bu VTi'a bir de skunk2 vs bir stage 2 egzantrik takılırsa laci vtec gibi olacak demekki..
Printable View
bu VTi'a bir de skunk2 vs bir stage 2 egzantrik takılırsa laci vtec gibi olacak demekki..
maşAllah 2 aracada güzel denmeler olmuş yanlız ben bu vtin vtc typer ve krc vtila bi denemesini bekliyorum ciddi anlamda farklı gidiyor izoya gelince 15 diyorum ahhaha :)
B16A2 84.5 mm sıkıstırmalı vtı nın nasıl gittigini ben cok ıyı bılırım bence vtı hakkı gıbı yurumus ama rs de guzel gıdıyor sorun yok kanımca
vti çok ciddi yürüyormuş gerçekten bravo, son zamanlarda ciddi yürüyen vti çok fazla olmadığından rse laf söylüyor sanki millet :)
maşallah 2 aracada.. b16 çok güzel olmuş hakkını vermiş..
Yorumlarınız için hepinize çok teşekkür ederim.
Aracımda P 28 , S300, Dereceli egzantrik yok şu an, stock yani :)
İnşallah çok yakın bir zamanda p28 s300 we stage 3 dereceli egzantrik takılacak,şu an için tamamen eğlence maksatlı denemeler yapıyorum araç ile,iddaalı değilim yani,kimse demesin yani şunu geçti bunu geçer gibilerinden,maksatım tamamen eğlence.
İzo ile ilk denememizden sonra Vtec'in ön kısmına sparco koltuklar aldım. Dün arka koltukları söktüm ama inanın komple 10kg gelmiyor, tahminimden çok daha hafifmiş koltuklar.
Dün Röwanş isteyen izo kardeşime de teşekkür ederim. Ayrıca Yanımızda AUDI S4 ile bulunan LecSport levent abimize de sewgiler...
eksantrik rs'te advers etki yaratmış, sökün bana satın 500 liraya falan :)
Ayrıca denemeler ayarlayan chiefkadir emmimize çok teşekkür ederim huzurlarınızda, saolsun warolsun :)
We aracı almamda ki en büyük payın sahibi Şeref Usta'ya da (KRC Vtec sahibi) teşekkürler...
Aracın modifiye listesi tam olarak:
Darton gömlek
Eagle kol
Forget Piston
Walbro benzin pompası
İnce conta
NGK Iridium buji we kablolar
SuperSprint 4-2-1 Headers
AEM V1
Cai
60mm düz boru
HKS Son Susturucu
Ne eksik ne fazla,gizli saklı olmaz şu an için,zira beyin we egzantrik olmadan ciddi bir deneme de yok,şimdilik eğlencesine deniyoruz, sonra yaptırırsam inkâr eder saklayabilirim :D
Maşallah 2 aracada
Vti gerçekten güzel gidiyor,Type r denemesi bekliyoruz
bu arabanın sıkıstırması 12.5 mu ?
Reşat otomobilleriniz kısmına da bir konu aç artık :) arabanı tanısın millet :)