çok güzel video elinize sağlık 2 aracada maşallah ibizada alınası bi araç bence
Printable View
çok güzel video elinize sağlık 2 aracada maşallah ibizada alınası bi araç bence
2 aracada maşallah beyaz tayyarda bir başka kazasız belasız denemeler
Maşallah araçlara.Cupra gene iyi yürümüş ben Type-R kafadan açar gider diye tahmin etmiştim.tekrar maşallah Safa...
ya konunun tamamını okumadım belkı sormuslardır ama ben sorayım.vıdeoyu neyle cektınız goruntu cok ıı merak ettım.her ıkı aracı da tebrık ederım bu arada
maşallah araçlara.gündüz çekimi çok güzel yolunda maşallahı var yani:)
İbizaya bir chip herşeyi değiştirir
kayserili arkadaslarin rollleri güzel oluyor hersey ortada her iki araçtada video çekiliyor.sizleri tebrik ederim öncelikle.yanliz typer da helal olsun benzin ibresini görmediniz herhalde 3/4 dolu sekilde gazliyor.her insan böyle yürümüyor.
video kalitesi çok güzel fakat telsizler ne bileyim biraz enteresan olmuş...araçlara maşallah :D
ibizaya çok boy açmışsınız ok ;) ibizaya chip büyük intercooler ve egzoz yapılsın bi kere daha deneyin ;)
Video'lar Hakkındaki Yorumlarınız Için Teşekkür Ederim, Ben Uzun Zamandır Bu Tip Denemeler Yapıyorum, Aşırı Büyük Bi Video Arşivim Var Hepsi Kendi Denemelerimiz Olan, Kullandığım Video Cam Sony Digital Kamera, HD Çektiğim Denemelerde Var, Safa'yada Söylediğim Gibi MMPower Denemelerini Upload Etmeye Başlasam Aylar Surer Diye Tahmin Ediyorum, Çunki Bi Kaç Marka Uzerinde Değil Hemen Hemen Modifiye Ettiğim Çoğu Aracın Rolling'leri...
Kornalama Hızını Ayarlayamamakan Yada Camlar Açık Bas Bas Bağırmaktansa , Kendim Bulduğum Ve Dunyada Sadece Bizim Kullandığımız Bi Haberleşme Yolu Diyebilirim, Bi Çoğumuz Tüm Dunyadan Profesyonel , Amator Çekilmiş Videolar Izliyor,Hangilerinde Araçların Hangi Hızlarda Hangi Araçtan Daha iyi Yada Daha Kötü Olduğunu Anlayabiliyoruz? Çok Azını
Güzel Bir Video Olmus Halit Kutlarım
Olması Gereken Olmus Sonuçta Aracın Güçleri Ortada
Bu arada Seatında Maşallahı Var
İki Aracın Sahiplerinede Kazasız Belasız Sürüşler..
telsiz işi cok guzel bence hem tehlike yaratmıyor hemde makarada oluyor :p
O değil de hastayım şu TypeR' ın motor ve egzoz sesine. Gerçekten tam bir hothatch.
Maşallah tüm araçlara.
CUpra tahmınmden cok daha ii gitmişş bence tebrik ederim her iki aracıda
yorumları okumadım usendım cupra dsgmı acaba ??
yol çok gusell ya :D