Sonuc ne oldu peki:)
Printable View
yaa mehmet bari yalan söylemeeee nasıl bi adamsın lan sen :D o kadar şahit var lan herkes dedi geçtin diye ki öndeydim :D
bu videoda ben arkanızdan bastım tünel yapıp yanına geldim diye hatırlıyorum.. zaten seninle 1 kere yanyana denedik o da dönüşte :D
5 e kadar önündeydim kapı çamurluk o kadar araya girdim yine sonra senin yemedi asıldın frene 5 biterken.. yalan mıı?? :D
ayrıca niye imzamı çaldın özenti herif bu kadar mı kıskanıyosun kocanııı :D
Mehmet senin kadar çirkefini görmedim yüzsüz gibi telefonuma mesaj atmış sıra sende diye..
O değilde Yekta kardeşim nasıl geçti seni ?
2 ye 2 denemek istiyormuşsun bro akşam gel 4v2 deneyelim videolu :hehe:
Buarada dün akşam tam göremedim VTC ile TT nin denemesi ne oldu ?
ya olm adam gibi video çekin allah aşkına ya bu ne olm 2 saniye karanlık ötesi o kadar adamsınız biride önden sıksın bütün denemeyi izleyelim hadi eyvlallah :D
Mehmetcim biz seninle denedikmi hic :D benide unuttun gliba :(
yekta yaslamıslar sana :hehe:
Su forumda karsilastigim en eglenceli konulardan biriydi, cok guldum :)
Denemeleri goremedim bilmiyorum ama, masallah tum araclara ;)
Olum yekta seni nasil gectimm ama ben :)
aksam gel deniyelim olum daha net videolarla :)
Dun ben vb ile denedigimde one cikiyordum ama Faruk abinin biraz daha kendiniiylestir esi lazim gercek sonuc ozaman belli olur faruk gel aksam bir daha sen :)
daha demin telefonda ne dedin şimdi nasıl dönüyosun var ya nası bi adamsın sen ya :D
yok olm hızlandır arabanı öyle gel uğraşamam senle :)
Hizlandim hizlandim sen gel bi gell
Mehmet-Yekta aranizdaki muhabbeti tahmin edebiliyorum takiliyorsunuz birbirinize, ama durust olmak gerekirse ben dun ikinizlede denedim soole bi sonuc cikar diye tahmin ediyorum sizin denemelerden; jap in icinden yorum yapiyorum 2-3 camurluk boyu onde 4 te yanyana gelinir 5 e atinca yarim boy bir boy yekta onde olur sonrasini bilmiyorum.
Umarim konuyu fazla ciddilestirmemisimdir, sadece benim yorumum bu,,
Abi benim tek bildigim yasin abiyi gecemedigimdir :D 2 kez denedik zten bitanesinde tutundum ama ona sevindim baya :D ya tabi benim aracin eti budu belli yinede iyi gitti dun aksam :)