Bu arada tekrar belirteyim ZIR STOCK DİZEL eradan bahsedıyorum chiplisine bulaşılmaz :)
Printable View
Bu arada tekrar belirteyim ZIR STOCK DİZEL eradan bahsedıyorum chiplisine bulaşılmaz :)
valla ben işimi yaptım adanamı yedim şalgamımı içtim benim için gerisi boş kamer abiyide tebrik ederim 3.18 i geçmesi beni sevindirdi ne yalan soliimm.Dou abi denedi geldi yok az daha aç yok az kıs dedi ona göre yaptık bi yazılım.Ama şuan map sayfasını gene inceliyorum biraz daha açılabilir die düşünüyorum.Ama kamer abi zaten uzun vadede binmeyecekmiş bu arabaya bence gerek YOK. Adanada 1 gün geçirebildim ama Project 01 Grubunun muhabbetine ve adana şalgama doyamadım :D inş bidaha yolum düşer sizin oralara beni ağırlayan herkese çok teşekkür ederim Saygılarımla Çingene Arda :D
era çok şuursuzca gidiyor ama deli gidiyor.. uzunca süre bindim çok komik bi araç.. kullanmayan bilemez :D
chipli era nası olur diye merak ediyorduk, görmüş olduk.. :) :)
maşallah 2 araca da :)
seko, era'yı rüzgar tüneline sokarsan 220'ye öyle bi geliyor ki.. bizim rs'den iyi :D :D
ama 2.0 tdi jetta kısmına sonuna kadar katılıyorum :icon_tup:
gleiyo 220ye bende gördüm :D
hocam şu şekilde karşılaştırmana yardımcı olabilirim, stock erayla 40-160roll yaptığımda 7-8boy önde oluyorum, vtec2 den 5-6boy önde oluyorum, chipli erayla roll yaptığımda ise 160da yanyana oluyoruz ben yeni geçmeye başlıyor oluyorum, tecrübe etmeden önce banada ütopik geliyodu chipli era kullananların söyledikleri ama, birebir tecrübe edince gerçekten ciddi bir makine
Kamer seni şikayet edicem.Dumansız hava sahası istiyoruz :D
Tunç bittin sen...Ben yakın zamanda bir buluşma ayarlayayım...Konuşulacak bir konu buldum :D
ya bu Era'ların çip tunining işlemi kaç lira? bir de bunlara yay bulunur mu? :D :D
şaka maka alsam mı bir Era napsam :) hem de çok az yakıyormuş meret.. şehir içi 15 kuruş...
tüm bu işlemler sonrası şehir içi 15 kuruş bence hayal olur gibi...
Abi çipten çipe fark var. Yazılımlar ekonomik vede perf olarak ayrılıyor genelde. Yapan kişilerde ne odaklı olması istediğini baştan soruyor. Perf odaklı olanlarla yakıt ekonomisi sağlanamaz bence, belki kat be katta artış olmaz ama, 15 kuruş başlı başına zaten iddialı rakam 5 lt den bile az yapıo çünkü. Uzun yolda anca sağlanır o rakam
:icon_tup:vayyy bee era ya bak hele brawo :D
maşallah araçlara.era harbi şaka yapmış:)
bu meretlerin şehir içi tüketimi 5,6 lt, şehir dışı 4,0 lt, karması ise 4,6 lt...
şehir içi trafiği zaten sürekli dur kalk olmayacağı için karma tüketim rakamını görürsün..
4,6 lt de 3,11 TL/lt den 14,3 kuruşa denk gelir.. :) 15 kuruşu bizzat şöför söyledi bana..
bizim fb'nın kiraladığı arabalar da dizel ERa.. arabada tık ses yok, ne motor sesi ne lastik sesi.. artı radyosunda USB girişi var, cd kaset vs derdi de yok yani.. aklıma yatmaya başladı.. yok mu Clio RS arayan :D :D :D
bırakın erayı ya vıraja gıremıosun :D