User Tag List

Sayfa 2/5 İlkİlk 1234 ... SonSon
80 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: Toyota Celica T-Sport vs. Ibiza TDI FR

douu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu lift denilen olay gerçekten mest ediyor adamı.. Sağlam bir vtec 5500 devire geldiği zaman nasıl karakteri değişiyorsa bu araçta vteclerin 10 katı kadar karakter değişiyo.. Çok keyifli bi makina gerçekten.. Bu arada 65 km hızla basıyoruz evet lift altı kalıyo ama bende tork üstü kalıyorum Benim devir çok yüksek oluyo.. Ama herşey bi tarafa gerçekten ama gerçekten çok keyifli bir akşam oldu.. Ben bu denli güzel ve ciddi bir araçla yürüdüğüm için ayrıca mutluyum tabiki.. Hüseyin'im tekrar maşallah aracına düşünceler gerçekleşirse çok fena olacak

PPR engineering - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı yoldash Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Liftte denemek hiç gelmedi aklımıza, böylede zevkliydi. Teşekürler allah kazadan beladan korusun hepimizi.
    liftte nin kaç altında bastın acaba.bu araba tr de olsa inanın typer filan gözümde olmaz cidden çok değişik bir arabadır..mükemmel bir ses birde liftte açıldığı zaman...nerden nasıl aldınız bunu??
    Zahida, aklına ehl-i hikemin olma hasud, vermeyince sana Ma’bud ne yapsın Mahmud. ( Şinasi )

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı lewo_rolla Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hayır şanzımanlar tamamıyla aynıdır 1e1 olarak hurafe o celicanınki daha kısa vs, trd kısa oranlı dişli taktılarsa bişey diyemem tabi

bu arada sadece 1den 2 ye geçerken lift altına düşer, diğer vites değişimlerinde hiç lift altına düşmez

edit:

JapanTuner @ hacı bence hiç tutunma diye bişey kalmazdı haşır neşir olmuşsun, lift ayrı bi olay arabanın karakteri huyu suyu değişiyo
    yani zaten video izlerken ilk videoda anlamadım ilk sonra baktım geliyo nasıl dedim oh normalmiş araba sevindim liftte açtığında bildiğin deliler hastanesinden kaçıyo bu araba düşünürsen blitz in bolt on fena kitleri var ilerisi için cok ii hedefler olur..
    Zahida, aklına ehl-i hikemin olma hasud, vermeyince sana Ma’bud ne yapsın Mahmud. ( Şinasi )

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı lewo_rolla Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hayır şanzımanlar tamamıyla aynıdır 1e1 olarak hurafe o celicanınki daha kısa vs, trd kısa oranlı dişli taktılarsa bişey diyemem tabi

bu arada sadece 1den 2 ye geçerken lift altına düşer, diğer vites değişimlerinde hiç lift altına düşmez

edit:

JapanTuner @ hacı bence hiç tutunma diye bişey kalmazdı haşır neşir olmuşsun, lift ayrı bi olay arabanın karakteri huyu suyu değişiyo
    vites oranları uzun ama değilmi??

Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı JapanTuner Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yani zaten video izlerken ilk videoda anlamadım ilk sonra baktım geliyo nasıl dedim oh normalmiş araba sevindim liftte açtığında bildiğin deliler hastanesinden kaçıyo bu araba düşünürsen blitz in bolt on fena kitleri var ilerisi için cok ii hedefler olur..
    6200 devir gördüğü anda inanılmaz şeyler oluyo Böyle karakteri değişen bir araba daha görmedim ben.. Ses değişiyo burnu kalkıyo koltuga yapıştırıyo Tam alınası bi araç gerçekten de.. Videolarda celica genellikle 5000 devir civarlarında.. Bende 3000 devir üstündeyim.. Benim içinde dezavantaj mevcut.. 4400 devirde vites atıyorum çünkü

Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    liftte nin kaç altında bastın acaba.bu araba tr de olsa inanın typer filan gözümde olmaz cidden çok değişik bir arabadır..mükemmel bir ses birde liftte açıldığı zaman...nerden nasıl aldınız bunu??
    Araç yıllardır Adana'da.. Hüseyin kardeşim Adana'da başka birisinden aldı eğerki yanlış hatırlamıyorsam..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    atmosferik arabaya 51 lik iyi gider her zaman maşallah araçlara
    Dr.Ecu AntaLya

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı tyMu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Maşallah gençler celicanın seside canlı canlı çok güzel
    celicanın sesini kıbrıstan çok iyi biliyorum kardeşim kulaklara şenlik
    araçlarada 41 kere maşallah...

