User Tag List

Sayfa 6/7 İlkİlk ... 4567 SonSon
115 sonuçtan 96 ile 114 arası

Konu: Orcuns`un Ekleyemedm Son videosu ve STP'nin Kestigm Videosu

despe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı eser Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    o laf sana değilki :S senin sorunun cvpbını verdıkten sonra satır atlayıp devam ettim o lafım orcunla stp ye sen niye üstüne alındın bende bunu anlamadım
    neyse sorun değil polemiğe gerek yok. benim msjımdan alıntı yapıp konuştuğun için bu şekilde yazdım bende
    MTM-PROSTOCK GARAGE
    Alıntı Maxiboost Nickli Üyeden Alıntı
    oynama olm arabayla oyuncak gibi turbo yap dedik garip garip ecu lar bağlıosun

eser - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı despe Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    neyse sorun değil polemiğe gerek yok. benim msjımdan alıntı yapıp konuştuğun için bu şekilde yazdım bende
    hayır canım ya sana nie söleyim mesaj da da belirtmişim zaten cümleye stp ve orçun die başlamışım

RS609 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı edo typer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sende bı 3. vıdeoyu ızle kralcı kardesım 4te nolmus. cok uzattınız. alın bı typer sız gecın ALLAHın ıznı ıle benım eskı arabanın cıgerı bu kdr verdıgı rahatsızlık ıcın ozur dılerız
    senden kral olmayalım erdem kardesım 2gun once orcunun arabayla ugrastıktan sonra kft typerı gectıgınde senın yaptıgın ayarla ctr kraldı dimi? kftnın sahıbıyle konusurken yanınızda bende vardım sen belkı tanımazsın benı fazla muhabbetımız olmamıstır onun ıcın ole kral falan fılan bırak bu tur lafları duzgunce yaz burda tartısalım konusalım.
    ılk vıdeoda orcun yaklasıomu yaklasıo stp kardesın yaklasmakmı falan fılan dıyıp gulucukler atarken etrafa pek bı emındı bende bu vıdeoyu gorunce yazdım demekkı yaklasıomus 1 veya 2 o benı ılgılendırmez yaklasamıodu dıyen adam cıksın konussun!ER typerı kotulemedım yazdıgım hıc bı msjta ızmır kucuk yer nasıl bı araba oldugunu bılıoruz benım olayıım sadece yaklasmıodu dıyıp taşşak gecılmesı ve en onemlı vıdeonun ılk msjta kesılıp sımdı koyulması!
    acıklama yeterlıdır herhalde erdem

BoraRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sıktı artık. At yarışı muhabbetine döndü bu iş.

MiaMi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ulan istanbula getir o arabayı alacam altında bi bin be adam biraz sür be zokacam yapacağın yarışada harcayacağın parayada bi söz dinle lan. Yemin ederim bak tepemin tasını attırma basarım sopayı.

Bi adam gib igez söyle kafanı dinle *** var rolling drag hemen.

Cimmeria - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    selçuk geçmiş olsun.

videolardan gözüktüğü kadarıyla 4. vites sonunda er daha önde ctrden.

ayrıca her şeyin bir cevabı vardır o söküktün der öbürü jantın hafif der vs, sonuçta araçlar birbirini geçmek için yapılmıoyr mu ? o zaman kimse hafif jant takmasın kimse koltugunu sökmesin vs öyle saçma şey mi olur ?

denemişler 4 viteste er geçmiş, haftaya bir daha 5 vites denenir 5 vites sonucu görülür, kimse kimseyi geçince para vermiyor gaza gelmeye araba sahiplerinden daha ateşli savunucu olmaya gerek yok

Yigit-Y - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    125 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı BoraRS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sıktı artık. At yarışı muhabbetine döndü bu iş.
    Mecaz-ı mürsel iyi di
    İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
    Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
    Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
    Dr.ECU

TaGo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    78 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu başlığın altında "kapak söküonuz demekki dereceli koyup geçeceksiniz", deniliosa burada artık arkadaşlık yada iyi niyet kalırmı??

üzerine açıklama yapılıyor "biz subap çakmadığını umarak devam ettik" deniyor. "yok yaaa, dün nie yoktu böyle bir sorun" deniyor.

piston kompresyonları veriliyor. Bir arzanın olduğu kesin. Subap sıkmıştır belki deniliyor.

Sorarlar adama "subap sıkıodu madem!!! hata bu bile olsa bu subap sıkılığınlamı bu fark anca??" ya bırakalım atışmayı neyin hırsı bu bukadar??.
    www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı TaGo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu başlığın altında "kapak söküonuz demekki dereceli koyup geçeceksiniz", deniliosa burada artık arkadaşlık yada iyi niyet kalırmı??

