ankarada doğan kırbaş diye bir motorcu abi vardı o ne oldu acaba ?
ankarada doğan kırbaş diye bir motorcu abi vardı o ne oldu acaba ?
Viraja Gİrdiğinde Korkmuyorsan, Yavaşsın Demektir. ///M
Dr. Ecu
ismail abi maşallah gökhan abi ve özgünün emeğine sağlik tebrikler...
abi maşallah fazlasın o nasıl bir patlamadırkazasız belasız
şuanda yarış başladı diyince kendimi at yarışı izlermiş gibi hissettim biranda![]()
hüloooooooooooooo
Maşallah 41 kere özlemiştik Msupra vs Bikes
Motor forumlarına atın da biraz eglenelim![]()
Call for prayer
http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
Instagram hesabımız
miniksracing - humidorturkiye
Motor delisi
Turkish riders
Call for prayer
http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
Instagram hesabımız
miniksracing - humidorturkiye
Hangi motor forumuna atarsanız haber verin de biz de eğlenelim
Allah kaza beladan korusun.Maşallah..gurur duydum
maşallah , hatta oha : ) msupra bayağı güçlenmiş anlaşılan.. bide dynodynamics üstünde görsek hoş olmazmı ?
Kendini büyük gören yahut kibirli kibirli yürüyen kimse Allah'ın huzuruna, Allah kendisine gazablanmış olarak çıkar" (Ahmed b. Hanbel, II, 118).
maşallah msuprayı özlemiştik.
bu arada deneme kaç kmde başladı ? 100 km mi ?
Kendini büyük gören yahut kibirli kibirli yürüyen kimse Allah'ın huzuruna, Allah kendisine gazablanmış olarak çıkar" (Ahmed b. Hanbel, II, 118).
rahmetli telat abimlede denemiştin ismail abi :/ o geçmişti seni bana göre hala 1000cc ile denemenizi tavsiye ederim sonuçta cacık makinalarda cıkabiliyor.. atmosferik olarakta istanbulda vs gazlayabilecek kapasitede makinalar cok boncuk yaşarın motoru ankaradada mahmut un (telat abinin eski makinası) onunla denenebiliryanlış anlaşılmasın yazdıklarım m suprayı kötülemek için yazmıyorum her zaman tebrik ettiğim beğendiğim bir makinadır kendisi başarılarının devamını diliyorum abi
istanbulda çok ciddi yürüyen hayabusalar var N/A olarak.. onlarla denemek gerçekten zewkli olur bunu sadece msupra için söylemiyorum hpf m3 twinturbo m3 siyah supra hulk'un yeni hali gibi araçlar içinde söylüyorum..
çok sıkı yürüyen makinalar var tabiki 320 330 a kadar supranın onunde olabilirler ama supra sonuc itibari ile 365 yapıyo buda onu N/A olarak gecilmesi imkansız yapıyo
videodaki leventin ZX12 si çoook sert yürüyen bi makinadır aynen yazıldıgı gibi yeni kasa busaları rahat geciyor.
remaps.tr & Turbo Zone Garage
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)