ya kanka kavgaya gerek yok biz o aksam 2 hırslı dana birbirmizi kırdık şöyle diyebilirdij BENIM vitesimde ben gecıorum.. HİLmin vitesinde o gecıo bu kadar basit..aynı sartlar dostluğun ön planda oolduğu bi gecede aynı denemeleri yapar arabalarımızı görürüz tafacım dice budur.
bak cem ben senin için degil mehmet için söledim onun için hani typr turbosuzya yanlış anlama yoksa ben miniklerle geçilcemi bile bile kaç kere zevkine denedik şimdi konuyu tekrar okudum muştu senle denesinler demiş ben yanlış anladım senle benim hiç bi derdim yok kardeşim olamazda zaten hee ne zamn istersen denerim senle maksat keyif olsun yanlışsam düzelt kardeşim
var mı seninde şahitlerin
http://www.dailymotion.com/video/xaf...itleri-var_fun
YouTubeDR.ECU
kardeşim Selimmm bugece mocesa kameraları dahıl herkezden cekım rıca edıcem ahuahua buuk gun geldı bu gece son sarkısını armağan edıyorum sana levent yukselde zuhauua
Sevgılı karıcım bıze yenı heyecan lazım dıye bu gece değişik öetodlar uygulycam sana bu gece bızım ıcın ozel o yuzden akşama rahat bıseyler gıy fazla acımasın![]()
muahahahahahah ne o evlilik yıldönümünüz falanmı varbak mehmet tektaş olması lazım
![]()
Yolların Ustasıyım Modların Hastasıyım
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)