rs bu denemede sağlıklı ise
bu vti headers cai egzoslu typerı geçer demedi demeyin
Printable View
rs bu denemede sağlıklı ise
bu vti headers cai egzoslu typerı geçer demedi demeyin
forum karışmış yine ender senın konusma tarzına hastayım :D yanlıs anlaşılma olmus bence adam denemek istediğini solemiş
rste sorun oldugunu sanmiyorum ya vti güzel gidiyor cidden
benimde gecenlerde denedigim vti bu vti'di iste :)
http://www.streetfire.net/video/16-i...ti_2017184.htm
http://www.streetfire.net/video/vti-...ic_2017185.htm
boşver izo ben senin intikamını alırım bi daha :hahaha:
şaka bi yana ciddi yürüyor reşatın vti, bence diger cenk'i ayarlayıp hepimiz bi deneyelim onunla reşat :D
type-r vs vti
type-r vs ies turbo :D
Bu videolardaki arabalardan biriyle veya her ikisiyle denemek istiyosan bunun bir söyleme şekli olur ya pm atarsın denemek istiyorum diye yada illa burdan yazıp milletin görmesinide istiyorsan belli bir üslupla yazarsın onlarda .gerek görürse çıkar denersin, Gerçekten arabanın nasıl gittiğini görmek istiyorsan Cuma akşamı Forum Etlığe gel,106gti var,şahin xe var önce onlarla denersin geçersen vti ilede denersin :icon_tup:
vtı felaket gıtmıs, stock ecu camlerle enteresan demekkı yapılınca rakıp tanımaz gibi,bu halde bıle 195 200hpsı vardır gıbı gelıo.. maşallah dıelım..
ızo senın makıneye laf yok gıdısı ortada ztn dıer vıdeolarından maşallah sanada:)
masallah iki aracada hacının eski aracı hergün görüyordukta gidişini görmemiştik konyada :) yeni sahibinede Allah kazasız belasız binmeyi nasip etsin s300+stg2 egzantriklerle dahada güzel olucaktır :)
vtec gerçekten çok güzel gidiyo rsde sorun falan yok bu vti garip, güzel yürüyo öyle avans sesi falan da gelmiyo bence ecu sonrası daha bi gideri olacak
vti a ekzantıık beyın yaparsa turbolu vteclerı geçer sanırım :D
maşallah
getirin efsane rs inizi gösteryim sağlığını size...ben egzoz headers filtreli type r la 215 kdr kafa kafaya gidiyodum caiden önce, sonra geçiyordu ordan hesaplayın..
birileri pilotaj demiş, doğrudur amerikaya gideceğim ve aracımı satacağımdan kıyamıyorum ve megane da da şanzıman kırmışlığım var vites atma konusunda sıkıntım var kabul ediyorum...ama canını alamaıyorum işte araba 40.000 de daha...
superchip şu an çok zenginde bırakıyo arabayı zaten...
sonuç olarak bu vti megane turboyken nerdeydi:D