VTI gerçekten güzel yürümüş, tebrikler...
Printable View
VTI gerçekten güzel yürümüş, tebrikler...
vti gercekten cok iyi yürüyor maşşallah..
ümit dogan askere gittiginden dolayı kırılmasın diye bizim 106 nın avansını biraz cekip gitti..
ama avans acıkta olsa tahminimce en fazla kafa kafaya giderler vtec sıkıntılı gidiyo maşşallah..
zaten bi type r bulup denerlerse burdaki herkez nasıl gittigini görmüş olur kanımca
sakin beyler Ender bence kategoriyi aynı görüp deneyebiliriz demek istemiş araçların hepsi birbirinden güzel maşallah.
fatıh bırader konusmuslugumuzu burda kavgaya donusturmeyelım ben sızın arabalarla denemıyorum bır kere denedım sonrasını gordum(senı kastetmıyorum)
arabam bıtelı 2 ay oldu pıyasada dır her hafta sasmazdayız zaten
bizim pıyasamızla sızınkı farklı oldugundan gorusemıyoruzdur:rolleyes:
senin dediğin gibi yazılmış olsaydı mesaj sorun yoktu..
"bu ıkısını ayarlayında ben deneyım bunlarla" Bu ne demektir ya, seni bilmem ama ben tanımadığım birisi tarafından bu şekilde adlandırılmaktan hiç hoşlanmam.Hayır başka birşey diyeceğine daha kalkmış atar filan yazıyor. Tanıyanlar çok madem,onlarla dener o zaman arkadaş,Konuyu da gereksiz yorumları ile meşgul etmez.
Efendi gibi gelip denemek isteyen kim warsa da p.m. atabilir. Atar matar laf edenler için boşa benzin yakmam.
araclara masallah izonun aracında bi sorun oldugunu dusunmuyorum gitmesi gerektiği kadar gitmis
vti ise masallahı var sadece yuksek sıkıstırmayla bu kadar yuruyebilmesi gayet guzel.
typer denmis ama headerslı caili bi typerı gecebileceğini sanmıyorum...
Vti güzel gidiyo maşallah :)
Izo'da yapması gereken değişikleri yapar en kısa sürede tekrar denerler işi keyfi amacı burda zaten sürekli geliştirmek ;)
endercim yazdıklarımı kavga amaclı yazsam burdan yazmam pm atarım..
valla kimle ne zaman denedin nooldu bi bilgim yok burda yaz ögrenmis olalım niye denemedigini,hee sizin arabalarla denemem yazmışsın bizim için sıkıntı yok biz herkezle deneriz..
artı bu piyasa farkı derken?
dip not:2 ay olmus araban piyasaya cıkalıda daha bi denemeni duyamadık ondandır,hee dersenki 3 5 arkadas biz kendi aramızda deniyoruz ona bisey diyemem ama biz haric baskalarıylada denesen en azından bizim kulagımıza gelirdi ondan dedim arabanın bittigini bilmiyoruz diye ;)
Allah aşkına yine tartışma çıkmasın :)
Maşallah 2 aracada Vti heni harbiden şaşırttı gayet sıkı yürüyor :icon_tup:
Bu arada nacizane görüşüm RS plotajı sıkıntılı olmuş sanırım herhangi bir sorun mu var özellikle vites geçişleri çok değişik geldi gecikiyor :confused: He şuda var pilotaj mükemmelde olsa yinede bu vti'a denk gidilemiyeceği kesin o baz alınmasın sadece meraktan sordum :icon_tup:
Maşallah 2 aracın sahiplerininde emeklerine sağlık :icon_tup:
Bu speclerde Rs e attığı farka bakılırsa ki RS te sorun yok o şekilde bence yürür gibi :beuj:
vti a maşallah cok guzel gitmiş kazasız belasız.
izzetim hayırlı olun araban onunda maşallahı var bence sende guzel gıtmıssın.
13 sıkıstırma baya bı yuksek yaw egzantrıge dıkkat bencede.ınce conta gereksız gıbı olmus :(
stage2 egz. yeterlıdır kanımca :)
valla vti ımı gerı almak istedim bi an :D
Maşallah Güzel Denemeler Olmuş.