senden kral olmayalım erdem kardesım 2gun once orcunun arabayla ugrastıktan sonra kft typerı gectıgınde senın yaptıgın ayarla ctr kraldı dimi? kftnın sahıbıyle konusurken yanınızda bende vardım sen belkı tanımazsın benı fazla muhabbetımız olmamıstır onun ıcın ole kral falan fılan bırak bu tur lafları duzgunce yaz burda tartısalım konusalım.
ılk vıdeoda orcun yaklasıomu yaklasıo stp kardesın yaklasmakmı falan fılan dıyıp gulucukler atarken etrafa pek bı emındı bende bu vıdeoyu gorunce yazdım demekkı yaklasıomus 1 veya 2 o benı ılgılendırmez yaklasamıodu dıyen adam cıksın konussun!ER typerı kotulemedım yazdıgım hıc bı msjta ızmır kucuk yer nasıl bı araba oldugunu bılıoruz benım olayıım sadece yaklasmıodu dıyıp taşşak gecılmesı ve en onemlı vıdeonun ılk msjta kesılıp sımdı koyulması!
acıklama yeterlıdır herhalde erdem![]()
Ulan istanbula getir o arabayı alacam altında bi bin be adam biraz sür be zokacam yapacağın yarışada harcayacağın parayada bi söz dinle lan. Yemin ederim bak tepemin tasını attırma basarım sopayı.
Bi adam gib igez söyle kafanı dinle *** var rolling drag hemen.
selçuk geçmiş olsun.
videolardan gözüktüğü kadarıyla 4. vites sonunda er daha önde ctrden.
ayrıca her şeyin bir cevabı vardır o söküktün der öbürü jantın hafif der vs, sonuçta araçlar birbirini geçmek için yapılmıoyr mu ? o zaman kimse hafif jant takmasın kimse koltugunu sökmesin vs öyle saçma şey mi olur ?
denemişler 4 viteste er geçmiş, haftaya bir daha 5 vites denenir 5 vites sonucu görülür, kimse kimseyi geçince para vermiyor gaza gelmeye araba sahiplerinden daha ateşli savunucu olmaya gerek yok![]()
Bu başlığın altında "kapak söküonuz demekki dereceli koyup geçeceksiniz", deniliosa burada artık arkadaşlık yada iyi niyet kalırmı??
üzerine açıklama yapılıyor "biz subap çakmadığını umarak devam ettik" deniyor. "yok yaaa, dün nie yoktu böyle bir sorun" deniyor.
piston kompresyonları veriliyor. Bir arzanın olduğu kesin. Subap sıkmıştır belki deniliyor.
Sorarlar adama "subap sıkıodu madem!!! hata bu bile olsa bu subap sıkılığınlamı bu fark anca??" ya bırakalım atışmayı neyin hırsı bu bukadar??.
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
yaw taraflar arasındakı gecen konusmaları bılmeden bole nasıl yazıosunuz? kftyı gectıgı zmn orcunun avansı 29.5du. selcugun arabasında 36.5. orcunada soledım bana sorsan selcukla denıyım mı dıe deneme derdım dıe2 aracında ayarı onumde aralarında farkları cok ama cok ıı bılıorum.
bu arada kral demedım kralcı dedım.![]()
sımdı sanayıden geldım. kapagın ve pıstonların vıdeolarını cektım sırf bu muhabet oldu dıe. bırazdan upload edıcem. 2. sılındır ustunde sıbop ızı dıgerlerınden fazla. 2 4 6 egozs sıbopları yuvasında bıle yamuk duruyor. dun ıyıkı guıde sıparısıde gecmısız. kapakcıya gıtmedı henuz ama emmeler temız duruyor.
soranlara solıyım 2. deneme stp sıbop cakmıs. yaklasma muhabetı ondan sonra olmus.
