User Tag List

Sayfa 3/7 İlkİlk 12345 ... SonSon
118 sonuçtan 39 ile 57 arası

Konu: mondeo 2.0 0-160

PPR engineering - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı pureal Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ecc5 sürüş dinamiğini düzenlemek için(kalkışlarda ve vites geçişlerinde zıplamaları engellemek için) çoğu ecu ya göre geç tepki verir....yavaş yavaş hızlanırken birden dip yapmak ile cruize giderken dip yapmak arasında fark var..önce sıkar sonra salar ecc 5 huyu kurusun ...hatta bu durum arabam.com focus 2.0 testinde bahsedilmişti
    açıklayıcı oldu ancak ben hala şu kanıdayım devrini bulup sıktığın zaman gitmem demez..bu arada kadranın sence doğrumu??
    Zahida, aklına ehl-i hikemin olma hasud, vermeyince sana Ma’bud ne yapsın Mahmud. ( Şinasi )

akucukdogan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Gerçekten güzel hızlanıyor araç stock demişlerdide hem bakımlı hemde çıtır bişeyler varmış..

Hiç dyno'ya çıktınız mı ? Çıkmadıysanız sonucu çok merak ettim ne kadar güç almışsınız..

pureal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı JapanTuner Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    açıklayıcı oldu ancak ben hala şu kanıdayım devrini bulup sıktığın zaman gitmem demez..bu arada kadranın sence doğrumu??
    doğru gitmem demiyor ama 0-dan yapılan bir kalkıştaki tat olmuyor

kadran doğru sayılmaz orjinaller 195/60/15 88h yanak ben 195/65/15 91h kullanıyorum turanzalar çok dayanıklı çıktı yıpranmadıkları için değiştirmedim o yüzden yakında 6 yanak 88v lere geçicem

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı SR20DE Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Gerçekten güzel hızlanıyor araç stock demişlerdide hem bakımlı hemde çıtır bişeyler varmış..

Hiç dyno'ya çıktınız mı ? Çıkmadıysanız sonucu çok merak ettim ne kadar güç almışsınız..

üşengeçlikten hiç çıkamadım ama çıkmayı düşünüyorum kısa zaman içinde(fırsat bulursam) inşallah

akucukdogan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    üşengeçlikten hiç çıkamadım ama çıkmayı düşünüyorum kısa zaman içinde(fırsat bulursam) inşallah
    Çıkın çıkın merak ettim gerçekten Böyle yürüyen aile araçlarını görmek güzel.. Maaşallah diyelim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı SR20DE Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Çıkın çıkın merak ettim gerçekten Böyle yürüyen aile araçlarını görmek güzel.. Maaşallah diyelim
    çok teşekkür ederim mondeo yu donanımı ve temizliği sebebiyle almıştım...vectra gt ve primera gt de halen gözüm vardır

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    düz olsa ne olacak ki sen manuel shifte alışana kadar ben askere gider gelirim çoluk çocuğa karışırım o zamanda gazlamam zaten

kazara 1 kere kalkmışındır onda da tcs + aracı kaldırmadığım durumdu sanırım ondana arkadan yetişip geçmiştim sanırım

8. mesaj çok derin içerikli ve felsefi yaklaşım var orada sen roll cu ben drag çıyım o nedenle ayrı dünyaların insanlarıyız dedim

halen ben dragta ısrarcıyım nedeni ise drag ta pilotajın konuşmasıdır...rollu sevsem alırım bi dizel bir mondeo bakarım keyfime
    tamam ersel hiç bişey demiyorum, hatta o kadar gazladık ön plakamın farklı olduğunu anlamadınya yorumlasın insanlar artık, hani 1 kere geçsen tamam dicemde , otomatik vites arabayla ben drag yapıyom, sen hala tcs anlatıyon tey teyy

