Bu arada bizdeki çekimler bu gece ancak yetişcekmiş
Aytuğ abiye sordumda gece 12-1 gibi ancak bitirebilirim dedi
Onuda ekleyip konuyu güncelleriz
Ayrıca çok zevkli olacak 2 adet videoda mevcut
VE RS'le Top Speed yapma denemesi yaptık
5. viteste devir kesmez deniliyordu genelde biz o deviride kestirdik![]()
o çizgiler her yerde aynı boyutta değil![]()
o çizgileri yapan kişilerde genellikle göz kararı yapıyorlar.![]()
2 aracada maşallah.![]()
yıne ortada bır fotograf var
keske araya bı tır resmı koyup ekleseydınız daha eglencılı olurdu dıye dusunuyorum![]()
yaa anlamadığm iki aracada maşallah şunu bana biri açıklasın o gün ağır jantlar vardı kg hesabına girmiorm hafif 15 ler takıldı okanın araçta ii gidio selçuğunda ama kafa kafaya gidioken veya selçukta geçio bariz ve okanda geçio ama nie farklar soradan çoğalıo demekki selçuğun araba 3-5 denemden sora daha çok boğluo veyta okanınki boğluo
benim anlamadıgım TR de ss ten hızlı rs yokmu yahu bir tanede gecildigi video izleyelim![]()
bu videoları çeken benim altta basınca VE yarım boy 1 boy öne çıkıyor ama daha sonra arkalara düşüyor VE de SS gibi maşşallahı olan giderli bi rs.
birde her deneme sonrasında bu muhabetlerin dönmesi cidden kırıcı oluyor millet denemeye rs bulamıyor bizde rs bolluğu var biz birbirimize düşüyoruz yakısmıyor bence bunlar bize
bence sende en yakın zamanda bir gözlükçüye git![]()
1 boy, yarım boy neyse de SS rs 51lik ara borularla gayet iyi yürümüş..
bence 2 arabada basa bas gitmiş...
SS plakalı aracın sahibi tecrubesi ile 2-3 videoda öne çıkmıs bana göre...
ayriyetten fotodaki fark 4 boy ama diger videolara bakınca VE rs vites kaçırdıgı için öyle bi fark olmuş yada kesiciye girmiş...
İkisine de maşallah..Genel itibariyle denk gibiler..VE rs'in bariz geride kaldığı da var,kafayı atıp gelirken SS'in gazdan çekmesi de var..Tekrandan maşallah..
Evet SS iyi yürüyen bir RS maşallah kendisine
Bugüne kadar değişik değilik RS ler ile deneme imkanım oldu
En çok zorlayan RS olarak Okanın aracı
Diğer denediğim araçlar bir yere kadar tutundular denediklerim
Durum şu ki ben arabamdan memnunum çamur atılması için sürekli 4-5 boy veya sizlerin tabiriylen 9-10 boy şeklinde yemem gerekir o yüzden
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)