kendi aracın olunca bakarsın kıyamazsın cıkarmaya :D
Printable View
siz nie böle deniyorsunuz:D
dedıgın sıkıstırma olmuo 11.4 sıkıstırma oluo, sıkıstırma ııdır mınıkler zmnında toda conta 1 boy fark eder demıslerdı onların dukkanda oturuodum cok ıı hatırlıyorum. ben hıc denemedım ne kdr fark edıo.. port polıshte versın versın 2 3 hp versın;) top speed yapmak neye baglı bılmıoyorum.. bazı araclar top speed ıı gıdıo bazıları gıtmıo.. ornek olarak soyle bısey solıyım hdf ızmıre satıldıgı zmn surmustum hayatımda kullandıgım ctrler arasında 1 2 3 u en ıyı olan aractı ustune basa basa soluorum...
sımdı sunu anlıyım benım aracım ıstanbula gelıo dıe mı bu yazılar yok kac boy farkeder yok ba en hızlısı.. port polısh su boy fark eder dus onu ba ıle arasında su kdr fark olması lazım fln:D aracım stok sıkıstırma ve ewt port polıshlı ıstedıgınız aracla denemek ıcın selcuga ulasırsınız emınım kı hyr demez. bızde ızlerız:D ben en hızlısı demıorum herkesı gecerde demıorum ızlerız bakarız
Bende tayyar alcam bende gider yapcam, en çokta sana erdem...
canım çok çekti :D
Abi son 3 haftadır flan ep3 ler king yarışına başladı, valla biz dışarda kaldık. Kıskanıorum bizle uğraşan kalmadı :D
Şaka bi yana haftasonu gene KFT Plakalı ep3 çiftekumrulardaydı şiir gibi gözüküo. Yani yakışıklı araçlar maaşallah. Önden çekerde kullanılacak en güzel araç
11.4 sıkıştırmamı stock oluyor? egzostla emme 2-3 hp dnyoda verebilir ama arabanın hava akışkanlığı çekişi çok fark ediyor,buda her viteste özelliklede 6.viteste çok fark eder. er typeR bu nedenle bolt on sınıfına koyulmasın.BA typeR geçipte aynı specler denmesin.Herşey adaletiyle olsun denensin...
bızım kımseyı kandırdıgımız yok. benım arabam adına konusmayı bırak ok ;) bızde neyın ne oldugunu bılıyoruz typerdan az cok anlıyoruz... arabamda ınternalmı varda bolton sayılmıyormuskomık komık konusma. telas sardı gordugum kadarıyla. herkes elınden gelenı ardına koymasın bu ısler boyle. enes 55 kılo ben 115 kıloyum ozaman denerken yanına 60 kılo adam alsın ;)