LAST_ZZ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    vvtl-i dan daha ıyısını beklerdım...kıbrısdakıler daha ıyı gıdıyordu....ıkı aracada maslalah...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı onursoytam Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    atmosferik arabaya 51 lik iyi gider her zaman maşallah araçlara
    bu typer a 51 lik koymuş gibi bi şey olur ingilterede stock motoruna bilmem kaç mm öneriyolar onlarda inç olduğu için oda sanırım zanında bakmıştım 60 mm üstü oluyosu 51 lik gebertir yani rusyada da kıyametle gts var orda 70 mm kullanan 60 lıktan daha çok..ama filtre kiti sıkıştırma jontaları cam shaft filan ne arasanız mevcut rusyada kolayda gelir buraya.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı LAST_ZZ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    vvtl-i dan daha ıyısını beklerdım...kıbrısdakıler daha ıyı gıdıyordu....ıkı aracada maslalah...
    araç liftte altı ayrıca o dizel de bildiğimiz dizel değil up level leri süper sportlar la bile videoları var dünyada örneği çok..gerçi biliyosunuzdur.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı dou_corolla Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    6200 devir gördüğü anda inanılmaz şeyler oluyo Böyle karakteri değişen bir araba daha görmedim ben.. Ses değişiyo burnu kalkıyo koltuga yapıştırıyo Tam alınası bi araç gerçekten de.. Videolarda celica genellikle 5000 devir civarlarında.. Bende 3000 devir üstündeyim.. Benim içinde dezavantaj mevcut.. 4400 devirde vites atıyorum çünkü
    8200 ceviriyo öle hatırlıyorum..bu arabayı ince jonta öle değiştiriyo anlatamam size ben gözlerime inanamamıştım headersta keza öyle.ama kardeşim sendede şanzuman kısa değil tabiki 2500 lerde denesen daha keyifli ama işte devirler bu sefer hepten tutmaz..o zaman mavi donunu kendisi getiriyo olurbunun için tek cözüm o 2 sen 3 te olman lazım uyması için.daha yapılabiliçek senin çok seyin var sanırım değilmi bu arada soriyim..?down pipe o bu??

PriSOneR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    celica iyi yürümüş maşallah kazasız belasız. rodajım bitmek üzere bende denemek isterim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    http://www.youtube.com/watch?v=xy1HlgfdxT0&NR=1

bu arada yeri gelmişken şu gts sesinide bi paylaşıyim

2005 ten beri devamlı izlerim nasıl otto bi ara typerlarda efsaneydi

bu kazuma marka egsozda gts lerde efsanedir sesi çok güzel cidden..

no2 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    dou yaptıgın ayıp basım agrıyor dedim eve gittim sen geceyi senlendirmişsin.ölsem gitmezdim bişseydim 2 araca da masallah aksama alırım ifadeni
    Melih AFŞAR

BMW ///M

32FT430
    Misafir
    8200 ceviriyo öle hatırlıyorum..bu arabayı ince jonta öle değiştiriyo anlatamam size ben gözlerime inanamamıştım headersta keza öyle.ama kardeşim sendede şanzuman kısa değil tabiki 2500 lerde denesen daha keyifli ama işte devirler bu sefer hepten tutmaz..o zaman mavi donunu kendisi getiriyo olurbunun için tek cözüm o 2 sen 3 te olman lazım uyması için.daha yapılabiliçek senin çok seyin var sanırım değilmi bu arada soriyim..?down pipe o bu??
    8250'de kesiyor abicim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    quote alamadım.
    51 dien arkadas vardı. orjinali 51mm, kazuma en iyi gucu veren egsoz onunda spec 2.5 inch.
    2.5'' tr de 60a karsılık gelio olabilir ama forumdan arkadaslarıma olcturdum mm olarak 63e denk geliyor.

Blitzin kitleri mevcut evet sc kiti ama basıncı deiştirememek kötü yoksa süper bir kit.

Kazuma seven arkadas izlemeni tavsiye ederim.
    http://www.youtube.com/watch?v=r6zGX4Zgg4c

Teşekkürler dou inşallah ikimizinkide süper olacak.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Şanzıman konusuna takılmayın arkadaslar istekler olduktan sonra e153 alınacak zaten...

Birde 1 den 2 ye lifti kaçırmıyorum o konuda sıkıntı yok. Çok sıkıntı yaşıyanlar trd short shift alıp üstesinden geliyor.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)