o hareket nerden baksanız yarım saniye kayıp demek belki daha fazla yapcak bisey yok muharreminde dediği gibi gecmeyince gecmiyor meret...
Talihsizlik olmuş cidden.Ama yine de tebrikler diyorum ben Özgür'ün de dediği gibi keşke herkes siz gibi olsa araçlarının esirleri olmasa![]()
EMC
Aksilik .. emreyle izmir'e geldigimiz de roll'den sonra da konusmutuk " insan gibi vites atmiyor o adam " dedim .. yanindaydim hos .. Gercekten yavas bile kalmissin , tamamen aksilik .. hayirlisi atla deve degil ya![]()
Women are like Buddhist , They're worship ox.
Diğer konudaki yorumunuda bu konudaki yorumlarınıda okudum, gerçekten helal olsun. Videoda bile sinirlenip ağzından bişey çıkmamış. Gerçekten tebrik ettim. Maşallah.
alıntıya HAYIR...
ugrasma tornacida yapilir .. arka sol direge emniyetin kemerinin somununa sabitlenebilir![]()
yada aparat yapilir arka koltuk kafaligi cikarilir oraya sabitlenir ..
yada gene aparat yapilir arka tutamaka sabitlenir![]()
Women are like Buddhist , They're worship ox.
tanımıyorum senı ama boyle mutavazı oldukca zaten kazanmıssın kardesım sansızlk maksat eylenmek keyıf aldıysan n mutlu sana..
kamera açısı süperde çok büyük şanssızlık olmuş harbiden ya 3. seferde girmiş 2ye. Polonun o kadar fark atmasına zaten anlam veremiyordum sebebi çıkmış ortaya...
App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı
www.instagram.com/kokumerkezi
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)