masallah emn kemer hikayesini ilk defa gordum cok basarili![]()
Allah Nazarlardan Saklasın maşallah,o camnda olan muhabbeti anlamadım ben biri açıkalrmı acaba
ok kemer muhbbaetiymiş çok iyi valla
tek kelımeyle mukemmell....abıcım kazasız belasız bınmen dılegıyle...canlı canlı gormek ıstedıgım tek teg.
![]()
__ATA MOTORSPORT & ENGINEERING__
DR.ECU ---MOTUL --- EBC BREAKS
kocaman kocaman maşallah![]()
"HAYALLE YAŞAYANINDA YAŞAMAYANINDA ... "NAMIK KEMAL
Arkadaşım Bozukmu o araba ? Emniyet Kemerleri felan Orjinalden otomatik açılıp kapanıyor ? orjinalde ABS var ? Cruise Control Var ? Orjinal çift renk konsol felan ne iş yaw ? orjinalde OBD1 ? ne çok artısı varmış ,, satalım a.q. biz arabaları
Bu arabayı daha halile değilde , ondan bir önceki sahibi kaana almaya gittiğimiz günü hatırlıyorumda ne kadar farklıydı, Sahibi şaşırmıştı bir tarafta en güçlü vtec integra beyaz..bir tarafta ilk turbo integra mavi, bir tarafta boncuk gibi bakılmış bordo integra , 3 araba birden yanına çekince acuranın sahibi şaşırmış ve biz ne dersek ona tamam demişti
) bir ara kaanda sağolsun paslanmaya yüz tutan araba şimdi sanırım TR değil , Avrupadaki nadide araçlardan biridir..
Aile Bireyim HalilLsvtec ,adına bilgisine ve yıllarını vermiş integra sevgisine yakışanı yaptı.
Boostunu Ayrı ...Acurayı ayrı........ Seviyorum
Kemalede söyleyin videoya beşşş lira verelim![]()
TK 777 - Agu Engine 2.0 Stroker GTX3076 Gen2
FRK 02 - 2.0TFSI Stage 3 Golf MKV GTI DSG
TK 757 - Mazda 323GTX AWD TURBO
VTE 60 - Gen5 Prelude 2.2 Vti
arkadaslar hepınıze ayrı ayrı tesekkur ederım elımden gelenı yapıyorum,arkadaslarımın destegı olmazsa bu hale getıremezdım
Korhan Kemal le konustum senın vıdeo ıcın 500 lıra olur dedı son fıyatmıs![]()
TK 777 - Agu Engine 2.0 Stroker GTX3076 Gen2
FRK 02 - 2.0TFSI Stage 3 Golf MKV GTI DSG
TK 757 - Mazda 323GTX AWD TURBO
VTE 60 - Gen5 Prelude 2.2 Vti
massallah çiçek gibi
ayrıyetten 200 sx driftiniz de güzel![]()
İNSANLAR VERDİĞİNİZ DEĞER KADAR DEĞERLİDİR FAZLASI DEĞİL
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)