Vtı a masallah cok guzel olmus,TT nın orjınalınden agır oldugu zaten bılınen bsey yalnız yazılımlı egsozlu TT en asagı 270-280bg arası guc cıkarır,bu bg lerde olabılcek saglıklı b TT de benım fıkrım bu kadar kotu gıtmezdi
Vtı a masallah cok guzel olmus,TT nın orjınalınden agır oldugu zaten bılınen bsey yalnız yazılımlı egsozlu TT en asagı 270-280bg arası guc cıkarır,bu bg lerde olabılcek saglıklı b TT de benım fıkrım bu kadar kotu gıtmezdi
vtı cok guzel gıtmıs ,devır cevırmesınden anlasılıyor zaten.ama tt de bır okadar kotu bence.225lık tt chıplenınce en mınımal degerler olarak 260+ hp 300+ tork verır.kalıtelı ve dogru bır yazılımla.bu aracta sorun belkı degıl ,kesın var bence![]()
güzel denemeler olmus, iki aracada masallah
resat baskan simdi istanbuldayim pazartesinden sonra baskentdeyim, hayvanlari sevistiririz![]()
ada$ima yazilmayin hemen
kanka ho$geldin bende seni bekliyodum
ankara'da type-r kıtlığı çekiyoruz hahaha
00' Civic 1.6IES
Video, izlemedim ama gerek de yok, TT180 Quattro var, bu 225tir sıkıtı yok, çünkü Ankarada harika toplanmış- klon cipli tt'ler mevcut, birde turbosu tamir edilip basınç basamayan zavallı arabacıklar var.
En kesin ve net karşılaştırma imkanı: VTI cipli 225TT'yi nekdar geçiyorsa Beyin-Header-egzoz vs. olan TYPE R'ı aynı şekilde geçmeli.
TT ile deneme planım yoktu, zaten kendimi ona rakip olarak da görmüyordum, denk geldik sadece denedik eğlendik.
Görüyorum ki sayenizde yakında K Pro'lu type R ile de kıyaslanacak aracım...
Görüntüde çok gurur werici bir durum ama abartmamak da fayda war diyorum,zira zır stock bir type R ile yürüsek şu an için yeterli ama zır stock type r ankarada war mı onu bilmiyorum.
Araca yapılacak çok şey war hala motor modifiyesi anlamında,inşallah tamamlarız, o zaman ben de sizler gibi gözü dikerim type r'lara ama Cin olmadan Adam çarpmaya kalkmayayım şimdiden![]()
combolar bu zır stock TypeR'ı bi unutun bakem![]()
Arabasını denemeye çıkacak adam malmı 300 lira verip bir cai takmasın veya 50 lira verip kat iptal etmesin![]()
Sen Cenk'le dene bro bence 180-190 a kadar yürürsün sonrası usul usul o yürür![]()
maşallah vtec e specler güzelmiş
tt nin daha yakın gitmesini beklerdim 180 lik gibi gitmiş sanki
vtec im varken specleri komple 60 lık düz boru simota filtre dc headersdı
HKA type r la denemiştim onda sadece filtre vardı
180 gibi açmaya başlamıştı
ufak bir kıstas olabilir
Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya,cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur.ATATÜRK
Maşalla aracınız vtec iyi yürümüş.denk gelirsek denemek isterdim.
- WhiT€ CuP CupR@ - 07CUP96
MAP BY , REVO Stage2+
MEn Dakka Dukka . . .
aracına utku yazılım yaparken KRC ile gelmiştim tanışmıştık o gün ki denemede, aracın o günden sonra baya bir yol kat etmiş aldım haberini,allah kaza bela wermersin,yolun ankaraya düşerse tabii ki deneriz neden olmasın, atmosferik vteclerin uç noktası nereye kadar gidiyor görmüş oluruz![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)