User Tag List

Sayfa 4/7 İlkİlk ... 23456 ... SonSon
118 sonuçtan 58 ile 76 arası

Konu: mondeo 2.0 0-160

pureal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sen hiç P1832 hatası veren mondeo gördün mü? acaba neden o hatayı verdi bi de öyle bir durum var

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mannerboy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ersel abi maşallah fena çevirmişssin canlıda görmek isterim rodajım bitsin az kaldı
    teşekkürler abim
    canlı gösteririm ayıpsın bi gün hem yemek yeri hem muhabbet hepsini bi arada çıkartırız

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    maşallah araç çok güzel gidiyor yapılan işlemleri merak etmiştik yazmışsınız teşekkürler hiç diğer araçlarla denemiş bir videonuz varmıdır ? maşallah tekrar . .

Alıntı pureal Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    teşekkürler abim
    canlı gösteririm ayıpsın bi gün hem yemek yeri hem muhabbet hepsini bi arada çıkartırız
    bu mesaja çok güldüm bu arada benim içimin fesatlığından osla gerek

TaGo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    78 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    valla lastik ölçünü orjinalden büyük kullanıosan, bu tako senin aleyhinde gösterim yapar. Yani sen yaklaşık 0-100 6 sn,, 0-160 ıda 12-13 sn de devirirsin.

Kusura bakmada, bu hızlanmaya sahip aracı era dizel bırak yazılım yapmayı, bir motor daha koysa gene yakalayamaz. Bence en kısa zamanda bir takometre ustasına uğra.
    www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz

Talih.b16 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı TaGo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    valla lastik ölçünü orjinalden büyük kullanıosan, bu tako senin aleyhinde gösterim yapar. Yani sen yaklaşık 0-100 6 sn,, 0-160 ıda 12-13 sn de devirirsin.

Kusura bakmada, bu hızlanmaya sahip aracı era dizel bırak yazılım yapmayı, bir motor daha koysa gene yakalayamaz. Bence en kısa zamanda bir takometre ustasına uğra.
    simdi tamammen meraktan soruyorum bilgi edinme amaclı bu arac 1. vites 60 ta kestı 2. vites 100 orjınal mondeo kacta kesıyo?tako bozuksa bu degerler yannıs olması gerekıyo mantık olarak dimi_?bana bunu acıklarsan sevinirim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    78 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben ne mondeo bilirim ne başka ford....

Lastik ölçün değişiyorsa gerçek hızdanda uzaklaşıyorsundur. Kaldıki burda değişim var. Hemde lastik ölçüsü büyümüş, yani araç aslında daha hızlı; ancak biz takometreden gördüğümüzü yorumladığımız için küçük çaptaki kadar ilerlediğini düşünüyoruz. Bu durumda durum dahada vahim,, nedenide şu "bu aracın takosundan izlediğimiz video bile gerçekten çok ama çok ama çok hızlı" birde bırak eksik gösteriosa bu aracın dragta; hıdırlı tayyarı bile ekmesi şart. Böyle bişi mümkünmü??? bence değil
    www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

bu hıza kadar yakalayamıyor zaten...hoş o denemesinde benzin pompası ve bir kaç işlem daha yoktu....üstüne basa basa söylüyorum araç 160-170 ten 200'e kadar sonra bu kadar canlı gitmiyor afr den dolayı....

sanırım buradaki sorun ezber bozmak oldu

Alıntı Yigit Kerim Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    maşallah araç çok güzel gidiyor yapılan işlemleri merak etmiştik yazmışsınız teşekkürler hiç diğer araçlarla denemiş bir videonuz varmıdır ? maşallah tekrar . .

bu mesaja çok güldüm bu arada benim içimin fesatlığından osla gerek
    için fesat kardeşim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    talih kardeşim aracın kalkışını biliyor....aracın tepkisinide nasıl hızlandığınıda gördü son hali ile o derse ki bu araç öyle kalkıyor o nasıl derse öyledir yorum yapmam....

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben ne mondeo bilirim ne başka ford....

Lastik ölçün değişiyorsa gerçek hızdanda uzaklaşıyorsundur. Kaldıki burda değişim var. Hemde lastik ölçüsü büyümüş, yani araç aslında daha hızlı; ancak biz takometreden gördüğümüzü yorumladığımız için küçük çaptaki kadar ilerlediğini düşünüyoruz. Bu durumda durum dahada vahim,, nedenide şu "bu aracın takosundan izlediğimiz video bile gerçekten çok ama çok ama çok hızlı" birde bırak eksik gösteriosa bu aracın dragta; hıdırlı tayyarı bile ekmesi şart. Böyle bişi mümkünmü??? bence değil
    benim sorum takoyla ilgiliydi aracın nasıl gıdıp gıtmetıgı degil onun cevabını merak ettim.video feykdır hızlandırılmıstır nos beklı methanol basmıstır adam olabılır yalanda soluyo olabılır nıye solıcekse durup dururken onuda bılmem.kadran vıdeosundan anlasılan hata nedır bizim anlamadıgımız goremedigimiz sizin gordugunuz onu merak ettim?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı sierra_rs Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    benim soruma cevap vermeyecekmisiniz Pureal bey?
    evet adam cevap verdi bende senin yorumunu beklıyorum sierra_rs bey?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    78 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Dostum yanlış anlama biz araç gitmiyor demiyoruz. Videodaki kadar gitmiyor diyoruz.

