İzonun RS' teki yazılımın değişmesi gerekiyor. Egzantrikli arabaya standard GroupN yazılımı yüklenmez.
Printable View
İzonun RS' teki yazılımın değişmesi gerekiyor. Egzantrikli arabaya standard GroupN yazılımı yüklenmez.
vitekse maşşş dirençli gidiyor....
Bu arada atlamışım Vtece Maşallah. Çok iyi yürüyor.
maşllah vtec iyi gidiyor.
sıkıştırma ne alemde :D
bırı şunun sıkıştırmasını söylesiiiin :D :D
12,5 pistondan buçukta contadan al sana 13 :)
rs e bi yazılım bide pilot tamamdır :D
13 sıkıstırma var orjınal beyınlemı yuruyosunuz?ben 2 aydır rodaj yapıp beyın beklıyorum 60 ı da gecemıyorum.bu nasıl oluyo oluyosa bende yurutucem aracımı bu sekılde orjınal beyınle
Güzel kardeşim, "bu ikisi" ne demek? araçların bir ismi, kullanıcıların bir nick'i war, öyle tanımadan "bunu ayarlayın,şunu ayarlayın" demek olmaz.
"ayarlayında" yazmışsın. Sen seçiosun,herkes hemen ayarlıyor sana o zaman "bunları" öyle mi? Benim denemelerimi ayarlayan chiefkadir emmim war saolsun, ona mı diosun "bunları ayarla" diye?
Deneyecek çok arkadaşım war,bugüne kadar TH700, KRC Vtec, Civic Turbo ve Clio RS ile denedim,hepsi de değerli arkadaşlarımdır. Efendi gibi geldiler,egendi gibi karşıladım,efendi gibi denedik. Öyle AĞA BABA misali Şunu getirin deneyim,bunu ayarlayın kapışayım olayı olmaz bizde...
Ha çok meraklı olan da warsa şayet pm atar deneme için...
allah kazadan beladan saklasın vti güzel yürüyor
12.5 sıkıstırma varsa stage 3 egsantrık koyarsanız bence riske girersiniz demedi demeyin :D
Krank ne üzerindeki?