User Tag List

Sayfa 7/9 İlkİlk ... 56789 SonSon
168 sonuçtan 115 ile 133 arası

Konu: Tork Garaj Sti & Msky

miniks - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İnşallah korhan Bu kadar emegine karşılık 10 altı cıkartman sana en büyük keyifi vericektir

Râbbim inşallah nasip etsin bizde 10 saniye altı araclar izliyelim artık
    Call for prayer
    http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
    insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
    Instagram hesabımız
    miniksracing - humidorturkiye

toonch - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Korhan en azından klima pompası koltuklar gibi sizi sökmesi üzmeyecek parçaları sökseniz Ankarada tekrar takarsanız olmaz mı abi?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Aslinda olur ama gerek gormedik, sadece drag effect azalsin diye kanat ve ecv valve oldugu icin egzoz soktuk. maksat eglence ya bu yarislarda bizim icin, arabanin oldugu gibi kac saniye cikardigini bilmekte guzel.

kendimize ait yaris arabamiz olan K, islerden firsat buldugumuz zaman cikacak, o ciddi sure arabamiz olacak insallah.
    Guc;
    Bilgi ve Tecrubedir.

FakirAli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    antalyanın gururu sanırım tebrikler sti'ya
    hayat acımasız.

JDMazda_GTR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    khan dedıgın gıbı gerek yok sokmeye zaten klıma acık hali bile yeterli))

iso335 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı koki_1905 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    neye yeterli bilader anlamadımbeni geçmeyemi iyi izle o zaman 1 saniye sonra kalkıyorum sebebini sor bana cevap vereyim yeşil ışık yanmadan kalkıyor ışıkçıyla konuşup aralık verme deniliyor hile yapacak olsam tr de benden iyi kimse filim yapamaz sarı ışıkla yeşil ışık arasında 1 ile 3 saniye arası degişiyo idi herkes izliyo bir adam yorum yapmıyo arkadaşım konuşturma beni şakşakçılık yapmayın izleyin
    10 senedir yarışıyorum daha fo depar yapmadım bırak konuşmayı hikayeden yazılar yazmayın yok şöyle böyle iyi izleyin iyi
    msupra

msky

R21TURBO 41 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tam konuya yazı yazıcaktım , İsmail abinin yazısını görünce çekindim , gerçekten kızmış.. Konu içerisinde BTU nun erken ivmelenmesinin olası sebeblerinden bahsedildi yorum yapmak bana düşmez...
    Ben arabaları canlı seyrettim , yinede günde 2-3 kez bu videoyu seyrediyorum... Sonuç ne olursa olsun , memleketimde 2 araç 0-400 yarışıyor , aralarında saliseler var vee ekranda görünen değer 11.5
    Bence işin özü bu..
    Harcanan emeğe , paraya , zamana ,vs.vs.vs. herşeye değer......
    ^^ Insallah ; Masallah ile maneviyatiniz gelisir , guzellesir. Arabani gelistirmek guzellestirmek istiyorsan , para harcamalisin. ^^

chiefkadir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı vtecf5191 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    walla nos basmadım bassam geçerdm demekte doğru deil bence..sonuçta btu ile msky aynı setup araçlar değil msky üstün ve buna karşın btu geçtiyse tebrik edin.. btu nun sahibi emin ebiyi tanırım şeker gibi bi abimdir. güzel bir araç yaptı we emeğine deydi. onun için bu işler zevk maksat geçmek geçilmek değil ama msky beklemediği için geçilmeyi bence biraz üzülmüş
    Nos basmadım demıyor ..nos basmış ama faydasından zıyade zararı olmuş...Msky ın veya sahibinin üzüldüğü felan yok devamlı yarışan adam geçerde geçilirde bazı yorumlara üzülmüştür bence
    Alıntı iso335 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    birde arkadaşın biri 3.8 demiş msky a 3.5 ve o gün nos basamadık nosa basdım ama kafasını aşşagıya bastı basmasaydım geçerdim zaten artı nos bastıgımı izlemek isteyen 200mt ilerden seyretsin

