User Tag List

Sayfa 2/15 İlkİlk 123412 ... SonSon
268 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: SS Clio Rs - VE Clio Rs "ölümüne top speed" :))

hotsauce
    Misafir
    Okan arabana masallah canavar yıne.Kamerayla ceken arkadasın ıbrahım tatlıses ın cek demesı gıbı cakk demesı baya guzel

BoraRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Peki konuyu sen açtığına göre birşey soracağım ama kızmak darılmak yok. Ben Serkanı çok iyi yakından tanırım. Çok da sevdiğim bir kardeşimdir. Sizin kilo hesabınıza göre 155kg yazmışsınız SS RS' i. Okanın nekadar zayıf olduğunu cümle alem bilir Hadi 5 fazla da benden olsun Okan 60kg olsun. Serkan 95 kilomu da kalkıp toplam kiloyu 155kg yazdın?

Bu arada bilmeyenler için söyleyeyim Serkan max 1.60 boylarında tıknaz ama kilolu bir çocuk değildir. Kaldı ki ben 1.83 boyunda 95 kiloyum ve iriyimdir. Kusura bakma ama senin kilo hesabı gerçekten şaşmış

Bu arada neden kilo hesabı yapıyorsun diye sormayın çünkü RS kilo farkıyla yürür arkadaşlar. RS' ten 20 kg stepne atın, araba 2 boy hızlanır

Ek.Civic_Spoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı hotsauce Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Okan arabana masallah canavar yıne.Kamerayla ceken arkadasın ıbrahım tatlıses ın cek demesı gıbı cakk demesı baya guzel

SS şaşırtmaya devam ediyor valla
    egzos sisteminde ve bikaç ufak işlemle cai egzos olarak dahada gideri olucak inş

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı BoraRS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Peki konuyu sen açtığına göre birşey soracağım ama kızmak darılmak yok. Ben Serkanı çok iyi yakından tanırım. Çok da sevdiğim bir kardeşimdir. Sizin kilo hesabınıza göre 155kg yazmışsınız SS RS' i. Okanın nekadar zayıf olduğunu cümle alem bilir Hadi 5 fazla da benden olsun Okan 60kg olsun. Serkan 95 kilomu da kalkıp toplam kiloyu 155kg yazdın?

Bu arada bilmeyenler için söyleyeyim Serkan max 1.60 boylarında tıknaz ama kilolu bir çocuk değildir. Kaldı ki ben 1.83 boyunda 95 kiloyum ve iriyimdir. Kusura bakma ama senin kilo hesabı gerçekten şaşmış

Bu arada neden kilo hesabı yapıyorsun diye sormayın çünkü RS kilo farkıyla yürür arkadaşlar. RS' ten 20 kg stepne atın, araba 2 boy hızlanır

serkan 87
    okan 65
    aytuğ 81
    selçuk 90

böyle denklemeye çalışılmış tam net gramına kadar değil yuvarlayıp yazdım rakamları ztn başka yerden yapıştırdım benim yazım değil
    bu arada ss te arka sırtlıkta sökük 8kg gelio

şuda var top speed te rampa yukarı olmadıkça ağır olan yürür rüzgar direnci fazladır hafif olan ise kesilir geneldede zevkine basıldığından nereye kadar gidiosa basılmış

H22Power - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    clio rs te aslında kimse kg eşitlemeye yanaşmıyor teke tek mübarek hepsi veremli gibi tövbeler olsun 55 max 80 kg biz 100+ kantar bozan mübarek atmosferik bana göre değil
    ..::PASSATURBO1::..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Top Speed' te burnu yere basık olan yürür Ayrıca iki arabanın da rüzgar direnci aynıdır. Sadece ağırlıkları farklı ki hafif olan herzaman önde yürür. Uzunda geriye düşer diye kim söylediyse sanırım dili sürçmüş

