yaa mehmet bari yalan söylemeeee nasıl bi adamsın lan seno kadar şahit var lan herkes dedi geçtin diye ki öndeydim
bu videoda ben arkanızdan bastım tünel yapıp yanına geldim diye hatırlıyorum.. zaten seninle 1 kere yanyana denedik o da dönüşte
5 e kadar önündeydim kapı çamurluk o kadar araya girdim yine sonra senin yemedi asıldın frene 5 biterken.. yalan mıı??
ayrıca niye imzamı çaldın özenti herif bu kadar mı kıskanıyosun kocanııı![]()
YouTubeDR.ECU
Mehmet senin kadar çirkefini görmedim yüzsüz gibi telefonuma mesaj atmış sıra sende diye..
O değilde Yekta kardeşim nasıl geçti seni ?
2 ye 2 denemek istiyormuşsun bro akşam gel 4v2 deneyelim videolu
Buarada dün akşam tam göremedim VTC ile TT nin denemesi ne oldu ?
unless you ride the beast
you wouldn't understand
ya olm adam gibi video çekin allah aşkına ya bu ne olm 2 saniye karanlık ötesi o kadar adamsınız biride önden sıksın bütün denemeyi izleyelim hadi eyvlallah![]()
YouTubeDR.ECU
Su forumda karsilastigim en eglenceli konulardan biriydi, cok guldum
Denemeleri goremedim bilmiyorum ama, masallah tum araclara![]()
daha demin telefonda ne dedin şimdi nasıl dönüyosun var ya nası bi adamsın sen ya
yok olm hızlandır arabanı öyle gel uğraşamam senle![]()
YouTubeDR.ECU
Mehmet-Yekta aranizdaki muhabbeti tahmin edebiliyorum takiliyorsunuz birbirinize, ama durust olmak gerekirse ben dun ikinizlede denedim soole bi sonuc cikar diye tahmin ediyorum sizin denemelerden; jap in icinden yorum yapiyorum 2-3 camurluk boyu onde 4 te yanyana gelinir 5 e atinca yarim boy bir boy yekta onde olur sonrasini bilmiyorum.
Umarim konuyu fazla ciddilestirmemisimdir, sadece benim yorumum bu,,
TeamPASAOGLU
Abi benim tek bildigim yasin abiyi gecemedigimdir2 kez denedik zten bitanesinde tutundum ama ona sevindim baya
ya tabi benim aracin eti budu belli yinede iyi gitti dun aksam
![]()
YouTubeDR.ECU
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)