VTI vs 206 gti de korna yine kısa...
Aykut o gece benimle kafa kafaya yürüdüğün tek video buydu sanırım...![]()
VTI vs 206 gti de korna yine kısa...
Aykut o gece benimle kafa kafaya yürüdüğün tek video buydu sanırım...![]()
İyi de biz fiyatlarına göre arabaları yarıştırmıyoruz ki...Ne diosunuz arkadaşlar gülecek millet yazdıklarınıza parasına göre araba kıyaslandığı hangi tuning aleminde görülmüş yaw...![]()
![]()
En ucuz arabayla kim kimi geçecek die bi konu konuşulmadı hiç bi zaman...Öyle bi durum söz konusuysa bizde 89 şahin var bi tane oturtalım turboyu hemen ya da m5 motorunu...
![]()
![]()
Diger denemede başka 3. bi arac calsın kornayı madem kimse birbirine güvenmiyo![]()
peki senin arac bilgine gore benim seninle 1. defa yurudukten sonra diger yuruyuslerimizde farklı olmasının sebebi ne olabilir?aksaklıklara parca sıkıntısın ragmen gelip yürüyorum ve geri donuyorum
Bi de bu o gece cekilen malesef tek video cünkü bu videodan sonra biz o gruptan ayrıldık ve benim kameramın da sarjı bitti gece hatırlıyosan.Bi problem mi var yoksa bu gün herkes hatırlamakda zorluk mu cekiyo Eroll,Sen???
i_could...
her neresinden bakarsanız bakın otomobil güzeldir...
e39 528İ Arctic Silver & e90 325i Sparkling graphit metallic
valla gittikçe şenlik oldu burası arkadaşlar......sabır ve neşeyle takip etmeye devam ediyorum sizi....allah sizlere uzun ömür ve bol benzin parası versin emi...hadi bakalım devam.....i cauld kardeş videolar süper))))))))))))))))
Hayır hatırlamada sorun yok ama bir sorun var o da bu forumu okuyan bi çok insan var dolayısıyla koyduğunuz birkaç video( ya da bizim koyduğumuz) ile birşeyler ıspatlanmış olmuyor...Her yapılan buluşmada Allah razı olsun kalkıp geliyorsunuz ama foruma yazılan yazılarda videolarda dikkatli olalım ki yarın bir gün üzülmesin kimse hiç olmadık birinden senin araban yürümüo diye bir laf duyulduğunda...Teşekkürler anlayışınız için kardeşlerim...
![]()
gunay ztn herkes kimin ne olduunu az çok bılıokı burda kendı aramızda,, arabalar biraz gunu gununu tutmuo ondan sorun çıkıo az çok
özdin abi katıl sende muhabbete olmuo böleintegrayı beklıorus
![]()
e39 528İ Arctic Silver & e90 325i Sparkling graphit metallic
pardon i could....yanlış basmışım))))))))))))))
germeden yumuşak yumuşak devam ettiği sürece bu tatlı atışmaları okumak çok keyifli....geçme geçilme konularına ise ben yorum yapmıycam hiç....)))))))))))))))))))
benim gencin de bazen asi damarı kabarıyo harcayı veriyo
http://www.youtube.com/watch?v=s54u6YXvUbA
Saka bi yana bu video ile diger vteclerle denediklerimin videoları arasında daglar kadar fark var,ki benim istedigim de aracımın stabil bi sekilde hep aynı gücü üretmesi...Yoksa bu videoda da aynı tayfa var 106-206-306 sadece diger arkadaslarda benden fazla 1 er kişi var ki onu da modlarının yerine saysınlar...
i_could...
olum ben sızın hplerınıze cıkmak ıcın para harcadım cıktım aynı hemen hemen hplerımız dıyelım.kılomuda sıze yaklastırmak ıcın 2 kısı aldım kı bırısı 2 kısılık gıbı(tıpo ahmetımın affına sıgınarak)
yanı kılolar ve hpler yakın bırbırıne ama gene fayda etmedı cakallar ogun benı tuzaga dusurcektınız aklınız sıra yemedım ama sızı sızı![]()
![]()
![]()
QUOTE]
ado haklısın galiba onu unutmuşum ben soryy..(ama ordada yine 3000-4000 devir civarı yürümüştük) ben vtec açana kadarrrr. neyse deneris tetraradan hepinizle[/QUOTE]
denerıs bı doneyım gerı gazsızlık benı bosdu burda...![]()
neler var senin 106 da?
www.honda-tech.com
napıyon maltada sen yaa..havalar düzelicek kısa zaman sonra bekleris
![]()
bu arada videoları izledim abi sizde korna özürü varserkanda herkez biliyor zaten
anlaşamadınız gibi geldi kornalarda gny-aykut..serkanla benim videoda belli zaten düüüüüt-düt-düt
ama yinede arkadan gelip hertürlü dermiş gibi olmuş
![]()
BOOSTPROJECTS
EKK24 0-402 m. N/A Fwd TR Rekoru 11.9 sn.
100-200 - 8.5sn.
N/A is the best..
Civic Hatchback
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)