Kaldı ki siz 230kmh a çıkıp bırakıyorsunuz. Bu top speed değildir. Dikkat edersen videolarda top speed yapmaya başlayacağınız birkaç yerde VE geçmeye başlayacağı zaman SS gaz kesip bırakıyor. Orada da 70 lik boru ve bilinmeyen birkaç etken daha ön plana çıkıyor. RS lerde top speed 250 leri gördüğünüz zaman top speeddir. Ama sen daha iyi biliyorsun sanırım RS leri benden Benimki sadece fikir beyanı

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    250 ölüme gidiorz bora abi resmen

ukku - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kim veremli gibi ya..
    maşallahımız var
    if in doubt, flat out.

instagram: utkuuzunoglu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kaldı ki siz 230kmh a çıkıp bırakıyorsunuz. Bu top speed değildir. Dikkat edersen videolarda top speed yapmaya başlayacağınız birkaç yerde VE geçmeye başlayacağı zaman SS gaz kesip bırakıyor.
    http://www.youtube.com/watch?v=R4lkvHe2VnA
    tekrar izlemeni öneririm rs i sizin kadar bilemeyiz belki ama 2 dakka boyunca 230-240 ta takılıosa ibre 3. dakka da düz yolda 250 ye çıkacağını sanmam anca hafif bi rampada görebilir 2 dakka dip gaz gidiyor araçlar 10dakkamı gitmeliler top speed için

dün bizzat kendi aracımla denedim 4 kişiyle 205 gördüğüm araba tek başıma 181 demedi 180 de kaldı istiosanız uygulamalı gösteririm gelin bunlar denenerek anlanacak şeyler tabi kiloyu abartmamak şartıyla

Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    egzozu bilmiyorum da doğru filtre sistemini kuran henüz göremedim
    if in doubt, flat out.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı udqhu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    egzozu bilmiyorum da doğru filtre sistemini kuran henüz göremedim

ben gördüm

Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Ek.Civic_Spoon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben gördüm
    her noktadaki basınçlar ve sıcaklıklar ölçülerek yapıldıysa doğru olma ihtimali var tabi.. foto var mı?

bu arada VE nin 16 larla yürüdüğüne şimdi uyandım.. durum buysa 15 lerle de farkı görmek isteriz..
    if in doubt, flat out.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    işin ilginç kısmı SS zamanında 17" jantlarla iken VE rs 15" 45 yanaklarla iken top speede doğru ss arkadan gelip geçiyordu üst devirlerde hatta ss te 3 kişiydik bende dahil

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    http://www.youtube.com/watch?v=R4lkvHe2VnA
    tekrar izlemeni öneririm rs i sizin kadar bilemeyiz belki ama 2 dakka boyunca 230-240 ta takılıosa ibre 3. dakka da düz yolda 250 ye çıkacağını sanmam anca hafif bi rampada görebilir 2 dakka dip gaz gidiyor araçlar 10dakkamı gitmeliler top speed için

dün bizzat kendi aracımla denedim 4 kişiyle 205 gördüğüm araba tek başıma 181 demedi 180 de kaldı istiosanız uygulamalı gösteririm gelin bunlar denenerek anlanacak şeyler tabi kiloyu abartmamak şartıyla
    4 kişi arabayı yere bastırır arabanın altına aldığı rüzgar azalır. Top speede faydası oradandır. Benim RS te de yay yokken 230 da çakılıp kalırdı. Rollerde 230 tan sonra arkamda kalan RS gelir beni geçerdi. Şimdi yaylar takılı vaziyette araba 240-250 yi boş dolu rahat görüyor ve araba rollerde 220 den sonra bırakmıyor hala yürümeye devam ediyor.

