yine bir mehmet abi klasiği karşımızda:)tebrklr abi birkez daha şu sözü hatırlattın "Beygir araba sattırır, tork yarış kazandırır.."
Printable View
yine bir mehmet abi klasiği karşımızda:)tebrklr abi birkez daha şu sözü hatırlattın "Beygir araba sattırır, tork yarış kazandırır.."
Olay budur :) Mükemmel olmuş mükemmel...
canlı canlı izledik polo harbi fenaa alayını elek etti valla tebrikler:)
ohannesburger...hakkaten helal olsun...project cars a bır konu alalım ogrenelım nasıl yapıldıgını bu ıslerın hakketen merak ettım...
Harika bir sonuç çıkartmışsın Mehmet. Biraz da benim çocuğu eğitsen:)
gazihanı ayakta alkışlamak lazım talan etmiş :bravo::bravo:
Orcun roll yaparken binmistim arabasina o'nun gidisine paralel Poloyu dusunuyorumda .. Insan isi degil o tebrikler gercekten ..
mehmet eline emeğine sağlık. koca bir maşallah benden.
kazasız ve sorunsuz sürüşler.
Helal olsn Mehmet Abiye:)
ne guzel iyi yapilan is reklam olmadan nasilda taktir topluyor suslemeler resimler sak sakcilar olmadan ;) nerde project cars lar :D
bu 1.9 larda 3 sılındırmı
fenalarda valla
araçlara maşallah çok eğlenceli olmuş :)
dızel arabaları dragta küçümsememek lazım :D maşallah araca:D
1.9 tdi olması lazım da ölçümde std olarak 160gibi bir güç çıkarmıştı yanılmıyorsam tebrik ederim
poloyu tebrik ederim.
Tebrikler Mehmet Gazihan. Süper bir iş çıkarmışsınız. Acaba polonun verilerini yani kaç hp kaç torg bilen var mı?
Mehmet görünce zaten kendisi de yazar buraya.. Araç evet ladies cup için trye gelen araçlardan birisi.. Hiç pisste yarışmadan sarı lacivert olarak fenerbahçe stadında sergilenmiş biraz.. Sonra beyaza boyanıp satılığa çıktı.. Mehmet bu araba alınırmı diye sordum :D Alınırmış demek kendi aldı :D Araç inanılmaz gibi geliyor ama inanın bana Mehmet'in o araç için daha yapabileceği çok şey var.. Stock olarak 166 hp 380 nm değer vermişti.. Şu anda 235 hplerde araç.. (nos hariç) Tork zaten insan işi değil 500 civarı.. 1000 Kg civarında ağırlığı var.. Ama işte herşey ortada.. Mehmet o arabayı az daha kurcalar ve yola tutunabilirse 12 saniyenin altına inmemesi için bi sebep yok bana göre..
bu 166 lık ise 180 bg lik yeni transporter motoru ile bu motor arasında blok falan farkı var mı yoksa bunun stok hali 0.8 bar yeni motor 1 bar mı basıyor acep ?