kaç gayme cipisleri? bir de kaç çeşit cipis yapıyosun :D :D
Printable View
bu karatrenlere uyuz olmaya başladım doğayı düşünün biraz yaw..
masallah araclara dumani hala girtlagimda hissediyorum geride kalinca iki dizelde bogdu bizi :)
dizelci benzinciye sorar torkun kaç ? :)
benzinci soruya soru ile cevap verir senin devrin kaç? :D
dizelci gerekli cevabı almıştır (benim devrim ne kadar az ise senin de torkun o kadar az):soru: :hoo:
Bu eralar ın 2-3 sene sonra fiyatları artcak millet yavaş yavaş uyanıyo bi chiple araba ne hale geliyo:)Yakında stock fiteng geçnleride görürüz herhalde:D
Bende bi ara kullandım Era dehşet gidiyo
1.9 megane kalktım yedim
1.6 102 hp Golfle kaltım arkamda göremedim o derece
1.6 115 hp astrayla kalktım 3 boy attım
son olarak eraylar 220 görmüyo 210 devirkesiciye giriyo ama frenleri berbat bu kadar kötü fren olmaz frene bastıgın al yerler simsiyah lastik izi ve kızaklıyor çok yol tutuşu konusuda çok zıplıyo çok savruluyo ama yol tutuşu fena değil hiç attıgını görmedim ama atar gibi çok oluyor amortisörler yumuşak oldugu için
dostum gecme gecilme gibi bir muhabbet olsa adini koyardik roll'e cikmadan once ve 225-45-17ler+muzik sistemi+yakit pompasinda ufaktan sorun varken arabami mustafa abiye birakip mersine gitmezdim tatile ;)
yorumlar icin herkese tesekkur ederim :)
kamercim masallah eraya :)
bu jettalar ne kadar hızlıymıs benim arkadasta f430 scuderişa var onla bi deneyelim :D:D
Çok zevkli bir yarış olmus ya:D Her ikinizin arabasınada masallah
Clio RS'le takaslık Era aranıyor :D
kadran hatası ihtimalinide düşünmek gerekiyor...era 5200 çeviriyor uzunda ;)
http://www.streetfire.net/video/era-...ng_1997690.htm
52. sn ye dikkat ben 215 le geçiyorum burada....videonun tam halinde 220 ye geldiğimde sanki era duruyor ben devam ediyormuşum gibi oluyor ;)
hakkını yememek gerek eraların chiplendiği zaman çok tatlı makineler oluyorlar :)