Yani kısaca olay budur, Serkan typer bnm sınıfım deil dedi, olay oldu...
Printable View
nekadar uzamış bu konu yav kımseyı kırmak ıstemıyorum ama deneyın abı bukadar lagaluga etmeye gerek yok uzuyor konu o gectım ben gectım dıye cma gunu cıkın nere olursa olsun deneyın bakalım
vtıın standart halde stock206gti dan daha iyi ağırlık guc oranına sahip olduğu halde stock vtıa geçılmedım ki bu ilk 3 vites ıcın konusuyorum tipoyla nasıl yuruyusunuzu bılıorum gene gecıleceğimi de dusunmuyorum eskı halımle...
sınıf olayına gelınce gökhana tamamen katılıorum... yenı clıo rs 200 hpgucuyle sınıfının ustune cıktı ondan da kısmen typer ıle kıyaslanıo....
vtı ın rakıbı biraz karısık mını bıle girebılır sınıfına benzer bg gucu eskı model 163 bg benzer ağırlık bu dedıklerım bu arada performans için sadece hangısı hızlı?:)
bu arada ben hiçbir zaman stock vtı geçtiğim için sevınmedım şartlar eşit deil mod olarak çunku.. tamamen stock olsam o zman olurdu;)
bu arada benı typerla aynı sınıfa koyma olayınada hiçbişi demıorum yaniii:) başımıza daha neler gelıcek:)
kesinlikle ama illa sınıf sınıfa arac istiyosanız tüm otomobil dergilerinin,aynı sınıfa koydugu typ-r,seat leon,megane rs,golf gti gibi bi arac bulur deneriz typ-r la olur biter...
Ayrıca bu olay tüm kategoriler icin gecerli ki bi üst sınıfa her zaman gecebilirsin yani tüy siklet bi boksor agır siklette dovusebilir isterse ama bu tr de yanlış kullanılıp kuvvetli araclardan kacmak icin yapılıyor.
Günay araclarımız yarış aracları degil,bizde her daim yarısan insanlar degiliz,sana 20 bin ytl verip vtec e binmek mantıklı gelirken bana 15 bin ytl verip 306 gti a binmek zevk verir bu da bizlerin zevki fakat siz ne derseniz diyin bizim araclarımız aynı kategoride araclar ki bunu honda bile boyle kabul ederken aynı yıllarda rakip arac olarak bizleri gosterirken siz niye hala bu sekilde düsünüyosunuz onu da merak ediyorum.
Bi aracın ürettigi gücü nasıl ürettigi onemli degil honda atmosferik yüksek devir ceviren tork fakiri makina yaparak hedeflerine ulaşmak istiyorken tüm dünyada su an yuksek hacim,asırı besleme mantıgı oturmuş durumda.Bilmiyorum siz ilgileniyormuydunuz o aralar otomobil testleriyle ama bendeki tüm karsılastırmalı testlerde hondadan bu sekilde bahsediliyor ve o senelerde bile gercekten durum pek iç acıcı degil.
Mutluay abi bi de su acıdan bak. 20 bin ytl lik aracımın 10-15 bin ytl sınırında ki bi araca gecilmesi de bana o aracı ertesi gün sattırırdı:cool:
i_could...
bır vtecın rakıbı herzmn gti dir bıde typr ın rakıplerı golfgti astra gtcdır
iste typ-r ile esas rakiplerini de karsılastırmak aynen oyle oluyo ki typ-r ın aldıgı en buyuk eksi not iscilik kalitesi ve donanımdan kaynaklanıyo.ne golf gti ne astra gtc ne megane rs ne de diger avrupalı rakipleri kadar olamıyo donanımda ya da diger klasmanlarda.Bi de su var ki typ-r ile cliors in karsılastırılmasının sebebi megane rs in clio rs e bi beden buyuk gelmesi yani senin dedigin gibi typ r ın sınıfının üstü olması degilde sınıf atlamak üzere olan clio rs in diger sınıfın en gücsüzü ile denenmesiyle kaynaklanıyo...
i_could...
niye sattırsın be olm konfor yol tutus vs olarakta bizden ustunler......
ayrıca su lafınada katılıorum
''kadar olamıyo donanımda ya da diger klasmanlarda.Bi de su var ki typ-r ile cliors in karsılastırılmasının sebebi megane rs in clio rs e bi beden buyuk gelmesi yani senin dedigin gibi typ r ın sınıfının üstü olması degilde sınıf atlamak üzere olan clio rs in diger sınıfın en gücsüzü ile denenmesiyle kaynaklanıyo.''..
objektif yorumlar yapıorus burda ztn o yöndede cvplar gelmeye başladı;)
bu konuyu boşverelım ya artık diğer konumuzdan devam:)
işin içine mod girdimi illegallerde segment olayının ortadan kalkıcağını düşünüorum,sonuçta modun sınırı yok
gerisi denicek kişilerin arasındaki muhabbete kalmış
tabi bi gerçekte vardır
kazanmak kazanmaktır :)
Aynı model 2 arabanın bir tanesi 20 diğeri 15 ediyorsa zaten vardır bir hikmeti. Ayrica şimdi 2007 model 50 milyarlık 1,8 hondasını 97 model 1,6 vti geçiyo diye o kişinin arabasını satması gerekiyor.
