sattım kafam rahatladı, surekli AR-GE calısması nereye kadar. Manifold isi icin Utku ya CAE ve FEA yardımı vermeyi dusunuyorum.
ya arkadaşlar rslerde devri gelince vites at ışığı mı var ve rs de kadranda vites atacağı zaman yeşil işık yanıyorda ?...
Bu görüntülerdeki VE RS'in sahibiyim
Okan kardeşimiz sevdiğimiz birisidir bazı şeyler kabullendirilmeye çalışılmış izleyenlere
Benim kalkışlarımı herkez biliyor
Konu içinde bahsedilen Aytuğ - Serkanlada denemelerim oldu
Superchip ve wimmer chip tuningli araçları bu şekilde geçmişliğim oluyor
Aralarında açıkca söylemek gerekirse en zorlayan Okan oldu beni
Arada bir görüntü verilmiş eskilerden Çorluda denemiştik peş peşe 3 kere geçmiş beni doğru geçti ...
Fakat sonradan olan 9 video neden yayınlanmadı onu anlamadım
Gün geçtikçe burda o 9 videoyuda yayınlıycağım herşeye sebep bulan birisi gerçi bunada sebep bulur 9 videodada devir kestim der![]()
Neyse aracım belli Eski JS RS namı var diye aldım ve sonuçta gideride ortada
Orkun arkadaşımın Clio 182 lik jantlarını tarttık net 3.5 KG teker başına ağır geldi
Okan ayrıca bizden bu şekilde yaklaşık 50-55 KG hafif anlamına geliyor(okan_arka koltuk_jantlar_yancılar farkı)
Yarın kilolar eşit bir şekilde denencek o zaman ak kara belli olcak
keşke bugün mana bulduğun 16 jantlarla gelseydin selçukk abi belki bu kadar ss in gerisinde kalmazdın![]()
ahaha okanmı geçtiulan selçuk
ben dedim sen naparsan yap okanda yapar die
videoları bekliorz
biz extra birşey yapmadık sadece VE jantlarını değiştirdi ve koltuk kafalıkları panzot (göründüğü kadaryla) söküktü. ama ss farkını koydu ortaya VE de güzel giden masallahı olan bir rs zevkli bir gün geçirdik
demek istediğim o gün selçuk geçiyordu tam tersi jantlar deişti daha iyi olması lazmokanda üstüne bişiler katmıştır aracın o günle bu gün arasındaki fark ne ?
ben ne dedim dikkkat ederseniz
16 jantlı haliyle araya 1.5 tır koyuyordu SS
http://www.youtube.com/watch?v=yM7fH14V2ss
Merak ettim videoları...
Savrulurken raconun kırmızı pelerini o zarif öfkeye, zaman ki sana hasta oldu. İncelikli haytasın.
Evet dün süper rolling oldu videolar gelir bu gece itibari ile
Fakat bakıyorumda yine bir yanılma söz konusu kemal kardeşimiz yine herkezi yanıltmış
Bariz hatalı vites değişimlerinde geçti 2 kere zaten oda
Onun dışında videolardanda görüceksiniz kafa kafaya belki Okan yarım boy geçiyor belki ben yarım boy geçiyorum
Yani Okan dostumuzda artık biliyorki bu iki araç denk araçlar hata yapılmadığı sürece iki araçta maşallah yan yana gidiyor bu şekilde
Kilolar denkleşti hatta Okan 5 Kilo fazla oldu benden onuda belirtmek isterim
Finalde iki araçta denk gidiyor bazen o yarım boy geçiyor bazen ben onu geçiyorum
Ben zevkimi almışmıyım ona bakıyorum artık araçlar ortada
kemo aynı arabada bende vardım evet vıdeolar koyulsun zaten anlasılcak ss ınızın nekadar koydugu
en az 2 kere tam hızlanmaya gecılıor onde hıc bısey yok dırek bırakılıyor bu durumda kasıt arıyorum acıkcası
toplam 6-7 belkıde 8 kez denendı sadece 2 tanesınde dedıgımız gıbı 3-4 boy actı oda neden oldu dersen bunun cevabı ve rs den cekılmıs vıdeolarda anlıycaksın bıraz sabret
hanı madem gecıosunuz hepsınde gecseydınız ya
hatasız oldugunda vıtes gecıslerı vs sızde kabullenın artık kafa kafaya yuruyorsunuz 235 lere kadar
Bu arada belirtmeyi unuttum
donuste aracta 3 kısı 5. vites 251 gıbı devir kestirdik onun videosunuda eklerız bu aksam gıbı
240 km hızlarla yaklasık 4-5 dakıka hıc durmadan gıdılen vıdeo da var oda yuklenır
bu vıdeolar tam at yarısı kıvamında ve gunduz cekımlerı kacırmayın derim![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)