Yekta vurursa gol olur aaa olmuş :D :D :D :D
Printable View
Yekta vurursa gol olur aaa olmuş :D :D :D :D
ağları deldim ağlarııı.. mehmet diktirmeye gitmiş şimdi aradı çok kötü ağlıyordu kıyamadım bir daha denemicem mehmetle..
dün bağlandım bu gün aldım arabayı bırakırmıyım peşini :D:D bu gece rol varmı :D:D:D:D:D
Hadi gecmis olsun alican, yeni speclerin nedir? :))
Tesekkurler serhat abi bende yazilim downpipe bide havafiltresi var biraz daha para bulablirsem biseyler daha yapicam insalllah :)
videodan bşy anlaşılmıyor
murat abi seni araya kaynatmak lazım toplu videolarda:D yiitle beraber french kiss hesabı
Abı yok ya gram umrumnuzda değil ıkımızınde 24 saatın 14 saatı beraberız zaten amaç makara kı zaten su gercek bende kpro olmadan yektayı zor gecerım :)
Ama herşey bır kenera ne gectım senı be yektaaaa :D
Akşama gel olum acık ve net soluyroum dun balansım yoktu mecbur bıraktım ama bugun bırakmammmm :D
ya o deilde bu özgün nerde tam picasso ile özügnün passatı delioduk arıza ışığı yandı ahahaa
demin ataşehirde yine mehmetle yekta bilendiler birbirlerine gece denemeye çıkarlarsa şaşırmayın :)
valla sesler geliyodu ben evden rahat duyorumda :D kavacık a doğru sıkanlar vardı
Mehmet Clio RS ile denemeye çıktı biz döndük efsane kameraman EKErayda Savaş abinin S3 ile video çekmeye çıktı gece güzel videolar gelir izleriz :)
=) dün bağlatmasam bende bu gece denerdim :D egsoz filan yok :D 3 rs mehmeti ortamıza alırdık :D