Gece scirocco ,320d denemelerimizde oldu çok zevkliydi 230 a kadar bastık
Yükledim birazdan açılır![]()
bende normal vti war,bir akşam kadir abim ayarlasın da biz de deneyelim tanışalım olmaz mı? wallahi izlerken canım çekti, çok zewkli olmuş![]()
walla hemen çıkarım niyetin varsa bi tanışırız
niyetim warda arabamın pek niyeti yok şu an,makyaj tazelemekle meşgul sanayide, en kısa zamanda tanışalım hacım, boncuk tak ama arabaya,nazar değer allah göstermesin
![]()
maksat muhabbet abiişin garibi bnm arabada silencer varken daha iyi gidiyo
![]()
(2008 GP T-Jet sport-2005 Golf V GTI-2012 Leon TSI-2009 GP T-jet sport)-Abarth 595c competizione- ????
buldunuz çıtır çerezi ezin bakalım)) vti bizim haddimiz değil 1,6 olmuş 1,8 e yukseltilmiş hertürlü zayıfız 136 fabrika çıkışı motor gelmiş 200 bine
![]()
maksat tanışmak olsun kardeşim yok geçende bizden geçilenen de bizden, çıtır ezmek yok yani
136 lık ecotec'e göre gerçekten çok iyi araç,tekrar smylüyorum boncuk as arabaya,demedi deme![]()
walla conta yanıkmış aslında el atıcaktık ama erken oldu biraz epeydir varmış sıkıntı erhan sağolsun dikkatimi çekti yoksa ben anlamazdım daha. kapağı ile oynatmam bi temizletiyim değişcekleri değişiyim güzel bide yazılım yaptırırsam yeter ya daha fazla bişey olmaz zaten. ancak z20let olur en fazla
maşallah araçlara..
Bye Bye Gti This is Vti
Bahçeye köpek aldık, eve hırsız girmesin diye köpeği çaldılar =)
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)