User Tag List

Sayfa 6/7 İlkİlk ... 4567 SonSon
118 sonuçtan 96 ile 114 arası

Konu: mondeo 2.0 0-160

Talih.b16 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı depresif Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    typerla gidersin diyoruz KADRANINA GÖRE... bakım yapcağına sağa sola git şu kadranına baktır yada düz yolda deneme yap diyoruz. anladın sonunda inşallah
    depresif japantuner sabahtan beri yazıyorum kafanıza gore konu deiştiriyonuz atar matar yapıyonuz kafanıza gore.hic sallamam bu ısler klavyede olmaz 1.atar derseniz sakaryadayım sakaryalıyım hendekli.2 adam gibi soru soruyorum kadranın bozuk oldugunu nerden anladınız?buna mantıklı bi cevap verin herkesten tek tek ozurde dilerim ama atarsanız bişiler mantıksız olursa oturun yazmayın bıdaha cevap.buyrun cevap beklıyorum.

pureal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    18 sn sürüyo ama yanıma yine 18sn süren araba alıp yanyana gazlıyorum. buyur 0-160ı senle olan typerı al gazla plakayı okursan pm at bana gülüm
    geçerSEM de hd dvd yapıp hediyelik paket yaparım yollarım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Talih.b16 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    depresif japantuner sabahtan beri yazıyorum kafanıza gore konu deiştiriyonuz atar matar yapıyonuz kafanıza gore.hic sallamam bu ısler klavyede olmaz 1.atar derseniz sakaryadayım sakaryalıyım hendekli.2 adam gibi soru soruyorum kadranın bozuk oldugunu nerden anladınız?buna mantıklı bi cevap verin herkesten tek tek ozurde dilerim ama atarsanız bişiler mantıksız olursa oturun yazmayın bıdaha cevap.buyrun cevap beklıyorum.
    sadece kadran videosundan bu kadar şey çıktı...olimpiyatları bekliyorum ben yüksekten sallama oyunları eklenecekmiş

PPR engineering - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kardeşim atar gider yapmıyorum..senin için o kadar benzin yakıpta gelmem.kalvyeden olmaz doğru sölüyosun.bende sevmem bu kadran oranları doğru ben söledim direk yokuş aşşağı salmış başka acıklaması yok.sen arkadaşına inan bir daha böle videolara şahibeli olanlara yorum yazmıycam ben herkeze maşALLAH yazarım yapıcı olmaya calışırım taki baktım insanları enayi yerine konuluyo o zaman ister istemez yazıyorum..ALLAH a emanet olun inşALLAH bir gün düz yolda cekersiniz..
    Zahida, aklına ehl-i hikemin olma hasud, vermeyince sana Ma’bud ne yapsın Mahmud. ( Şinasi )

levent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    97 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    Alıntı alper1001 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben geçtim diye şimdiye kadar hiçbir forumda hiçbir başlıkta veya alt topicde bir mesaja yazmadım, ki videoda görülen şeylere biri itiraz etmediği sürece, ardanın aracına kilo olarak büyük avantajım var, 1210kg benim aracım, 163ps+ chip tuning uygulaması var, ardanın aracıda bildiğim kadarıyla 1700kg 2.0t 210hp orjinal hali, ufak tefek bişeyleri vardır yoktur onu arda yazar, 180-190 sonrasından başlayarak düşünürsek 240a kadar aynı yürüyoruz, ben biraz kafa çıkarır gibi oluyorum, onuda ardanın aracında 2kişi olmasına bağlayabilirim, ayrıca benim aracım 4ileri otomatik şanzımana sahip(kara düzen), konu hakkında ardaya danışırsan, o daha net bir yorumlama yapacaktır, çünkü volvolar performans olarak bi çok kişinin tanımadığı araçlar, ağırlık etkisi motor hacmi, aktarma vs. gibi bir sürü şeyi hesaba katıp değerlendirmek gerekir, seninle sanırım o akşam tanıştık, hatırlayamadığım için özür dilerim ayrıca, ama dediğim gibi yorumu kendisi daha net yapacaktır, muhtemelen onun denediği araçları ve denediği araçlara göre performansını biraz değerlendirirsen daha objektif bir yoruma ulaşırsın
    o akşam ben yoktum , diğer arkadaşlar vardı edirnedeydim ben ordayken nedense etkinliğe denk gelemiyoruz pek bigece mc ye geldik ztn rollcülerin peşinden gidelim dedik kaybolduk yolda

buyursun denesinler chipli era. beyin headers caili vti. ne kadar geriden yürür era görelim.

mondeo kadrana göre kprolu typerla yürüosa emin ol erada yürür ama sadece kadranda
    tamam aksini söyleyen mi oldu zaten kadrandakine göre konuşuyoruz burda zaten ama kadran hatası varsa vardır yoksa yoktur kadran hatası yok diye direten olmadı

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    maşallah gerçekten çok iyi
    Dr.Ecu AntaLya