chipli era dizeli geç olm sen önce, sonra spec yükseltirsin

http://www.youtube.com/watch?v=3JhYSdbKaEA

bak en iyi kaldırdığın dragı koydum

bu videodada ilk başta hava bulutlu, sonra nedense kalkmış bulutlar

http://www.youtube.com/watch?v=hfkx0bcgrn0

denizleri aşıpta bir 2.0t geliyor

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı alper1001 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    tamam ersel hiç bişey demiyorum, hatta o kadar gazladık ön plakamın farklı olduğunu anlamadınya yorumlasın insanlar artık, hani 1 kere geçsen tamam dicemde , otomatik vites arabayla ben drag yapıyom, sen hala tcs anlatıyon tey teyy

chipli era dizeli geç olm sen önce, sonra spec yükseltirsin

http://www.youtube.com/watch?v=3JhYSdbKaEA

bak en iyi kaldırdığın dragı koydum

bu videodada ilk başta hava bulutlu, sonra nedense kalkmış bulutlar

http://www.youtube.com/watch?v=hfkx0bcgrn0

denizleri aşıpta bir 2.0t geliyor
    alper video seçmek diye buna derim ben en kötü kaldırdığım videoyu bulup koymuşsun

asıl drag videosu era ile budur 400 den sonra tın tın mode

http://www.streetfire.net/video/era-...00_1997579.htm

benim devrimde basılan video

http://www.yasaktube.net/4tTiucrLo83...30-160mp4.html

şok şok şok ilginç buaradada denizleri aşıp gelen bir mondeo var(en kötü kaldırdığım video)

http://www.yasaktube.net/r5HMxra4vq+..._0-225mp4.html

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    abi iyide dizelle her süratte basarsın, her devirde aynı gücü üretiyo, hatta siz 30da bastınız, tam bakarsan 35ti , eranın 1.vitesi 40ta bitiyo de bastı mecbur, sen 1de bastın, şimdi bu eranın hızı ve devrimi oluyo, era yine gelip geçti seni rahatlıkla, yol müsade ettiği her yerde seni erada geçiyo STOCK 2.0t de, rampa aşağı 400metrede sen geçiyosun doğruya doğru, ama benimki otomatik, erada dizel 40-80-120-160 gidiyo vitesler, ve sadece 1.viteste üstünlük sağlıyosun, ben senin hiç arkadan yetiştiğini gözlemlemedim niye acaba

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı alper1001 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    abi iyide dizelle her süratte basarsın, her devirde aynı gücü üretiyo, hatta siz 30da bastınız, tam bakarsan 35ti , eranın 1.vitesi 40ta bitiyo de bastı mecbur, sen 1de bastın, şimdi bu eranın hızı ve devrimi oluyo, era yine gelip geçti seni rahatlıkla, yol müsade ettiği her yerde seni erada geçiyo STOCK 2.0t de, rampa aşağı 400metrede sen geçiyosun doğruya doğru, ama benimki otomatik, erada dizel 40-80-120-160 gidiyo vitesler, ve sadece 1.viteste üstünlük sağlıyosun, ben senin hiç arkadan yetiştiğini gözlemlemedim niye acaba
    rampa yukarı olan videolarda era hiç birde basmadı 30-40 lı hızlarda era 2 vitesin başladığı yerde bastı hep...hiç benim devrimde basmadık era ile doğrumu?

era belli kesimde sadece roll de ve rampa yukarı olan benim dolduramadığım devirlerde iyi yürüdü o kadar...göz var nizam var ya...gözünü seveyim...traktörmüyüz rampa yukarı roll yapalım 0-400 de ve uzunda eramı kaldı ya sende...era roll de biraz önde olmak dışında hiçbir yerde (düzde yada rampa aşağı) geçemedi...ha rampa yukarı olan videolarda TURBOSUZ bir araca belli noktalarda(roll de ve rampa yukarı) üstünlük sağladıysanız ayrıca TEBRİK EDERİM.