Bak kendinde sölüyorsun ben roll bilmem drag bilirim die. Era seni yinede en fazla yarım boy arkadan takip ediyor diğer videolardada. Video değerleri gerçek olsaydı (burada ortada yalan var demiorum, tako yanlıştır, video yanlış convert edilmiştir vs vs). Sen çok yüklü bir araçla dragta rahat kafa kafaya giderdin. Erayada dragda 10 boy atardın. Bu benim görüşüm.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    78 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Talih.b16 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    benim sorum takoyla ilgiliydi aracın nasıl gıdıp gıtmetıgı degil onun cevabını merak ettim.video feykdır hızlandırılmıstır nos beklı methanol basmıstır adam olabılır yalanda soluyo olabılır nıye solıcekse durup dururken onuda bılmem.kadran vıdeosundan anlasılan hata nedır bizim anlamadıgımız goremedigimiz sizin gordugunuz onu merak ettim?
    Bana sarcan diye; adamı yalancı yaptın, arabayı noslu metanollu, arabanın gidişide umrunda değilmiş... Kafanmı güzel canınmı sıkkın??? maksat birine sarmakmı nedir...

Ben yorumumu yaptım, birdaha birdaha oku istersen

PPR engineering - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    takometre acayip şekilde yanlış düzgün cekip paylaşırsın..bir daha ne olucak..eraylada vites kaçırmadan denersin vovlvoylada
    Zahida, aklına ehl-i hikemin olma hasud, vermeyince sana Ma’bud ne yapsın Mahmud. ( Şinasi )

oğuzk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bende çekmiştim 0-100 denemiştim aynı arabayla 150.k daydı ama 6sn hatta 8sn bu araba için imkansız.

Erayla deneyen mondeoysa eğer bu eranın geçmesi imkansızdı bunu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Dostum yanlış anlama biz araç gitmiyor demiyoruz. Videodaki kadar gitmiyor diyoruz.

Bak kendinde sölüyorsun ben roll bilmem drag bilirim die. Era seni yinede en fazla yarım boy arkadan takip ediyor diğer videolardada. Video değerleri gerçek olsaydı (burada ortada yalan var demiorum, tako yanlıştır, video yanlış convert edilmiştir vs vs). Sen çok yüklü bir araçla dragta rahat kafa kafaya giderdin. Erayada dragda 10 boy atardın. Bu benim görüşüm.
    sanırım yanlış anlama oldu o zaman ki mod listesi ile şimdiki aynı değil...ciddi iyileştirmeler var sorunda orada zaten... 2. sayfada sanırım...o derenin altından çok sular aktı derken onu kastettim konusu kapanmış bi olayı tekrar açmak istemiyorum 306 gti ile de kalktığımda ki bu kadar yürümezken...yine sorun olmuştu..lütfen iyi yönde eleştiri varsa alalım kötü eleştirleri kendimize saklayalım..

bu araç atmosferik,2.0, 4 kapı,sedan,kantarda 1385 kg boş gelen bir araç....bu kadar bile gitmesi benim için emeğimin karşılığıdır diye sırf olumsuz mesajlar yüzünden sevinemedim ...başka bir araç ile mukayesesini sormadım bile....ama direk karşılaştırmaya geçildi yapılan bazı işlemlerden önce denenen bir iki araç ile halen sanki o setupta olan bir araçmış gibi kıyas olmadı yani

PPR engineering - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Talih.b16 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    evet adam cevap verdi bende senin yorumunu beklıyorum sierra_rs bey?
    pardon senin amacın ne avukat filanmısın.yoksa muhtarımısın bu konunun saçma yorumlar yazıp kendini bilgisiz arabalardan alakasız şekilde izlenim veriyosun insanlara tako nerden anladın yanlış bu araba cai headerslı typerla gidebilirmi a.k..sen düşün burdan anladık
    Zahida, aklına ehl-i hikemin olma hasud, vermeyince sana Ma’bud ne yapsın Mahmud. ( Şinasi )

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bana sarcan diye; adamı yalancı yaptın, arabayı noslu metanollu, arabanın gidişide umrunda değilmiş... Kafanmı güzel canınmı sıkkın??? maksat birine sarmakmı nedir...

Ben yorumumu yaptım, birdaha birdaha oku istersen
    iyide ben arabanın nasıl gittigini biliyorum sahibi arkadasım methanol nos vs vb yok onuda biliyorum.ben tarafsızım anlamında soledım kafamda guzel dııl aracta gayet guzel gıdıyo.sen oku ıstersen bidaha ben sana tork garaj falan yazıyo orda servis falansın diye takonun bozuklugunu soruyorum sen sarıyosun.bidaha soruyorum bak gayet sakin atar tutar yok sıkıntı yok hepımız kardesiz o videodan takonun bozuk oldugunu nasıl anladın nerden anladın sadece bunu merak ediyorum okadar

levent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    97 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    Alıntı alper1001 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    240a kadar bastık ? , popoyu kaçta kaldırdı bilmiyorum ama
    arda abiyi de tanıyorum muhabbetimiz iyidir sıkıntı yokta 850t5 180-190 sonrası varlığını gösterir ancak, 1700kg 2.0t 205bg değilmi o stock olarak, senin aracın kaç kilo ve şuan gücün ne civarda , ona göre bidaha düşün ve yorumla istersen. avunmaya gerek yok açıkçası. bu mondeo'nun sahibi arkadaşı da tanımam seni de arda abiyi tanıyorum birtek onla aramızda olan samimiyetimize güvenerek bu kadar açık ve net yazıyorum

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı JapanTuner Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    takometre acayip şekilde yanlış düzgün cekip paylaşırsın..bir daha ne olucak..eraylada vites kaçırmadan denersin vovlvoylada

araç sabah yıkamadaydı şimdide otoparkta ne ara kontrol ettin

spor bir araç alana kadar deneme yok ağır abi ile olmuyor

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)