User Tag List

Sayfa 5/25 İlkİlk ... 3456715 ... SonSon
464 sonuçtan 77 ile 95 arası

Konu: Ac106Gti-Job Typ-r- Zy Typ-r

ice - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı STP Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sende kımseyle karıstırma benı ıyı tanırsın yıllardır sende 30 unu gecmıssın hala typera laf sokma pesındesın buna ne demelı? 106 ya gecılınce sus pus olan kım? 106 nın hp sı ve kılosunu bı ogren sonra neden oyle guzel yurudugunu anlarsın. he benım yaram var ne bılıomusun yaram alakasız bı sekılde sımdı bu 106 m3 m5 gecermı dıye gereksızce bı laf atman. madem typer ılgını cekmıyo nıye ona laf atma pesındesın? atma ozaman? sonrada hondacılar fanatık bılmemne. bırakın bu ıslerı
    Canım benim sen siz değil mısınız m3 - m5 geçiyoruz diyen ? Bende mantık cercevesin de sorumu sordum KUFUR mü ettim? İsine gelmeyince boy kilo hp nm mı oluyor.Bukemedigin eli öpeceksin söylediğin lafida unutmayacaksın demiş atalarımız.Sen hala tutturmussun laf sokuyorum diye düşünüyorsun...

STP - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ICE Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Canım benim sen siz değil mısınız m3 - m5 geçiyoruz diyen ? Bende mantık cercevesin de sorumu sordum KUFUR mü ettim? İsine gelmeyince boy kilo hp nm mı oluyor.Bukemedigin eli öpeceksin söylediğin lafida unutmayacaksın demiş atalarımız.Sen hala tutturmussun laf sokuyorum diye düşünüyorsun...
    cuneyt m3 gecıyoruz kprolu ıken bı dolu vıdeo ekleyebılırız bunun ıcın bıldıgın gıbı. atmo typerla kpro modunda m5 gecmek nedır sakamı bu? denerız dedıler denedıler gecmelerı sozkonusu deıl. ıse gelme durumu soz konusu deılse ozaman sen 5 kısı ol dıger araba 1 kısı olsun deneyın senın ısıne gelsın

mami_makinen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı sword Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    maşallah dün benlede denedı baya iyi gidio
    yasın lere gecmiş olsun tekrar...
    kardesım maasallah senın aracında cok ıyı yuruyo..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben oyle bırsey demedım dıyende kımse sacmalamıs. sız her fırsatta laf sokmaya devam edın mutlu oluyosunuz...
    Ben yanlış hatırlıyorum o zaman kusura bakma ama hala abuk sabuk konuşmaya devam ediyorsun

...... Sefa_vts - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Olay kilo-hp ise 106 hafif ama güçsüz..

type-r ın da m3 e karşı pozisyonu aynı.. ama m3 de hacim var demeyin 106 ya göre type-r dada hacim var.. şanzumanı kısa da denmemesi lazım m3 e göre type-r da kısa.. vs..

her ne olursa olsun k-pro ya sahip bi type-r ile m3 denemesi çok çekişmeli oluyor..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    cuneyt m3 gecıyoruz kprolu ıken bı dolu vıdeo ekleyebılırız bunun ıcın bıldıgın gıbı. atmo typerla kpro modunda m5 gecmek nedır sakamı bu? denerız dedıler denedıler gecmelerı sozkonusu deıl. ıse gelme durumu soz konusu deılse ozaman sen 5 kısı ol dıger araba 1 kısı olsun deneyın senın ısıne gelsın
    selcuk aranıza gırmek ıstemem ama .. kpro lu typer ılede denedım bılıyosun plakasıda eds yanı tunanın eskı arabası onada 200 gıbı onune cıktım ama araba sızde olddugu ıcın ayıp olmasın dıye soylemıyodum ...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kılo hp onemlı deılse kımse agırlık derdı etmesın arabasını sokmesın etmesın. AC 106 nın boyle delı yurumesının nedenı cok basıt 180 hp guclerde ve 800 kılolarda. kılo hp oranına bakacak olursak 0.225 hp kılo basına dusuyor. kprosuz typer ın kılo hp oranı 0.19 20 lerde. 106 nın gecmesı normal

mehzent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ac efsane zaten ama jop ıle zy ne oldu şimdi tam olarak ben onu merak edıyorum?
    Alıntı mami_makinen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Maşallah ne söylenebilirki altı üstü atmosferik araba ama yaptıkları atmosfere sığmıyo

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mami_sti Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    selcuk aranıza gırmek ıstemem ama .. kpro lu typer ılede denedım bılıyosun plakasıda eds yanı tunanın eskı arabası onada 200 gıbı onune cıktım ama araba sızde olddugu ıcın ayıp olmasın dıye soylemıyodum ...
    mamı abı o gecekı denemede bı eksıgımızın oldugunu sana soylemıstım hatırlarsan. bızım DBS ıle aynı spec denemmızde dbs bızımle 5 e kadar yanyana geldı ama sorunu o an cozduk ve tekrar denedık. aradakı farkı herkes gordu. yanyan gıderken yaklasık 10 boy gectık vıdeolarla sabıt olarak. senınlede o eksık varken denedık abıcım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Soruma cevap veriyorsun iste bu 106 m3 gecer o zaman...neden doğru düzgün soylemiyorsun da uzatıyorsun...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    suan cıkmam gerekıyo sonra yazarım hepınıze ıyı gunler

