Biri bana ankarada chipli era bulsun yaaiyi gidenlerden
Bizde erada var ayrıca 1.5 110 luklardan chip yok fakat ben böyle giden bir era görmedim klima açık 4 kişiyiz diğer eralar bile dayanmıyo yanındaaraç 165.000 de 2006 model
Era güzel gitmiş maşallah 2 aracada![]()
eranın maşallahı var az yakar çok kaçar)) is de cigerli maşallah... benide arabamdan iyice soğuttunuz
bu arada misafirperverliğiniz için teşekkürler![]()
maşallah her iki aracımızada...
ben zamanında demiştim eralar iyi yürüyor diye, yok volvo yürümüyo senin araban cacık dediniz
, aha alın işte bmw demi cacık, onunda mı motoru ölü , o da mı yürümüyor
aracım profilde yazıyor
CHIPTEN ONCE , CHIPLI ERAYLA ROLL DENEMEM
http://www.youtube.com/watch?v=2-rG-FMf9KA
CHIPTEN SONRA, CHIPLI ERAYLA ROLL DENEMEM
http://www.youtube.com/watch?v=I_RfezXZ1u8
Öncelikle araçlara maaşallah. Dün saklıbahçeden geçtim arabayla yanımda ablam falan vardı uğrayamadım yanınıza son anda farkettim. Erhanın JDM'sini gördümAranızda olmak isterdim bu kadar yakınken ama kısmet değilmiş
Maaşallah era çok güzel olmuş bmwde yüksek süratlerde çok feci geliyor kesilmeden..
Kara tren gecikir belki hiç gelmezEra tahmini kaç bg?
soru 1 era yaklasık kac hp sadece yazılımmı var
soru 2 318 erayı kacta yakalıyor geciyor
soru 3 eranın son hızı
bunların cevaplarını bekliyorum arkadaslar![]()
1. soruya ve 3.soruya cevap verebilirim burda bende, tabi araç sahibi ark.ın yorumu daha net olacaktır
cevap 1, era duman spec, yani yazılım en üst ayarda 145-150hp lere kadar geliyor, bizim hesaplamalarımıza ve denemelerimize göre
cevap 3 220kmh da 5.viteste devri bitiyor bu aracın(bu araç dediysem başka bir chipli era), yazılımdan sonra denedik
yorumlar için teşekkürler arkadaşlar.. araç KMR2-GT nickli arkadaşımıza ait.. yazılımı egeturbo nickli arkadaşımız arda yaptısürücü benim
![]()
1- sadece yazılım var yaklaşık olarak 145 hp gibi tahmin ediyoruz
2- 318 200 gibi yaklaşıyor ve 200 üstü hızlarda geçiyor..
3- Son videoda bmwnin rüzgar tüneline girdigimde ibre sonu olan 220nin biraz altına indirdim![]()
ha bu arada.. 318is headers sız vtec'e de aynısını yapıyorkötü falan sanmayın yani mükemmel gidiyor
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)