:icon_tup:nezaman ıstersen senındır kardesım arac:icon_tup:;)
Printable View
Yok ben aracını görmedim kardeşim yanlış anlamışsın yani sadece ben aracını incelemedim ondan sordum hani varmıydı eksik bişey diye genelde herkes söktügünden merak ettim sen yanlış anlamışsın ben araç söküktü demedim acaba sökülü bişi varmıydı Halit gelince yazar dedim bişi yokki bunda kardeşim....
Anti TypeR'cılar gene piyasada..
Yok söyle basılsa böyle basilsaymis demeyi bırakın da ona araç sahipleri karar versin..:icon_tup:
geçme geçilme değil de tyoer çok yakışıklıymış, jant rengi felan on numara :icon_tup:
telsiz olayı da iyi düşünülmüş :D
maşallah araçlara
Hem millet cupra için diyo şöle olsa böle olsanın sonu yok oyuzden bırakın diyo sonra biri honda için söle vites atılsa daha iyi olurdu bilmem ne olurdu diyo o onaylanıyor. Galiba Anti Typer deilde Anti Cupracı daha fazla ben ikiside değilim orası gerçek...
ya adamlar fıstık gibi roll yapmış,neyi tartışıyonuz.iki aracada maşaallah.
Cupra sahibi arkadaşım biraz alınganlık yapıyorsun gibime geldi.Bence gerek yok.
Videoların koyulması da bence iyi olmuş.Hem bizlere 2 tane harika aracın denemesini izletmiş oldunuz, hem de ibiza cupra'nın type-r gibi bir canavara tutunabileceğini göstermişsiniz.Deneme yaptığın araç zaten kral koltuğunda oturuyor.Stock halinin bile ne kadar iyi yürüdüğü herkez tarafından biliniyor.Sen stock aracınla type-r'a yakın yürümüşsün. Yazılım yaptırdığın zaman ort. 225hplik bir güç elde edeceksin, tork da cabası. Bi daha denersin;)
Videoyu istemememin bir sebebide bu gibi üzücü tartışmalar içindi işte burda bircok kişi tartışmaya girdi...
Senlik bir soz degildi o kardesim Maaşallah araban güzel gıcır gıcır biraz daha alisip egzoz falan yaparsan çok daha güzel olacaktır..;)
Hemen hemen bütün TypeR denemelerinde(özellikle de EP3) videolar konduktan sonra araç sahipleri hariç hep aynı kisiler bu tutumu sergiliyor..
Anlaşılan zamanında bu arkadaslara TypeR sağlam saplamış,, belliki yaraları derin..:icon_tup: