o zaman buraya yazmak yerine sende bi arac yapıp draglara gir![]()
o zaman buraya yazmak yerine sende bi arac yapıp draglara gir![]()
atmo yada turbo dıye karsılastırmamak lazım,ne olursa olsun ısın ucunda en ıyı zamanı yapan kazanıyor,kı poloya en yakın sureyı yapan dıger b araba ıse Vti gorunyo sonuclarda.Bu arabanın dızel kategorısınde olması ıcınde Cupra tdı,chıplı egsozlu baska Pd130 1.9 tdı ların olması gerekırdı en azından.Tebrıkler tekrardan
bence süper bir iş çıkartmışsınız....dizel ile ciddi ilgilenildiğinde ne hale gelebildiğini gördü herkez bu gün.....hepbirlikte alkışladık.....bir üst kategori daha uygundu bencede...ikinci organizasyonda umarım orda görürüz...birinciliğiniz tebrik ederim.... :icon_tup
tam olarak söylemek istediğim şeyin özeti bu....tebrikler![]()
Tebrikler Mehmet Gazihan. Boşuna dizel aracı olanlara senin ismini vermiyoruz.![]()
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
hey maşallah be..bu meşhur 1.9 dimi..
(2008 GP T-Jet sport-2005 Golf V GTI-2012 Leon TSI-2009 GP T-jet sport)-Abarth 595c competizione- ????
harıka bı performans sergıledı polo, maşallah, cıdden sınıfına fazlaydı..
e39 528İ Arctic Silver & e90 325i Sparkling graphit metallic
ohaların hepsine +1 maşallah
Bosphorus Innovations - Water/ Methanol Injection Kits
http://tr.bosphorusinnovations.com/
facebook.com/BosphorusInnovations
instagram.com/bosphorus_innovations/
çok başarılı gitmiş gerçekten.
bu polo standart satılan polo mu ? cupta yarışan pololardanmış sanırım standarttan bir farkı var mı ?
yani standart bir polo alıp gelsek aynı güce getirilebiliyor mu ?
Şaka yapmış polo, dizelpowerTebrikler valla maşallah.
![]()
Haddini bilmez gülüşlerim vardır benim... Dosta keyif, düşmana acı verir...
poloya masallah ben ztn bu aractan bi supriz bekliyordum beklediğim gibide olmus...
izleynce direk kara tren dedim![]()
maaşallah mehmetciğim yakışır sana dizel arabayla drag yapılır mıymış yapılmaz mıymış gösterdin![]()
..::PASSATURBO1::..
araç çok güzel gidiyor tebrikler gerçekten corsa da güzel gidiyordu fakat bu ezmiş![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)