Okan arabana masallah canavar yıne.Kamerayla ceken arkadasın ıbrahım tatlıses ın cek demesı gıbı cakk demesı baya guzel
Okan arabana masallah canavar yıne.Kamerayla ceken arkadasın ıbrahım tatlıses ın cek demesı gıbı cakk demesı baya guzel
Peki konuyu sen açtığına göre birşey soracağım ama kızmak darılmak yok. Ben Serkanı çok iyi yakından tanırım. Çok da sevdiğim bir kardeşimdir. Sizin kilo hesabınıza göre 155kg yazmışsınız SS RS' i. Okanın nekadar zayıf olduğunu cümle alem bilirHadi 5 fazla da benden olsun Okan 60kg olsun. Serkan 95 kilomu da kalkıp toplam kiloyu 155kg yazdın?
Bu arada bilmeyenler için söyleyeyim Serkan max 1.60 boylarında tıknaz ama kilolu bir çocuk değildir. Kaldı ki ben 1.83 boyunda 95 kiloyum ve iriyimdir. Kusura bakma ama senin kilo hesabı gerçekten şaşmış
Bu arada neden kilo hesabı yapıyorsun diye sormayın çünkü RS kilo farkıyla yürür arkadaşlar. RS' ten 20 kg stepne atın, araba 2 boy hızlanır![]()
serkan 87
okan 65
aytuğ 81
selçuk 90
böyle denklemeye çalışılmış tam net gramına kadar değil yuvarlayıp yazdım rakamları ztn başka yerden yapıştırdım benim yazım değil
bu arada ss te arka sırtlıkta sökük 8kg gelio
şuda var top speed te rampa yukarı olmadıkça ağır olan yürür rüzgar direnci fazladır hafif olan ise kesilir geneldede zevkine basıldığından nereye kadar gidiosa basılmış
clio rs te aslında kimse kg eşitlemeye yanaşmıyor teke tekmübarek hepsi veremli gibi tövbeler olsun 55 max 80 kg biz 100+ kantar bozan mübarek atmosferik bana göre değil
![]()
..::PASSATURBO1::..
Top Speed' te burnu yere basık olan yürürAyrıca iki arabanın da rüzgar direnci aynıdır. Sadece ağırlıkları farklı ki hafif olan herzaman önde yürür. Uzunda geriye düşer diye kim söylediyse sanırım dili sürçmüş
Kaldı ki siz 230kmh a çıkıp bırakıyorsunuz. Bu top speed değildir. Dikkat edersen videolarda top speed yapmaya başlayacağınız birkaç yerde VE geçmeye başlayacağı zaman SS gaz kesip bırakıyor. Orada da 70 lik boru ve bilinmeyen birkaç etken daha ön plana çıkıyor. RS lerde top speed 250 leri gördüğünüz zaman top speeddir. Ama sen daha iyi biliyorsun sanırım RS leri bendenBenimki sadece fikir beyanı
![]()
250 ölüme gidiorz bora abi resmen![]()
http://www.youtube.com/watch?v=R4lkvHe2VnA
tekrar izlemeni öneririmrs i sizin kadar bilemeyiz belki ama 2 dakka boyunca 230-240 ta takılıosa ibre 3. dakka da düz yolda 250 ye çıkacağını sanmam anca hafif bi rampada görebilir
2 dakka dip gaz gidiyor araçlar 10dakkamı gitmeliler top speed için
dün bizzat kendi aracımla denedim 4 kişiyle 205 gördüğüm araba tek başıma 181 demedi 180 de kaldı istiosanız uygulamalı gösteririm gelinbunlar denenerek anlanacak şeyler tabi kiloyu abartmamak şartıyla
egzozu bilmiyorum da doğru filtre sistemini kuran henüz göremedim![]()
if in doubt, flat out.
instagram: utkuuzunoglu
işin ilginç kısmı SS zamanında 17" jantlarla iken VE rs 15" 45 yanaklarla iken top speede doğru ss arkadan gelip geçiyordu üst devirlerde hatta ss te 3 kişiydik bende dahil![]()
4 kişi arabayı yere bastırır arabanın altına aldığı rüzgar azalır. Top speede faydası oradandır. Benim RS te de yay yokken 230 da çakılıp kalırdı. Rollerde 230 tan sonra arkamda kalan RS gelir beni geçerdi. Şimdi yaylar takılı vaziyette araba 240-250 yi boş dolu rahat görüyor ve araba rollerde 220 den sonra bırakmıyor hala yürümeye devam ediyor.
Kaldı ki iki aynı specteki ve bakımdaki RS te 70 kg civarı bir adam yana oturduğu zaman uzunda yani top speedde 5-6 boy etki ediyor. Ben VE RS teki iki arkadaşı da çok iyi tanırım. Aytu zaten tek başına 90 kg veya üstü. Selçuk desen ona keza o da farksız. Yani uzun lafın kısası bu RS ler kiloyu sevmez. Hafif olan daima birkaç boy öne çıkar. Top speeddede çıkar alt devirde de çıkar.
http://www.streetfire.net/video/ss-rs-ve-rs_741001.htm
ozaman bu video sizin teoriyi yalanlar
Araçlar specler herşey aynı..
SS burada 17" jantlarla videoyu çekende benim ss te 3 kişi
Ve rs te 2 kişi var araçlar aynı speclerde
ss burada 30 kg a yakın daha ağır ondanmı arkadan gelip geçip gidiyor
bence tekrar düşünmek gerek![]()
dogru filtre vardı utku haksızlık etme, guzel gitmis araclar. 70 lik egzoza haksızlık etmeyin o cap supersprintin efsane giden cup yarıslarında da kullanılan capıdır. Oversize yani altlarda biraz oldurebilir ama chipli guzel bir arac icin gayette guzel yurutur aracı
1-) Bu videoyu kıstas bile almaya gerek yok çünkü videoda toplamda 3 defa denemişsiniz ama ne hangi viteste hangi devirde hangi hızda denediğiniz belli oluyor ne de doğru düzgün kaç boy geçtiğiniz belli oluyor çünkü VE RS sürekli bırakıyor. Eğer ben de roll nedir biliyorsam bu videoyu kıstas alıp da asla yorum yapmazdım
2-) Madem 17" jantla ve artı bir kişi ki nereden baksan en az 70kg eder senin hesabına göre 4-5 boy geçiyorsan ne oldu da aynı arabayı bu en son denemenizde 2 ye 2 kafa kafaya gittiniz? Kaldı ki jantlarınız küçülmüş, CAI niz akünün yerine konmuş ki en ideal CAI dirBunun cevabı da umarım vardır sende herşeyin cevabı olduğu gibi.
3-) Sence 17" ile 15" jant farkı rollerde ne kadardır? 10 boy yoktur değil mi
Tekrar söylüyorum SS RS' in Maşallahı var. Ama yerlere göklere sığdıramayacak kadar abartılacak bir durum yok ortada sevgili kardeşim![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)