yarın enkeileri takıyorum farkı anlatırım orjinalden sonra..
yarın enkeileri takıyorum farkı anlatırım orjinalden sonra..
Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya,cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur.ATATÜRK
bu arada ben kprosuz ıle kpoluyu DELIODUMoldu mu
o zmn ayar ıı deıldı belkı belkı suren suremıodu ama delıodum
3 sene once oluodu bu olaylar,zmn kımse bu kdr bılmıodu ayarı kayarı.. 243 hp dyno cıktısı ıle geldı o arac ızmıre sonra ne oldu ne bıttı ben bılmem.. cokta guzel gectım rahatladı mı herkes
arabam ıstanbula gelınce bende gelıcem,dc headers,60lıkegzos,caı kpro ıle benım aracım kprosuz ıken ALLAH askına bu kdr gecsenıze
muharrem kpro farkı demıssın bı gecınde nasıl oluo gorelım.. kpro ıle kprosuz gecılır 4 5 boy ben gecerım o gecer bu gecer ama herkes gecemez
ılla bole mı yazayım ne gerek vardı
kpronun ayarı ıyı olmazsa 5 sonu essege doner araba... suan ıyı yapılıodur ayar 5 boy gecersın beyınsızı ama bu kdr gecemezsın
yaaaaaaaaa işte delikanlı arabası diye boşuna demiyoruz biz mehzent
bu typer delikanlı arabası 30 yaş üstünü bozar
Call for prayer
http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
Instagram hesabımız
miniksracing - humidorturkiye
Call for prayer
http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
Instagram hesabımız
miniksracing - humidorturkiye
ben jant çaplarıyla oynamadan(18inch) advan rcIII e geçtim, tecrübem ile sabittir 1,5 boy net fark etti.
TeamPASAOGLU
orçun yukarıdada söylemişler hareketli parça hafifletmesiyle sabit cisim hafifletmesi bir değil jant - volan fark eder. Mühendis arkadaşalr daha iyi açıklayacaktır.
cheap & fast = not reliable
reliable & cheap = not fast
fast & reliable = not cheap
dün denendi görüldü kpro farkı =) ZY typerla VTC Kpro typer ikisindede headers egsoz cai var vtc de + olarak kpro var =)
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)