üzerine açıklama yapılıyor "biz subap çakmadığını umarak devam ettik" deniyor. "yok yaaa, dün nie yoktu böyle bir sorun" deniyor.

piston kompresyonları veriliyor. Bir arzanın olduğu kesin. Subap sıkmıştır belki deniliyor.

Sorarlar adama "subap sıkıodu madem!!! hata bu bile olsa bu subap sıkılığınlamı bu fark anca??" ya bırakalım atışmayı neyin hırsı bu bukadar??.
    len uğramıyon dükkana takoz uğra bi kahve içelim hep bi ortam bulucu hep sakinleştiricisin
    En rahatı öle milletin senle yarışmak istemiceği bi araba alıcan sorun kalmıcak

edo typer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı RS609 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    senden kral olmayalım erdem kardesım 2gun once orcunun arabayla ugrastıktan sonra kft typerı gectıgınde senın yaptıgın ayarla ctr kraldı dimi? kftnın sahıbıyle konusurken yanınızda bende vardım sen belkı tanımazsın benı fazla muhabbetımız olmamıstır onun ıcın ole kral falan fılan bırak bu tur lafları duzgunce yaz burda tartısalım konusalım.
    ılk vıdeoda orcun yaklasıomu yaklasıo stp kardesın yaklasmakmı falan fılan dıyıp gulucukler atarken etrafa pek bı emındı bende bu vıdeoyu gorunce yazdım demekkı yaklasıomus 1 veya 2 o benı ılgılendırmez yaklasamıodu dıyen adam cıksın konussun!ER typerı kotulemedım yazdıgım hıc bı msjta ızmır kucuk yer nasıl bı araba oldugunu bılıoruz benım olayıım sadece yaklasmıodu dıyıp taşşak gecılmesı ve en onemlı vıdeonun ılk msjta kesılıp sımdı koyulması!
    acıklama yeterlıdır herhalde erdem
    yaw taraflar arasındakı gecen konusmaları bılmeden bole nasıl yazıosunuz? kftyı gectıgı zmn orcunun avansı 29.5du. selcugun arabasında 36.5. orcunada soledım bana sorsan selcukla denıyım mı dıe deneme derdım dıe 2 aracında ayarı onumde aralarında farkları cok ama cok ıı bılıorum.
    bu arada kral demedım kralcı dedım.

Alıntı TaGo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

sımdı sanayıden geldım. kapagın ve pıstonların vıdeolarını cektım sırf bu muhabet oldu dıe. bırazdan upload edıcem. 2. sılındır ustunde sıbop ızı dıgerlerınden fazla. 2 4 6 egozs sıbopları yuvasında bıle yamuk duruyor. dun ıyıkı guıde sıparısıde gecmısız. kapakcıya gıtmedı henuz ama emmeler temız duruyor.

soranlara solıyım 2. deneme stp sıbop cakmıs. yaklasma muhabetı ondan sonra olmus.

TaGo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    78 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Çok duygusalım bugün doğum günüm

ama kimse kutlamıo çünkü forumda 1 ocak gözüküo bana bi kahve ısmarlada keyfim yerine gelsin. Birde EVOyu satalı 1yıl oldu dil şunu artık. Zaten giden bir araba değildi arkasından bu kadar ağıt yakma
    www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz

Kaan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben konuyu açtım ve hala beklemedeyim......
    Wagon 911 / Ibiza Cupra / Polo GTi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    6 aydır siteye girdiğim yoktu şu rpmrace muhabbetine girdim paşacım sileriz sen iste 4 kapı otomatik aile sedanı hakkında nası konuşuyon sen dur sen yeni araba ile daha da sinir edicem gene otomatik alıyom

RS609 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    [QUOTE=edo typer;1462424]yaw taraflar arasındakı gecen konusmaları bılmeden bole nasıl yazıosunuz? kftyı gectıgı zmn orcunun avansı 29.5du. selcugun arabasında 36.5. orcunada soledım bana sorsan selcukla denıyım mı dıe deneme derdım dıe 2 aracında ayarı onumde aralarında farkları cok ama cok ıı bılıorum.

neyse kardesım benım senınle bı sorunum stpylede bı sorunum yok ama sen nasıl stpyı koruosan bende orcun hakkında bı kac bısey soledım olay bu yanı.esas garıbıme gıden ve uzuldugum olay daha 2 gun once bırlıkte oturup arabasına ayar yaptıgın orcunun arabasını kotuler gıbı konusmanı garıpsedım sadece bu.stp ıstanbula doner ama orcun hep ızmırde her cuma yuzune bakıcagın ınsan ve orcun kırılmamısmıdır sana bence kırılmıstır bununda sebep sudur orcunda stpde senın arkadasındır ER de eskı araban tabıkı kendı arabanı korursun ama keske sen hıc konuya gırmeseydınde orcunuda kırmasaydın benım gorusum bole.sen sımdı dıceksınkı orcunun kırıldıgını nerden bılıosun sanamı duser solemek dıe ama ben orcunu bayadır tanıorum kırılcagı bu muhabbet oldugu ıcın bunu soluorum.garıpsedıgım konu bu sadece hıc bısekılde ne senı ne stpyı nede ER typerı kotulemek! stp kardesımızın alaycı konusmalarına dun sahıt oldum sımdı koyulan vıdeoyu ızledım ve yorum yaptım