Çok duygusalım bugün doğum günüm
ama kimse kutlamıo çünkü forumda 1 ocak gözüküobana bi kahve ısmarlada keyfim yerine gelsin. Birde EVOyu satalı 1yıl oldu dil şunu artık. Zaten giden bir araba değildi arkasından bu kadar ağıt yakma
![]()
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
6 aydır siteye girdiğim yoktu şu rpmrace muhabbetine girdim paşacım sileriz sen iste 4 kapı otomatik aile sedanı hakkında nası konuşuyon sen dur sen yeni araba ile daha da sinir edicem gene otomatik alıyom![]()
[QUOTE=edo typer;1462424]yaw taraflar arasındakı gecen konusmaları bılmeden bole nasıl yazıosunuz? kftyı gectıgı zmn orcunun avansı 29.5du. selcugun arabasında 36.5. orcunada soledım bana sorsan selcukla denıyım mı dıe deneme derdım dıe2 aracında ayarı onumde aralarında farkları cok ama cok ıı bılıorum.
bu arada kral demedım kralcı dedım.![]()
neyse kardesım benım senınle bı sorunum stpylede bı sorunum yok ama sen nasıl stpyı koruosan bende orcun hakkında bı kac bısey soledım olay bu yanı.esas garıbıme gıden ve uzuldugum olay daha 2 gun once bırlıkte oturup arabasına ayar yaptıgın orcunun arabasını kotuler gıbı konusmanı garıpsedım sadece bu.stp ıstanbula doner ama orcun hep ızmırde her cuma yuzune bakıcagın ınsan ve orcun kırılmamısmıdır sana bence kırılmıstır bununda sebep sudur orcunda stpde senın arkadasındır ER de eskı araban tabıkı kendı arabanı korursun ama keske sen hıc konuya gırmeseydınde orcunuda kırmasaydın benım gorusum bole.sen sımdı dıceksınkı orcunun kırıldıgını nerden bılıosun sanamı duser solemek dıe ama ben orcunu bayadır tanıorum kırılcagı bu muhabbet oldugu ıcın bunu soluorum.garıpsedıgım konu bu sadece hıc bısekılde ne senı ne stpyı nede ER typerı kotulemek! stp kardesımızın alaycı konusmalarına dun sahıt oldum sımdı koyulan vıdeoyu ızledım ve yorum yaptım
[QUOTE=RS609;1462491]
ben aralarındakı deneme muhabetıne karısmadım. orcunu arayıp selcuk denemek ıstıo dener mısın dedım ctesı gunu. hmn denıyelım oz ayar yaptı mermı gıbı araba dedı. tamam solerım denersınız dedım. yanlıs kelıme yapan orcun er ctr kdr ıı gıdıo dıyerek onore ettım dıor ama onore edılcek bısey yok cunku aracı gecılmıs. kabul edememesıne bozuldum ben sadece. ben orcunun aracını kotulemedım. bu kdr avans gıdıo dedım,selcugun aracı bu kdr avans yuruo dedım. her arac aynı avansta yurmeyebılır. bırının benzın kolonu atıorum 1700 bırınınkı 1850. ben selcugun gecıcegını ztn bılıodum tekrar soluorum orcun kendıne bu kdr guwenmeyıp edo nolur deseydı deneme selcuk hızlı derdım ve selcuga bıle solemezdım aramızda gecenlerı benı bılen bılır agzımdan cıkan kelıme neyse ben her zmn arkasındayım. orcun dun sordu nerelerı sokuktu dıe bende soledım. ne 1 eksık ne 1 fazla. yakıt ne vardı dedı hıc bır katkı olmadıgınıda soledım. kı yaklasık 4 aydır o aracın deposuna katkı gırmedı.
orcun selcuga deneyelım mı demıs. selcuk tamam demıs. orcunda vıdeo koyarım ama demıs. selcukta koymus. kım yanlıs yapmıs?
bu arada laptopum typerda kalmıs. aksam koyabılcem anca vıdeoları cunku masaustunde bluetooht yok. kaana verırım o koyar.
bence düzgün bir yerde düzgün bir şekilde olmalı bu video ya istisnaden şu araba geçiyor denmesi saçma.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)