Sınıf konusunda Günay'a katılıyorum. Drag yarışlarında sınıflar net bir şekilde verişmiş.
Sınıf-1--> 1600 cc.'ye kadar otomobiller
Sınıf-2--> 1601-2200 cc. arası otomobiller (1300 cc. ye kadar motor hacimli aşırı beslemeli otomobiller)
Sınıf-3--> 2201-2800 cc. ye kadar motor hacimli otomobiller (1600cc'ye kadar motor hacimli aşırı beslemeli otomobiller)
Sınıf-4--> 2801-5000cc otomobiller (Minimum 1000kg.)
Sınıf-5--> 5001cc ve üstü motor hacmi olan otomobiller (Minimum 1100kg.)
Sınıf-6--> 3001cc ve üzeri motor hacimli ve aşırı beslemeli otomobiller (min. 950kg) Açık Grup
2000cc allmotor bir arabayı(sınıf2) 2000cc turbo bir araba(sınıf4) ile aynı sınıfa koymak tamamen saçmalıktır. Honda mühendisleri rkiplerinin turbo dan aldığı gücü allmotor bir araçtan almayı başarmış, sınıfının üstü bir araç(lar) yaratmış. Dergilerde turbo gti sınıfı araçlarla karşılaştırılmak gurur verici bir durum kanımca. Ama bu aynı sınıfta oldukları anlamına girmez. Honda 2000cc turbo bir araç çıkarsa da kurtulsak, bakalım hangi turbo gti yanına gelebiliyor!!
Arkadaşlar anladım ki sizlere bir şeyler anlatmak mümkün değil benim tarafımdan...:(
O kadar yazımı genel olarak okuyun demek istediğimi anlayacaksınz tek cümleyi alıp bu böle şu şöyle demeyin dememe rağmen arkadaşlarım bana Erolun 1.6 kategorisinde başarılı olamayacağı için 2.0 kategorisine girmesini ıspatlamaya çalışıyor...:D:DŞaka gibisiniz walla...:D:DSizlere cevap vermek istesem M3 kategorisindeki VTI cuk oturur ama gerek yok ;)
Güzel kardeşlerim ben daha fazla uğraşamıcam sizlere hayırlı sohbetler bu konunun içinden bu kadro çıkamaz sıkılıp sıkılıp konudan uzaklaşanlar olur benim gibi en son kalanda yarın bi gün ben yazdım oraya sayfalarca ıspatladım herkes de kabullendi der olur biter girdiği camilarda...:)
Haydi size kolay gelsin kimse sakın yanlış anlamasın...:icon_tup:
Konu ile belki alakası yok gibi gelebilir ama VTi'ın popülaritesini göstermesi bakımından yazıyorum.
Arabama karşı takas teklif edilen markalar: 106 GTi, 206 GTi, 306 GTi, E36 318iS cuope, E36 320i coupe, Impreza WRX (GC8 kasa), Seat Toledo 1.9 TDi, Golf 1.8 Highline...
Pejo GTi satan birisine takas için acaba hiç VTi teklif eden olmuş mudur? Sanmıyorum...
:D :D
2000cc. katogorisi denedim yine denerim herkezide bekleriz.1600cc. de enkaza yada dc ye rakip olacak aracında elini öperim. Saygılar:heyoo:
eyw. kardeşim ;)
nedendir acaba:cool:
honda konusunda gozleri tamamen kapalı olmamak gerekiyo,cem anlatmak istedigimi tam olarak ozetlemişsin teşekkurler...
Gunay kimse ben yazdım ispatladım diye bisey demez bizden karıstırma bazı seyleri fakat bi gercek var ki aracların sınıfları üreticiler tarafından hedeflenip belirlenmiştir.Bi de m3 sınıfındaki vti ın neden bi kere bile olsa makarasına bile olsa DC ile denemedigini düsündün mü hiç?
Mutluay abi hikmeti ne onu cok merak ediyorum.Donanım,yol tutuş ya da yapı olara bi hb vtec in benden ne artısı var?BMR bile gercek rakip olarak bizleri goruyorsa bence aradaki fiyat farkı sadece türkiyede olusan bilgisizlik ve ozentiden kaynaklanıyo.daha once hangi konuda bilmiyorum ama yine ebayden iki tane aracın fiyat farkını koymuştum yurt dısında ki ve 206 gti aynı model vti dan daha pahalıydı...
i_could...
i_could...
e yarın akşam olur o zaman aksiyonlar!! yeniden denenir videolar cekilir herkes gorur kanımca...enkazda gelmişti bi akşam gişelerde karşılaştık o da gelebilir mi acaba!:D
zaman yer vs konusmasak ii olur;)
aykut boşver bu konunun içinden çıkmak zor kapatalım gitsin...
ayrıcada erolla nasıl denıceğimiz bellı kornayada kim basar artık bilmıorum:)
arkadaşlar,
siz bu şekilde "zaman veya yer" konuştugunuz sürece ben konuyu kitlemeye devam ederim...