TechTurkey Oz` - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı koki_1905 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ya valla yazmim dedim ama o klimayı ben senin vtec e takalımda sen ferah gez
    bro 10.8 varmı normal lastiklerle var sana ayrıca ilerleyen yazıda ittiricem ii oku kaçırma cvp sansın var

Alıntı vtecf5191 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    walla nos basmadım bassam geçerdm demekte doğru deil bence..sonuçta btu ile msky aynı setup araçlar değil msky üstün ve buna karşın btu geçtiyse tebrik edin.. btu nun sahibi emin ebiyi tanırım şeker gibi bi abimdir. güzel bir araç yaptı we emeğine deydi. onun için bu işler zevk maksat geçmek geçilmek değil ama msky beklemediği için geçilmeyi bence biraz üzülmüş

msky geçilmeye gittti arabaya bindim elleme kuzum istemiyorum dedi lastikleri tak dedim boşver canım pek istemiyor dedi elletmedi bile arabayı bana HAAAA hepsini geçtim günlük gezdiğini söleyen vatandaşlar Benzin yokmuydu arabada ogün ?

msky 97 oktanla giriyor kalın gelmesin sölim ilk 1,6 basıyor +100 shot nos gerçi nosssuzmuş ikilmiş g.... davası olmaz yeniden denenir sonrada konuşulur sıkıntı yok burdaki herkes biliyorki 11.5 dan çok daaha hızlı bir araba msky
    yani boş konuşmakta üstünüze yok

Neyse uzatmıyım ama Buyrun 6 sinda manisa var buyrun getirin subarunuzu GÜNLÜK geziyorsunuz ya klimayıda açın gelin 6 sında sorun çıkmaz ise deneyelim sqaniyeleride ölçelim bakın bizde lastiğimzi taalım lanch ımızı yapalım ozaman görelim orda burda ahkam kesmekle olmaz bu işler Neyse geçtinizmi süpersinzi geçtiniz HAdi sökün aile arabasından çıkarın gerçekten bu sefer ihtiyacınız olucak gerçekten söylüyorum o araba allahın izniyle aks maks kopmaz ise 10 saniye altnda koşucak bu sefer ozaman ne yapıcaksınız görüces adami dinden imandan çıkarıyorsunuz !!!

yazmim diorum ama sonunda konuşturuyorsunuz onu bunu sawunmayı bırakın kendi arabanız varsa buyrun gelin yarışın ondan sonra konuşun cin olmadan adam çarpmayın kısacası tmmı cicim hadi baqim ben bizzzat orda oolucam sıkıntın varsa gelirsin sölersin sende bana orada

NOT: NE lafım subaru sahibine Nede TORK tan birine Lalfım böle boş konuşan insanlara lütfen kimse üstüne alınmasın
    www.drecu.com
    Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Oz` Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    msky geçilmeye gittti arabaya bindim elleme kuzum istemiyorum dedi lastikleri tak dedim boşver canım pek istemiyor dedi elletmedi bile arabayı bana HAAAA hepsini geçtim günlük gezdiğini söleyen vatandaşlar Benzin yokmuydu arabada ogün ?
    Benzin vardi, gunluk araba benzin koyamiyormu Oz ne alaka ikisi? dunyanin heryerinde zir stock arabalarda bile race gas kullanilir sen deme bari bunu ismail 97 ile yarisiyor diyorsun fakat biz hepimiz birbirimizin garajlarina gidiyoruz geliyoruz, birbirimizi biliriz. Zaten yaris yakiti yasak mi hile mi sike mi ne alaka

