kamerim geldi memlekete videolar çoğalmaya başlar artık![]()
maşallah araçlara
34 BAK 117 - cıvıc vti
34 BB119 uno s -- 34 RED 87 cıvıc vti -- 34 UL 5510 corsa 1.7 dti -- 34 ZJ 7086 focus 1.6 tdci -- 34 FP 6830 corsa 1.7 dti --
34 HK 4550 - cıvıc vtec2
kamer geldı senlık geldı![]()
Bilesin ki yalakalık, sahibin kabına kemik atmaya devam ettiği sürece işine yarar:
saolun kardeşlerim
guzel geceydı valla, ayagınıza saglıkses cekelım derken uçtuk iyimi.araba yerden kesıldı
![]()
ahaha dede koltuktan zıplamıs![]()
Bilesin ki yalakalık, sahibin kabına kemik atmaya devam ettiği sürece işine yarar:
Herkesin ayaklarına sağlık arkadaşlar.. Güzel bi akşam oldu vtiların sesi falan resital gibiydi otobandaKamer'imin sıkıntısı hallolacak inşallah yakın zamanda.. Engin sen de headers taktınmı feci yürüyecek senin araba da.. Tabi siz bunları yaparken ben boş duracam mı ? Bence hayır
Bu arada timu yanlış sölemişsin.. Arabalarda 2şer kişiler biz 4 kişiyiz
![]()
way bee. askeri uğurladık. adanayı karıştırmış![]()
araçlara maşallah. eu da sağlam yürüyor walla![]()
Clio 2001 1.4 RXT SoldVolvo C70 2.3 T5 Sold
masallah araclarimizin hepsi cok guzel yuruyorgsi'da tup+bagajda muzik sistemi+egzozunda biraz oynamak gerekiyor stocktan daha cok skyr onun etkisi olabilir
![]()
Recent Project: ''Sharky'' E36 323TI Turbo
Daily Drive: Mini Countryman Diesel
150lik diye biliyorum.. Ama orjinal bile değil üzerindeki son susturucu.. Çok çok sıkıyo aracıTamamen stock zaten araç.. Bide orjinalden kötü egzozda cabası..
maşallah araçlara, kamerin geldiği belli oluyor, videolara devam![]()
Civic Si, Typer, S40 T4, M3 ve son olarak şuan E30 M52b28tu
maşallah maşallahh![]()
. Nz Gsi da hiçbişey yok. stock oglu stock. + eksozu 1.6 arabanın eksozu haddinden fazla sıkıyor. bu arada araç 150lik gsi. serkan abim(NZ Gsi'ın sahibi) vites atıslarını biraz daha hızlandırırsa bi de eksozla chip i yaparsak çok çok ii olacak.
Nz benim araç arkadaşlar, aracın bundan sonraki değişikliklere vereceği cevabı anlamak için arkadaşlarla denemeler yapıyoruz. Araç tamamen stoc altı şu anda, herhangi bir değişiklik yapılmadığı gibi eksoz sistemindeki üç susturucunun ikisi 1.6 astra ya göre seçilmiş, aracı ne kadar sıktığıda hisssediliyor. Bütün arkadaşlarımın ayağına eline sağlık.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)