Yok olmazSonra küsüyorlar bana
![]()
RStunerın olcumlerı aslında oldukca dogru tek sorun yazılımın ılk evrelerındekı versıyonlar yanlıs okumaya sebep oluyor
RSTuner 3.0 uzerınde 138 kw okursan duzlukte hemen alayım o RS ı![]()
paylaşımcı olacaksak ilk önce yaptıklarımızı yaptıklarınızı doğru olarak buraya aktarmak gerek ki nitekim aktarılanlar doğru yalan birşey söylenmedi.
Örneğin aramızda birisi bende A yazılım var diyip B yazılımla yürüyorsa ilk önce kendini düzeltmesi gerek daha sonra başka araçların analizini yapması gerek Bu işlerde dürüst olmak lazımss en azından öyle bir dertle yürümüyor stock yazılım stock egzos boruları stock egzantrik stock şanzıman stock conta stock klima
vs. vs. yani bunların haricinde nos turbo takıp yalan atılmaz sanırım
neyse.. buraya konulmamış okadar çok video varki anlatılmaz yaşanır
sanırım anlattıklarınıza göre tüm şartlar eşitlenirse VE rs rahat geçerhatta bikaç boyda atar gider uzundada açılır ara 5-6 boy hatta VE rs 45 yanakla gelecekmiş bi 3 boyda ona koyun 9-10 boy yapar BORARS doğrumudur ? başından beri söylediklerinden ben bunu anladım denedikten sonra tekrar beyanlarını okumak isterim.
Varan1: Öncelikle delikanlı olup açıkça söylemek lazım ağzında sakız gibi gevelememek lazım ne diyeceksenEB RS dyno üzerinde wimmerin üstüne ek güç aldı. Ama bunu ben rolle çıktığım akşamdan 4-5 gün sonra yaptı ama o setupla kimseyle yürümedi. Bilip bilmeden kıçınızdan element uydurmayın. Gelin bana sorun ben size söyleyeyim işin doğrusunu. Buna Okan da dahil. Bu ortamda yalan söyleyecek en son adam benimdir bunu da kafanıza bir zahmet sokun yoksa yüzyüze geliriz ben kendim bizzat sokarım...
Varan 2: VE RS seni boy boy geçer gibi bir iddia kimse atmadı. Yine kıçınızdan element uydurmayın. Ayaklarınız yere bir bassın önce. Aramızda 20kg fark vardı diyorsunuz, ama Aytu ve Serkanla konuşuyorum aramızda 35-40kg fark vardı diyorlar ve bunu forumlarda belirtmeniz için sizden söz almışlar. Sonra da kalkıp SS RS harikalar yaratıyor falan filan. Kendiniz çalıp kendiniz oynuyorsunuz. Bunu ben Okana da söyledim ki kendisini severim çok paylaşımda bulunduk zamanında. Yok psikopat, yok manyak yok deli RS yok harikalar yaratıyor bilmem ne. Bu tür yakıştırmalar, bu tür abartmalar mantıksız hareketler size sadece tepki çektirir.
Ben artık daha fazla yorum yapmayacağım yoksa sinirleniyorum.Sen de yapmazsan sevinirim. Sizin RS süper. Çok iyi. Her RS' i 5 boy geçiyor. EB RS ile bir kere bile yürüyebilmek için de yalvardığınızı unutmayın. Peki sebep ve niyet ne? En azından dostluk olmadığı belli
Hadi yoluna güzel kardeşim. Daha fazla uzatma.
Hop Kadir abi herşey aramızdaBitsin herşey ondansonra görücüye çıkartırız tüyo verme
Bindiğim araba RS değil bis olsa yine uğraşırdım, içimden geliyorBu arada hocam şanzıman orjinal ayna/mahruti var, ekstradan gönderiğiniz ayna da orjinal, kısa ayna kayıp haberiniz ola. Utkuylada konuşurken hatırladık sizin ilan da da 15/61 yazıyordu, 3 litre yağ bir de kısa ayna borcunuz var haberiniz ola
![]()
FastCare.com.tr
detailing & mini onarım
bu rs konusunda hep mi gerginlik tartışma olur yabensiz hemde
![]()
Yapılması gereken zaten, kg ları mümkün olduğunca yakın tutabilmek. jantlarında benzer ebatta vede ağırlıkta olması güzel olur. 2 araç arası fark böyle daha net belli olur
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
benim ne onun rs i ne başkasının rs i umrumda olmaz
okanıda iyi tanırım eb rs die bahsettiğiniz LAL rs ise onun sahibide benim kaç senelik çocukluk arkadaşımdır onun rs i böle şöle diğerine böle böle gibi laflarla uğraşamam ben gördüğümü bildiğimi söyledim inanmak yada güvenmek sizin işiniz o yönü beni bağlamaz
hiçbiriylede sorunum yok yalanla dolanlada işim yok herkese keyifli sürüşler rs i de ferrari yapmayın..
Ya bi egzantrik taktık gırtlak oldu arabastohhhh stohhhh benimkideeee, gözünü korkutmak gibi olmasın da utku orjin şanzımanla dibimden geliyordu
Zaten ilk bi çıktık araba çekmiyor dedim, kesin bişey yanlış, arabayı yatıramicam bu aralar o yüzden kalsın böyle, yapıcak bişi yok bro.
Biliyorum aklımdasın da bende ne şanzımanlar ne aynalar var![]()
FastCare.com.tr
detailing & mini onarım
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)