bir tane sokecek adam yok ama![]()
![]()
yokmu tr de soyle 50-100 kg sokulmus rs ??
bir tane sokecek adam yok ama![]()
![]()
yokmu tr de soyle 50-100 kg sokulmus rs ??
Sökmekte ne var yaw. Git bi döşemeciye 2 saatte cıscıbıl yapsın makinayıAma kimsede ikinci araba olmadığı için sökmek yürek istiyor
![]()
Denemelerden sonra vitesi nasıl boşa atıyorsunuz anlamış değilim .![]()
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE .
Denk rs yoktu şimdi şenlik başlıyorkarşılıklı yüklicez işte, bu arada söküceksen baştan söyle, dişe diş kana kan
Ultralight boxer da aldım
50-100 kolayda, 200 kg oldumu tadından yenmez sekoBi arka koltuğu söktüm millet sökük demeye başlayınca anında geri taktım. araba çarşamba günleri hariç hep tek kişiyim, çarşambada hanımın arabayı alabilirim, sökmek kolayda milletin kabullenmesi zor oluyor, hafif spec desinlerde sökük diyince sakat der gibi oluyor
ama bu gidişle şef sökerse bende sökerim
![]()
FastCare.com.tr
detailing & mini onarım
Benim anlamadığım olay araç hafifletmede bir modifiyedir bir yürüre sağlanan katkıdır
Millet geçilince o benden hafif diyor 20-30 kg ı dereceli egzantrik gibi görüyorlar
ozaman bütün araçlar eşit olsun chipli araç stockla denemesin yada birinde farklı diğerinde farklı yazılım varsa denemesinler illa herşey eşit olcakilginç
Hatta araç hafifletmeyi geçtik şöförlerin kilosunu eşitlemek ne oluyor
Ne diyim allah sonumuzu hayır etsin yakında hiç bi araç birbiriyle deneyemicek
A clio rs sahibi : ben bu akşam 2 tabak yemek yedim eşit değiliz
B clio rs sahibi : nolcak bende 1 haftadır tualete çıkmıom..
C clio rs sahibi : ben gidiom abi sizle denenmez![]()
benim anlamadığım ben 90 kiloyum mesela utku diyelim 60 kilo örnek atıyorum arada 30 kg fark var bu 30 kg nin herkes nasıl işe yarıcağını gayet iyi bilio clio rs'te arka koltukları söktüm diyelim 8 kg arada yine 22 kg fark oluo ama ben geçince mesela denilioki sökük araç saçma bende benim 70 kg oldğm düşünülsün arka koltuk sökük olunca nie öle düşünülmüoda tam tersi sökük araç denilio buda bi mantık
kanka ben 115 kıloyum arka koltukları soksem 21 kılo dusuyor 94 kıloya ınmıs oluyorum kılo olarak ama aynı muameleyı banada yaparlar![]()
Emme resimleri.
Bu biraz garip
Devamı
http://www.rsfabrications.com/2010/0...or-ram-airbox/
Bide bu var
Uploaded with ImageShack.us
Azim Oto Özel Ford Servisi
http://www.azimfordservisi.com/
ITB bunlar
Utku ya rakip JMS nin yaptığı manifold da aşağıdaki gibi:
![]()
FastCare.com.tr
detailing & mini onarım
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)