Alıntı Oz` Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Neyse uzatmıyım ama Buyrun 6 sinda manisa var buyrun getirin subarunuzu GÜNLÜK geziyorsunuz ya klimayıda açın gelin 6 sında sorun çıkmaz ise deneyelim sqaniyeleride ölçelim bakın bizde lastiğimzi taalım lanch ımızı yapalım ozaman görelim orda burda ahkam kesmekle olmaz bu işler Neyse geçtinizmi süpersinzi geçtiniz HAdi sökün aile arabasından çıkarın gerçekten bu sefer ihtiyacınız olucak gerçekten söylüyorum o araba allahın izniyle aks maks kopmaz ise 10 saniye altnda koşucak bu sefer ozaman ne yapıcaksınız görüces adami dinden imandan çıkarıyorsunuz !!!
    Ahkam kesen kim OZ? ismail gibi bir adam niye zaten aks takmadi, launch yapmadi? kiriliyor diye, kirilmayacak OZ araba, o hafiflikle, o aktarma ile kiriliyorsa geometrisinde sikinti vardir arabanin. taksaydi lastigini, ivirini kivirini, nosunu posunu, gecseydi, gecerde normal sartlarda fakat msky basariz oldu yarista, BTU da basarili. yaris budur zaten.

BTU yaris arabasi degil, o gun yarista ismail 1. seedingte 11.5 saniye yapmis sonra 11,5 i gecen olmaz ise 2. seeding i yapmam demis, bu mudur gecilmeye giden araba? ismail gibi bir adam gecilmeye araba gotururmu yarisa?

Bende bir laf edeyim, 10 saniye altina her hangi biri indigi zaman, yaris arabasini(sokuk, noslu vs li) cikaririm meydana, simdilik gunlukler yetiyor

Rekabet iyidir fakat tadinda, eger 3 kusur litre 6 silindir, sagi solu fiber, a dan z ye yaris arabasi bir arabaya; 4 silindir, oem interior, nossuz bir araba ile polemik yaratacak bir durum oluyorsa biz cok basariliyiz, digerleri dusunsun

Msky Zn yi gecti gecmiste, sagdan soldan elli tane laf eden oldu, cart curt yapan oldu ne bizden biri, nede forumdan biri cikipta gik demedi, biz sadece tebrik ederiz cok hizli bir araba, iyi yaristi bizi gectiniz dedik. Ayni seyi gecincede bekliyoruz, yoksa yarismayalim.
    Guc;
    Bilgi ve Tecrubedir.

Uzaklaştırılmış Kullanıcı
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    16 mayıs konya yarışında en iyi saniye zaten msky ındı 1. olmasada gönüllerin birincisi o

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arkadaşlar alıntıya bakın kimin alıntısını yapmış kime cevap vermiş ondan sonra konuşalım

AvcI - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı khan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ...eger 3 kusur litre 6 silindir, sagi solu fiber, a dan z ye yaris arabasi bir arabaya; 4 silindir, oem interior, nossuz bir araba ile polemik yaratacak bir durum oluyorsa biz cok basariliyiz, digerleri dusunsun
    +

bugüne kadar çıkıp kimse garajımızın yapdığı dp - zn ve btu araçları için yahu siz safkan subaru motoru ile yarışıyorsunuz hiç biyerleri sökülmeden ve buna rağmen başarılı oluyorsunuz tebrik ederiz demedi...

lütfen eleştirirken bu kriterleride baz alın...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı swapcenter Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar alıntıya bakın kimin alıntısını yapmış kime cevap vermiş ondan sonra konuşalım
    Usta alintinin kimden yapildigi muhim degil konu bize geliyor direk, subarunuzu sokun getirin vs demis ozgun bunu kime diyor alinti yaptigi arkadasa mi?
    Guc;
    Bilgi ve Tecrubedir.

Yigit-Y - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    125 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    BTU bu sonuçlara göre geçmiş tebrikler.Günlük bir araç olarak kullanılan BTU dan beklenmeyecek bir dereceydi msky'ı geçtiğini duyduğumda çok şaşırmıştım videoyu görüncede fazla bir fark olmasa da gerçekten geçtiğini gördüm.Mskydan daha iyi bir performans bekliyordum.Drag öyle bir hadiseki en ufak hatayı bile affetmiyor malesef...