senin arabanın dyno sonuçlarından en kötüsü 185 hp çıkmadımı başka dynoda 200 hp çıkmadımı ? stock ama 200 hp....mondeo bu araca dragta üstünlük sağlıyor ve uzundada gayet iyi yürüyorsa....BUNA BİZ YİĞİDİ ÖLDÜR HAKKINI VER DERİZ

PPR engineering - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    rampa yukarı olan videolarda era hiç birde basmadı 30-40 lı hızlarda era 2 vitesin başladığı yerde bastı hep...hiç benim devrimde basmadık era ile doğrumu?

era belli kesimde sadece roll de ve rampa yukarı olan benim dolduramadığım devirlerde iyi yürüdü o kadar...göz var nizam var ya...gözünü seveyim...traktörmüyüz rampa yukarı roll yapalım 0-400 de ve uzunda eramı kaldı ya sende...era roll de biraz önde olmak dışında hiçbir yerde (düzde yada rampa aşağı) geçemedi...ha rampa yukarı olan videolarda TURBOSUZ bir araca belli noktalarda(roll de ve rampa yukarı) üstünlük sağladıysanız ayrıca TEBRİK EDERİM.

senin arabanın dyno sonuçlarından en kötüsü 185 hp çıkmadımı başka dynoda 200 hp çıkmadımı ? stock ama 200 hp....mondeo bu araca dragta üstünlük sağlıyor ve uzundada gayet iyi yürüyorsa....BUNA BİZ YİĞİDİ ÖLDÜR HAKKINI VER DERİZ
    videoları izledim volvoyu gecemessin dragta yakalıyo seni otomatik haliyle era yı bilmem ama volvo seni cok cok cok üzer.era hakkında yorum yapmıycam yiğidi öldür hakkını yeme.
    Zahida, aklına ehl-i hikemin olma hasud, vermeyince sana Ma’bud ne yapsın Mahmud. ( Şinasi )

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı JapanTuner Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    videoları izledim volvoyu gecemessin dragta yakalıyo seni otomatik haliyle era yı bilmem ama volvo seni cok cok cok üzer.era hakkında yorum yapmıycam yiğidi öldür hakkını yeme.
    vites kaçırma gibi sorunu yok...benim yakalayıp geçtiğim videoyu izlemeni tavsiye ederim
    hatta en kötü kalkış ile....ha rüzgarı kullanıyorsun dersen diğer videoda da alper rüzgarı kullanıyor
    başından beri söylüyorum 0-400 benim amacım(kalkış yani)...turbo doldurduğunda yürüsün artık...biri n/a bir turbo...benim aracım zengin çalışıyor 4.vites biraz geç dolduruyor... kalkışta yürüyor...170-200 arası biraz susuyor 205-210 gibi ancak yürümeye başlıyor...başlığı açtığım video kalkış videosu dikkat ederseniz.

n/a ya karşı turbo uh

Sierra Rs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    50 km'ye kadar kilit noluyor?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    amaç sadece paylaşımdı iş mukayeseye haline geldi. konu amacından çıktığı için (benim videom dışında başka araçlar konu haline geldi) yetkililerce konunun kilitlenmesini hatta kaldırılmasını talep ediyorum.Saygılar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    konu amacından çıktığı için yetkililerce konunun kilitlenmesini talep ediyorum.Saygılar
    benim soruma cevap vermeyecekmisiniz Pureal bey?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    element uydurunca kilit milit diye,sorulan soruyada cevap gelmiyor demek ki..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı sierra_rs Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    element uydurunca kilit milit diye,sorulan soruyada cevap gelmiyor demek ki..
    kimsenin birşey uydurduğu yok...talih kardeşim tam ifade edemediği için o şekilde bir söylemde bulundu.konuya başka mesaj yazmayacağım başka konu varsa özelden görüşrüz ok

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    baska bi konu yok ben 50 kmlik kilidi merak ettim öyle bisey olmadıgınıda ögrendim baska mesaja gerek yok zaten.

mannerboy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ersel abi maşallah fena çevirmişssin canlıda görmek isterim rodajım bitsin az kaldı