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    mamı abı o gecekı denemede bı eksıgımızın oldugunu sana soylemıstım hatırlarsan. bızım DBS ıle aynı spec denemmızde dbs bızımle 5 e kadar yanyana geldı ama sorunu o an cozduk ve tekrar denedık. aradakı farkı herkes gordu. yanyan gıderken yaklasık 10 boy gectık vıdeolarla sabıt olarak. senınlede o eksık varken denedık abıcım
    emınmısın benı aradın arabamı ayarlattım gelıyorum dedın guneslı mc geldın ceco larda ordaydı hatta yolda gelırken subaru gectım dedınyuregıre ayarlattıgını soyledın cıktık denedık herkes gordu eksıgı olan arabaya ayarmı olur

BMK TypeR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ICE Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Typer"lar geçiyor ya M3-M5 ondan sordum
    kardes benım typerımı eskı fb bmk, ac 106 yanında duramaz vıdeolarımı ac ızle m3lerle karar ver ac 106 vıdeo ızledım k-prosuz grı typerla 2-3 aynı gıdıyolar 1.5boy oluyo oda 4de, rbclı k-pro lu typer nasıl tutuncak) şaka herhalde

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kılo hp onemlı deılse kımse agırlık derdı etmesın arabasını sokmesın etmesın. AC 106 nın boyle delı yurumesının nedenı cok basıt 180 hp guclerde ve 800 kılolarda. kılo hp oranına bakacak olursak 0.225 hp kılo basına dusuyor. kprosuz typer ın kılo hp oranı 0.19 20 lerde. 106 nın gecmesı normal
    Küçük hesaplar peşinde koşmak istemem ama göki nin arabası bile 800 kilo ya inemedi.. ac 900-950 arası... örneğin kendi aracım 930 civarı..

Sonuç olarak 106 bunlardan geçti demek ile bir m3 sahibinin type-r bunlardan geçti demesi arasında hiç bir fark yok..

Yani gidip o kadar para vermeyin m3 e type-r geçio onu diyen ''bazı'' arkadaşlara gidip o kadar para vermeyin type-r a demek geliyor içimden..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    emınmısın benı aradın arabamı ayarlattım gelıyorum dedın guneslı mc geldın ceco larda ordaydı hatta yolda gelırken subaru gectım dedınyuregıre ayarlattıgını soyledın cıktık denedık herkes gordu eksıgı olan arabaya ayarmı olur
    bırazdan arıycam abı senı telde soylıycem

teoman_rpm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    selcuk anlamadım ben senin vtec te dolu iken m3 gecmiyomuydu cok rahat sene 2004 te fln ? valla bende 106 ile m3 leri geciyodum cok denedik e36 ile ve e46 m3 ile hepsinide gectim ? m3 lede e39 m5 arasında korkunc farklar yok ve bu 106 da baya hafif bi 106 bildigimkadarıyla neden gecemesinki m3 le m5 i ? bence gecer ...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı BMK TypeR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kardes benım typerımı eskı fb bmk, ac 106 yanında duramaz vıdeolarımı ac ızle m3lerle karar ver ac 106 vıdeo ızledım k-prosuz grı typerla 2-3 aynı gıdıyolar 1.5boy oluyo oda 4de, rbclı k-pro lu typer nasıl tutuncak) şaka herhalde
    Emme manifoldu sadece type-r a göre üretilmedi 106 ya göre olanı da var..

Aynı zamanda m3 videolarında benim bildiğim sizin araçlarınız söküktü.. 106 da sökebilir ? Ayrıca bence o kadar aşağılamayın geçtiğiniz araçları illaki daha iyisi çıkar..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Söyleyin tabi burası bilgi platformu hersey konuşulur tartışılır saygı çerçevesinde...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Sefa_vts Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Küçük hesaplar peşinde koşmak istemem ama göki nin arabası bile 800 kilo ya inemedi.. ac 900-950 arası... örneğin kendi aracım 930 civarı..

Sonuç olarak 106 bunlardan geçti demek ile bir m3 sahibinin type-r bunlardan geçti demesi arasında hiç bir fark yok..

Yani gidip o kadar para vermeyin m3 e type-r geçio onu diyen ''bazı'' arkadaşlara gidip o kadar para vermeyin type-r a demek geliyor içimden..
    sefa sasırdınmı sen? ac de ne klıma var ne aırbag var ne sunroof var. bu 3 u olan 106 zaten 930 kılo gıbı bı rakama sahıp. sen 106 nedır bılmezken bız hafıfletıyoduk sefacım lutfen benle bunun yarısına gırme. mamı abıye sor bakalım kac kıloymus AC kendı soylesın. onun konusunu cok konustuk mamı abıyle.AC yı kantara cıkardı mamı abı net net yazar kılosunu

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)