Roll öylemi olmadı bir daha olmadı bir daha
    İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
    Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
    Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
    Dr.ECU

kop42 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    dıger sayfadakı anlatmak ıstedgım olay suydu vıdeodakı konusmalara dıkkat edın yesılı bekleme sarıda kalk eger yesılı beklemezsenız 1 sanıyeye yakın bır sekılde avantajlı kalkıyorsunuz beklersenız gecıkme oluyor
    et giren yere dert girmez.

eminbtu
    Misafir
    arkadaslar selam btu nun sahibiyim.gergin olunacak bir durum yok sonucta tum araclar bizim ve tatlı rekabet herzaman iyidir.ben aracımı gunluk kullanmayı seviyorum yatan araba bana gore degildir bu yuzden inatla yarıs arabasına cevirmiyorum.o gun ismail ile selamlastık ve hatta hatırlar kendisi abi hayırlı olsun cıkarmıssın arabayı insallah beni sana ezdirmezler demistim.kendiside 11 sn lere inersen yapacak bir sey yok demisti.sonucta biz dostca konusup sohbet ediyoruz ve sizlerin burdan gerilmesine hic gerek yok.sevgiler

DogukanB
    Misafir
    Alıntı kop42 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    dıger sayfadakı anlatmak ıstedgım olay suydu vıdeodakı konusmalara dıkkat edın yesılı bekleme sarıda kalk eger yesılı beklemezsenız 1 sanıyeye yakın bır sekılde avantajlı kalkıyorsunuz beklersenız gecıkme oluyor
    normal olanda bu değil mi ama

miniks - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı khan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Benzin vardi, gunluk araba benzin koyamiyormu Oz ne alaka ikisi? dunyanin heryerinde zir stock arabalarda bile race gas kullanilir sen deme bari bunu ismail 97 ile yarisiyor diyorsun fakat biz hepimiz birbirimizin garajlarina gidiyoruz geliyoruz, birbirimizi biliriz. Zaten yaris yakiti yasak mi hile mi sike mi ne alaka

Ahkam kesen kim OZ? ismail gibi bir adam niye zaten aks takmadi, launch yapmadi? kiriliyor diye, kirilmayacak OZ araba, o hafiflikle, o aktarma ile kiriliyorsa geometrisinde sikinti vardir arabanin. taksaydi lastigini, ivirini kivirini, nosunu posunu, gecseydi, gecerde normal sartlarda fakat msky basariz oldu yarista, BTU da basarili. yaris budur zaten.

BTU yaris arabasi degil, o gun yarista ismail 1. seedingte 11.5 saniye yapmis sonra 11,5 i gecen olmaz ise 2. seeding i yapmam demis, bu mudur gecilmeye giden araba? ismail gibi bir adam gecilmeye araba gotururmu yarisa?

Bende bir laf edeyim, 10 saniye altina her hangi biri indigi zaman, yaris arabasini(sokuk, noslu vs li) cikaririm meydana, simdilik gunlukler yetiyor

Rekabet iyidir fakat tadinda, eger 3 kusur litre 6 silindir, sagi solu fiber, a dan z ye yaris arabasi bir arabaya; 4 silindir, oem interior, nossuz bir araba ile polemik yaratacak bir durum oluyorsa biz cok basariliyiz, digerleri dusunsun

Msky Zn yi gecti gecmiste, sagdan soldan elli tane laf eden oldu, cart curt yapan oldu ne bizden biri, nede forumdan biri cikipta gik demedi, biz sadece tebrik ederiz cok hizli bir araba, iyi yaristi bizi gectiniz dedik. Ayni seyi gecincede bekliyoruz, yoksa yarismayalim.
    Korhan usta iyi hazırlan geliyor yakında 9 saniye civic
    Call for prayer
    http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
    insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
    Instagram hesabımız
    miniksracing - humidorturkiye

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)