Üstat Cup yarışlarındaki Clioları bunlarla karıştırmamakta fayda var :) Zira aralarında dağlar kadar fark var. VE RS' te yazılım da yok. Bu speclerdeki araçlara 70 lik boru iki gömlek fazla.
Printable View
selamlar
öncelikle eski EB Rs sahıbı mustafa'ya ve okana teşekkürler iyi agırladılar bizi saolasunlar
aksam 7.30 cıvari hadımkoyde okanı aradık hem muhabbet ederız hemde denerız amacıyla gıttık ama bıraz hazırlıksız yakalandık dıyebılırız :)
agırlık olarak VE Rs yaklasık 30-35 kg daha agır ve 182 jantlarıyla cıddı anlamda ıyı yurudu
speclerde hatalar var sanırım onları bi düzeltelim
konuya direk okan hakim olmadıgından dolayı olabılır :)
16 oz denılen jant Rs 182 jantıdır ve uzerınde 205 45 16 lastıkler vardır
cai dedigi motor içi filtredir daha gün içinde cekılmiş bir fotograf koyucam ama ne derece uygun olur bılmıyorum :)
http://img695.imageshack.us/img695/4306/bulusma49.jpg
fıltre bu sekılde cai oluyorsa bız bu ısı bırakalım :)
bu teori sadece cliolar için geçerli deil ama benim hesabım ve şimdiye kadar edindiğim tecrübelere göre konuşursam jant çapı büyüdükçe top speed artıyor (ibrede değil yerde gördüğü hız)
ağırlık arttıkçada çok yüksek süratlerde rüzgara daha fazla direnç gösterdiğinden araç bikaç kmh daha yükseğe çıkabiliyor
az önceden beri anlattığın herşey ivmelenme için geçerli
ben ivmelenmede bunlar dezavantaj diyorum zaten ki bariz bir ivmelenme farkı var konudaki videolarda hatta özellikle alt devirlerde ama benim söylediğim top speed için geçerli yani en yüksek çıktığı hız (yere göre)
guzel yurumus araclar zaten. 182 jantları oz degil bu arada
efesin gerisi nerde serkan, metil alkol hesabı depoda mı yoksa :D
Serkancım işte anlatmak istediğim de bu. Aradaki 35 kg fark nerden baksan 3-4 boy etki yapar uzunda. Kaldı ki resmini koyduğun CAI değil normal filtre ve bir RS e yapılacak en büyük haksızlıktır kendisi :) Zira Okan ile geçenlerde görüşmemde kendisi söyledi headerslı cai li typeR larla yanyana yürürken yaptığı tek değişikliğin aküyü bagaja alarak CAI' yi akünün yerine koyması. Sadece bu işlem ile hıdırlı tayyarlarla yürütebiliyorsa RS'i, o zaman bu resmini koyduğun filtrenin dezavantajını sen düşün derim sevgili EK.Civic Spoon kardeşim.
Yani verilen bilgilerini bence sen birkere daha kontrol et :) Bir de en kısa zamanda kendine bir RS al. Yan koltukta oturup geçtim geçildim muhabbetleri dinlemekle gerçekten öğrenilmiyor RS. Bizzat kullanman gerek ;)
Neyse ben spora kaçar. Sizin yüzünüzden antrenmana geç kaldım :D alacağın olsun Utku :D
valla hala benim verdiğim örnek dışında mantıklı bir açıklama bulamadım konuda aksini iddia edecek bir gerekçe yok
top speed ve ivmelenmeyi birbirine karıştırmayın
en basit şu örneği verebilirim
düz yolda 1100 kg bir araç ile 1000kg bir aracı boşa atıp yanyana salarsanız 1100kg lık araç rüzgara karşı daha dirençli olduğundan çok daha ileride duracaktır
daha nasıl açıklayımki
kesinlikle bora abı katılıyorum
bu arada okanda da cai yoktu kendine haksızlık etmesıne dayanamadım bir anda :)
orjinal filtre kazanına giden boru kelebege baglı durumdaydı ama cai yoktu ve fıltre yoktu
yagmur yagmaya baslayınca takıldı fıltre
kımse yanlıs anlamasın :)
bıdahakı denememızde güzel bi cai ile cıkıcaz yagmur camur olmassa
yeterince kullandım :)
hatta videodaki araçta el emeğim çoktur bizzat kendim yaparım sanayide çalışırım başkasına yaptırmam ;)
bu arada kullandığım rs sadece ss rs te değil bunuda bilmeni isterim :)
kısmetse temiz bişi çıkarsa karşımıza bende düşünmüyor değilim almayı
ama bu araçların artık böyle giderlileride pek az kaldı çoğu ya taklalı ya ölmüş bakımsız motor yapmış vs
Zevkli denemeler olmuş.JS iken egsoz 60lıktı.
RS lere gün doğdu.. meğer garibim benim almamı bekliyormuş :D :D :D
rs te orj benzın pompasının warlbro oldugunu bılıyormusunuz?
ya da basıncın dusmesını onleyebılecegınızı ?
hahhahaha sattım ya her detayı verıırm artık :D
hocam her biri için ayrı bi satış mı açsak ebayda :D
walla utku bır yazsak RS camıası karısacak, RS ın bılınmeyen gızemlı yonlerı :D