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı onursoytam Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    maşallah gerçekten çok iyi
    çok teşekkür ederim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı JapanTuner Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kardeşim atar gider yapmıyorum..senin için o kadar benzin yakıpta gelmem.kalvyeden olmaz doğru sölüyosun.bende sevmem bu kadran oranları doğru ben söledim direk yokuş aşşağı salmış başka acıklaması yok.sen arkadaşına inan bir daha böle videolara şahibeli olanlara yorum yazmıycam ben herkeze maşALLAH yazarım yapıcı olmaya calışırım taki baktım insanları enayi yerine konuluyo o zaman ister istemez yazıyorum..ALLAH a emanet olun inşALLAH bir gün düz yolda cekersiniz..
    cok guzel bişiler yazılırdıda neyse konu uzuyo.bedava konusmıyım yıne.ama yınede sakaryaya yolun duserse beklerim

rebeldeath - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı SekoLive Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    keşke göstergeler indigo olsaymıs çok güzel oluyor mondeolara

maşallah bu arada
    misal benım mondeo gerçi artık benım değil

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı rebeldeath Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    misal benım mondeo gerçi artık benım değil
    hayırlısı olsun

rebeldeath - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı pureal Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hayırlısı olsun
    saol darısı 2004 mondeo ya

emretorlak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı pureal Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    …..yokuş durumu çok az da olsa artı yönde meyil var ....
    Neden bu kadar uzayıp kavga gürültü olduki bu video?
    Bakın araç sahibi en başta demiş zaten yolda eğim vardı diye.Zaten söylemesine de gerek yok araç sarmıyor bile kalkarken.

Sürekli eski setup ve yeni setuptan bahsedilmiş. 2000cc 130hp atmosferik bir motordan ne kadar artı güç alınabilirki? Araç sahibi zaten yaptığı şeyleri yazmış benzin pompası falan değişmiş sanırım dönüp tekrar okumadım. Ne kadar güç almış olabilirki bu gibi ufak işlemlerle. Büyütmeyin tartışmayı.

Arabadan anlayan herkez mondeo gibi ağır bir aracın 2lt. 130hp(işlemlerden sonra ort. 140hp diyelim) üreten bir motorla bu kadar agresif gidemeyeceğini bilir.

Araç sahibi ve destekleyenleri ile sayfalarca tartışarak boşuna yorulmuşsunuz.

akın - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    turbo falan deyılmıs dımı arac adam hasta arabasına yapmıs bişiler dogruymus yani.sureklı bısıler yapar soker takar sunu yaptım bunu yaptım demez.ben stock bılıyodum yazmıs listeyi.hata olmus kusura bakmayın.bezlerde pudralarda.gazı olanın gazını da alır
    Dolu bi makine koyupta "STOCK" yazarak; diğer forum sitelerindeki gibi sanki burdaki insanlar birşey bilmiyor ya!! karşılığında da "AMA BAKIMLI" derseniz "bez pudra"yıda aşar olay!! Baştan aracı bilmeden söylenmese....
    Yine de araca MAŞALLAH

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    maşallah valla çok iyi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı akın Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Dolu bi makine koyupta "STOCK" yazarak; diğer forum sitelerindeki gibi sanki burdaki insanlar birşey bilmiyor ya!! karşılığında da "AMA BAKIMLI" derseniz "bez pudra"yıda aşar olay!! Baştan aracı bilmeden söylenmese....
    Yine de araca MAŞALLAH
    gırlak dolu makına.konu uzamasın tamam bız kapattık.

focus musty35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ciğerli 106 çiğerli vtı çigerlı saxo oluyorda ciğerli mondeo olusumu ters geldı ınsanlara cozmus deılım kazasız belasız

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı focus musty35 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ciğerli 106 çiğerli vtı çigerlı saxo oluyorda ciğerli mondeo olusumu ters geldı ınsanlara cozmus deılım kazasız belasız
    eyvallah....

Sierra Rs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    evet adam cevap verdi bende senin yorumunu beklıyorum sierra_rs bey?
    Adamın verdigi cevap ile benim sorduğumun ne alakası var? ben bi kac mesajda yazılmıs olan 50 km ye kadar olan kilidi merak ettim sordum olmadıgını ögrendim gerisi beni baglamıyor ki banane aracının arıza kodlarından po1128 1182 midir nedir banane...

Bu arada lakayıt falan sorduğum yok sadece ciddi bir soru sordum ve cevap alamadım sonraki verilen cevap ise benim verdigim soru ve cevap ile uzaktan yakından alakası yoktu cevap verme geregi duymadım cünkü ALAKASI bile yok..

Adamlar Tr'de Atmosferik 250hp mondeo yapıp bi sıfır mondeo parası harcadılar demek ki boşa harcamıslar cünkü senin arac kadar anca gidiyordur tebrikler yolun acık olsun.

Sierra Rs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Neyse konuyu simdi bir daha baştan okudum bir neticeye varılmış az cok,yeniden uzatmaya gerek yok.

kazasız belasız kullanımlar.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)