Mustafa Birsesli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı dede Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ferittttttt cikinca deneriz
    dede ilk mesaj hayırlı olsun
    egetuning service & performance

DR.ECU CHIPTUNING İZMİR 05554042525

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    [QUOTE=RS609;1462491]
    Alıntı edo typer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yaw taraflar arasındakı gecen konusmaları bılmeden bole nasıl yazıosunuz? kftyı gectıgı zmn orcunun avansı 29.5du. selcugun arabasında 36.5. orcunada soledım bana sorsan selcukla denıyım mı dıe deneme derdım dıe 2 aracında ayarı onumde aralarında farkları cok ama cok ıı bılıorum.

neyse kardesım benım senınle bı sorunum stpylede bı sorunum yok ama sen nasıl stpyı koruosan bende orcun hakkında bı kac bısey soledım olay bu yanı.esas garıbıme gıden ve uzuldugum olay daha 2 gun once bırlıkte oturup arabasına ayar yaptıgın orcunun arabasını kotuler gıbı konusmanı garıpsedım sadece bu.stp ıstanbula doner ama orcun hep ızmırde her cuma yuzune bakıcagın ınsan ve orcun kırılmamısmıdır sana bence kırılmıstır bununda sebep sudur orcunda stpde senın arkadasındır ER de eskı araban tabıkı kendı arabanı korursun ama keske sen hıc konuya gırmeseydınde orcunuda kırmasaydın benım gorusum bole.sen sımdı dıceksınkı orcunun kırıldıgını nerden bılıosun sanamı duser solemek dıe ama ben orcunu bayadır tanıorum kırılcagı bu muhabbet oldugu ıcın bunu soluorum.garıpsedıgım konu bu sadece hıc bısekılde ne senı ne stpyı nede ER typerı kotulemek! stp kardesımızın alaycı konusmalarına dun sahıt oldum sımdı koyulan vıdeoyu ızledım ve yorum yaptım

ben aralarındakı deneme muhabetıne karısmadım. orcunu arayıp selcuk denemek ıstıo dener mısın dedım ctesı gunu. hmn denıyelım oz ayar yaptı mermı gıbı araba dedı. tamam solerım denersınız dedım. yanlıs kelıme yapan orcun er ctr kdr ıı gıdıo dıyerek onore ettım dıor ama onore edılcek bısey yok cunku aracı gecılmıs. kabul edememesıne bozuldum ben sadece. ben orcunun aracını kotulemedım. bu kdr avans gıdıo dedım,selcugun aracı bu kdr avans yuruo dedım. her arac aynı avansta yurmeyebılır. bırının benzın kolonu atıorum 1700 bırınınkı 1850. ben selcugun gecıcegını ztn bılıodum tekrar soluorum orcun kendıne bu kdr guwenmeyıp edo nolur deseydı deneme selcuk hızlı derdım ve selcuga bıle solemezdım aramızda gecenlerı benı bılen bılır agzımdan cıkan kelıme neyse ben her zmn arkasındayım. orcun dun sordu nerelerı sokuktu dıe bende soledım. ne 1 eksık ne 1 fazla. yakıt ne vardı dedı hıc bır katkı olmadıgınıda soledım. kı yaklasık 4 aydır o aracın deposuna katkı gırmedı.

orcun selcuga deneyelım mı demıs. selcuk tamam demıs. orcunda vıdeo koyarım ama demıs. selcukta koymus. kım yanlıs yapmıs?

bu arada laptopum typerda kalmıs. aksam koyabılcem anca vıdeoları cunku masaustunde bluetooht yok. kaana verırım o koyar.

tunceR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bence düzgün bir yerde düzgün bir şekilde olmalı bu video ya istisnaden şu araba geçiyor denmesi saçma.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı tunceR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bence düzgün bir yerde düzgün bir şekilde olmalı bu video ya istisnaden şu araba geçiyor denmesi saçma.
    ole denenıcek ole konusuldu. fakat bu konudakı 3. vıdeoya gore barız selcuk gecıo ve hıc bı yerde yakalanmaz gıbı duruo. cunku arada barız guc farkı var 4 cekınce bole acıldıgına gore.

fsunnetci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Selçuk geçmiş olsun Bismillah aga yaaa

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)