Kaldı ki iki aynı specteki ve bakımdaki RS te 70 kg civarı bir adam yana oturduğu zaman uzunda yani top speedde 5-6 boy etki ediyor. Ben VE RS teki iki arkadaşı da çok iyi tanırım. Aytu zaten tek başına 90 kg veya üstü. Selçuk desen ona keza o da farksız. Yani uzun lafın kısası bu RS ler kiloyu sevmez. Hafif olan daima birkaç boy öne çıkar. Top speeddede çıkar alt devirde de çıkar.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    4 kişi arabayı yere bastırır arabanın altına aldığı rüzgar azalır. Top speede faydası oradandır. Benim RS te de yay yokken 230 da çakılıp kalırdı. Rollerde 230 tan sonra arkamda kalan RS gelir beni geçerdi. Şimdi yaylar takılı vaziyette araba 240-250 yi boş dolu rahat görüyor ve araba rollerde 220 den sonra bırakmıyor hala yürümeye devam ediyor.

Kaldı ki iki aynı specteki ve bakımdaki RS te 70 kg civarı bir adam yana oturduğu zaman uzunda yani top speedde 5-6 boy etki ediyor. Ben VE RS teki iki arkadaşı da çok iyi tanırım. Aytu zaten tek başına 90 kg veya üstü. Selçuk desen ona keza o da farksız. Yani uzun lafın kısası bu RS ler kiloyu sevmez. Hafif olan daima birkaç boy öne çıkar. Top speeddede çıkar alt devirde de çıkar.

http://www.streetfire.net/video/ss-rs-ve-rs_741001.htm

ozaman bu video sizin teoriyi yalanlar
    Araçlar specler herşey aynı..
    SS burada 17" jantlarla videoyu çekende benim ss te 3 kişi
    Ve rs te 2 kişi var araçlar aynı speclerde
    ss burada 30 kg a yakın daha ağır ondanmı arkadan gelip geçip gidiyor
    bence tekrar düşünmek gerek

CLIORS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    dogru filtre vardı utku haksızlık etme, guzel gitmis araclar. 70 lik egzoza haksızlık etmeyin o cap supersprintin efsane giden cup yarıslarında da kullanılan capıdır. Oversize yani altlarda biraz oldurebilir ama chipli guzel bir arac icin gayette guzel yurutur aracı

CLIORS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bunların manifoldları da islense hızlanacak yavrular

Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    he bi tane vardı doğru
    if in doubt, flat out.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    http://www.streetfire.net/video/ss-rs-ve-rs_741001.htm

ozaman bu video sizin teoriyi yalanlar
    Araçlar specler herşey aynı..
    SS burada 17" jantlarla videoyu çekende benim ss te 3 kişi
    Ve rs te 2 kişi var araçlar aynı speclerde
    ss burada 30 kg a yakın daha ağır ondanmı arkadan gelip geçip gidiyor
    bence tekrar düşünmek gerek
    1-) Bu videoyu kıstas bile almaya gerek yok çünkü videoda toplamda 3 defa denemişsiniz ama ne hangi viteste hangi devirde hangi hızda denediğiniz belli oluyor ne de doğru düzgün kaç boy geçtiğiniz belli oluyor çünkü VE RS sürekli bırakıyor. Eğer ben de roll nedir biliyorsam bu videoyu kıstas alıp da asla yorum yapmazdım

2-) Madem 17" jantla ve artı bir kişi ki nereden baksan en az 70kg eder senin hesabına göre 4-5 boy geçiyorsan ne oldu da aynı arabayı bu en son denemenizde 2 ye 2 kafa kafaya gittiniz? Kaldı ki jantlarınız küçülmüş, CAI niz akünün yerine konmuş ki en ideal CAI dir Bunun cevabı da umarım vardır sende herşeyin cevabı olduğu gibi.

3-) Sence 17" ile 15" jant farkı rollerde ne kadardır? 10 boy yoktur değil mi

Tekrar söylüyorum SS RS' in Maşallahı var. Ama yerlere göklere sığdıramayacak kadar abartılacak bir durum yok ortada sevgili kardeşim

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)