Mondeo ciğerliymiş :)
Hepimiz kara dumancıyız :D
Printable View
Mondeo ciğerliymiş :)
Hepimiz kara dumancıyız :D
valla kardesim kadran hatasını bilmem...benlkide kadran dogru eranın senin fordun kadran yanlış :)kaldıki uzun bastık yani öle 1 km basıp çekmedim ayagımı yaklaşık 40-50km kadar yarıştık...
olabilitesi yüksek belkide benim aracımda eksiklik var ama bu seferde şöyle bir çelişki çıkıyor :D son setuptan ve eksikliklerin giderilmesinden sonra tek kişi(aracın bütün ayarları çeyrek depo ve 100 yüke göre ) denemem de ki kadran videosu
http://www.streetfire.net/video/ford...vi_2015017.htm
99 yılı şanzıman hesaplarına göre hata %1 :D
bende surekli is icin ankaraya gidip geliyorum .
era ile gittim.
mondeo 2 lt tdci duz vites gittim.
chevrolet epica ile gittim
vectra 1,9cdti 150 lik otomatik 6 ileri ile gittim .
focus tdci ile ile gittim 110 luk trend duz vites .
benim kendi tecrubelerim. mondeo - vectra era yı hayattan soguturlar keza jettada ole 2 lt 140 lık jetta dalga gecer era ile , 1.9 105 lik ile gitmis olabilirsin. diger turlu adam era simdi havalanacak uzerime dusecek diye gazdan cekmis olmasın sakın ayagını :heyoo:
ben gittigim aracları sayarsam sayfa yetmez :) bütün hyundai grubu ile gittim fiat grubu ile gittim...jetta uzunda kaç yaptı sen bu bastıgın arabalarla kaç yaptın abicim bi sölede duyalım :):) onları sürmek degil kaç. yaptıgın önemlii bnm için...220 yaptım dedim yapamazsın dedim ama yapar her türlü idaaya girerim...adam basmıs basmamıs gitmiş gitmeiş ayagını çekmiş çekmemiş bilemem içinde degildim ama sonuç olarak böldüm...uzatmıcam sen sürekli böyle giderler yapıyosun ama geri vitesin meşhur senin...:heyoo:
veriler yokuş aşağı......
leon2.0 tdi (jetta ile yakın sayılır)...232 düzde 210
vectra 1.9 cdti 230 düzde 215
Mondeo 2.0 tdci 235 düzde 210 gibi kalıyorlar.
chipli era ile yokuş aşağı 220 max. stock düzde en fazla 180-185 gibi kalıyordu kendi tecrübelerim bunlar ;)
Arkadaşlar niye farklı 2 aracın taoda ne gördüğünüze göre karşılaştırıorsunuzki??
Ben bu haftasonu çeşme yaptım geldim. İzlenimlerimi yazayım. GPs de gördüğüm ile takoda gördüğüm arası dağlar fark var. Palio ile köklüorum gazı takometrede 195 leri görürken, GPS de maksimum 175 gördüm. Bu mitsubishide takoda 200 leri görürken, GPS de 190 lar civarı. Burada olay; kimin 200km si diğerini döver??
yokus asagı vectra otomatik 240 deviriyor duzde 220 cruise control ile ankaraya gidip gelebiliyorsun :icon_tup:
mondeo tdci duz 6 ileri 6 sı deli uzun 3100 devir sabit 200 gidiyor 220 gibi yakalarsan duzde koruyor ama kendi kendine 5 te 210 a geliyor sonra tıkanıyor.
duzce inisinde 240 ı geciyor tanımsız bir yere gidiyor :D
Yani kısaca dediklerine katılıyorum hocam :icon_tup:
yukardakı arkadaslara katılıyorum..
Motor hacmi 1493 cc
Maksimum güç 110 HP-4000 d/d
Maksimum tork 235 Nm-1900-2750 d/d
Son hız 176 km/s
bu verılerle ztn era kadranda 190 195ı gecemez gıbı gorunuo hadı hafıf ınıs olsun 200 olsun...
o dısel passat vectralar fılan fena harcar erayı, hatta normal 1.6 benzınlı araclarda rahat gecer bu son hızıına bakılırsa...
Kamer arac senınmıs:D:D maşallah 8000 devırden 4000 devre ılgnc gelmıstr:p
Era TypeR'ida geçiyor dıyın de tam olsun, ne arabaymis amk..:)
ya aslında o 158. sıfırı çekmeyecektım ben sanırım ondan araba bıraz ısındı:eek: :eek::D tunc duymasın :hahaha:
ayrıca bırde tuncun dedıgı gıbı aracta bır sıkıntı oldugu bellıydı cunku 58.ve 92. sıfırlar arasında arabada hafıf bir hırıldı ve benzinde de bir kesme söz konusu oldu :D ama yınede guzel deneme oldu dedıgım gıbı benzın pompası vs. sorunları gıderılırse daha çekişmeli bir yarıs olur:D