alper1001 Nickli Üyeden Alıntı
ben geçtim diye şimdiye kadar hiçbir forumda hiçbir başlıkta veya alt topicde bir mesaja yazmadım, ki videoda görülen şeylere biri itiraz etmediği sürece, ardanın aracına kilo olarak büyük avantajım var, 1210kg benim aracım, 163ps+ chip tuning uygulaması var, ardanın aracıda bildiğim kadarıyla 1700kg 2.0t 210hp orjinal hali, ufak tefek bişeyleri vardır yoktur onu arda yazar, 180-190 sonrasından başlayarak düşünürsek 240a kadar aynı yürüyoruz, ben biraz kafa çıkarır gibi oluyorum, onuda ardanın aracında 2kişi olmasına bağlayabilirim, ayrıca benim aracım 4ileri otomatik şanzımana sahip(kara düzen), konu hakkında ardaya danışırsan, o daha net bir yorumlama yapacaktır, çünkü volvolar performans olarak bi çok kişinin tanımadığı araçlar, ağırlık etkisi motor hacmi, aktarma vs. gibi bir sürü şeyi hesaba katıp değerlendirmek gerekir, seninle sanırım o akşam tanıştık, hatırlayamadığım için özür dilerim ayrıca, ama dediğim gibi yorumu kendisi daha net yapacaktır, muhtemelen onun denediği araçları ve denediği araçlara göre performansını biraz değerlendirirsen daha objektif bir yoruma ulaşırsın