Tamam Bakalim O Zaman Söylemeyle Olmas Ise Resmi Ciktilarina Bakariz Hep Beraber...
bızde 13 sn ye kolay demıoruz ki.o motor kackere bastan yapıldı da o hale geldı...jant 10 hp fılm 5 hp fıltre 20 hp dierek yapmıoruz bız arabayı..neyse ya draga cıkacak gorecez kac sn arkadaşlarım...buraya yazdıklarım luzumsuzuk olsun diye weya cewap wermek adına yapmıorum araba ii onu soyluorum...
araba iyi olabilir, profesyonel yapılmışta olabilir, doğan olur trabant olur onlar önemli değil, videoda aracın 12.5 13sn leri görmesi hayalden öte birşley deil ve o videoda bir genç arabayı tanıtıyor 12.5 13sn yi onun ağzından duyuyoruz, umarım dediğiniz gibi yürür![]()
400metreyi 13 saniyede gecmek demek kabaca belirtilen mesafede ferrari F355 ile beraber yürümek demektir![]()
Experience is what you get when you don't get what you want.
0-400 denilince hep şu videoyu yad ederim
http://www.youtube.com/watch?v=BxkO8ajK5pI
" If everything seems under control, you're just not going fast enough. "
orada konuşan benim ve hiçbir şeyide ezbere söylemedim.nedense subarucu efendiler hemen bi maytap geçme eğilimine ilk sıradan girmişler.yalnız sizde bilirsiniz ki ej20 motorunuz gt30 çeviremez ama bu doğan çeviriyor.hakketen gt30unda torku epey güzel oluyorartık 1600cc falan olmadığını hesap edersin.zannetmeki öyle kkk16 ile yapılmış orjinal doğan motoruyla yapılmış bişey değildir.13sn olmasını saatle ölçmedik.ben zamanı saydım ahmet abide metreyi saydıı
![]()
![]()
sen ayık ol yeterr
![]()
subarucu olmam la alakası yok orda yazı yazmamınsen 12.5 sanıye cıkar koy vıdeosunu ondan sonra konusalım olurmu gt30 ej20 olaylarına gırmeyelım zaten konu dısı baska bı zamanda tartısırız o konularıda bu arac 12,5 13 sanıye cıakrtır dedıgın o ıkı zaman dılımının arasında bıle nekadar fark oldugunu bılmen gerekır koyda gt30 lu vıdeolarını ızleyelım merak ettım
Straights are for fast cars, but turns are for fast drivers!
gt30u ej20 çevirmiyomu![]()
76gts gördüm
flow denen bişi var yalan yanlış konuşmayın lütfen
ayrıca otomobile bi saygısızlık yapılmamış yalnızca yapılan abartı dile getirilmiş 12.5 13s ciddi değerler
otomobilin son ağırlığını gücünü yazarsanız daha yakın olarak konuşulabilir bu durum
körler sağırlar
Her gt30 takan 13-12.5 yapıyorsa negüzel ozaman benim arabada 12.5 yapar ama ben bunu diyemiyorum siz nasıl diyebiliyorsunuz anlamadım. ulusalda 12 sn leri hangi arabalarıın yaptıklarının farkındasınızdır umarım
burda 10 yaşındaki çocuklar gibi otomobil konuşması yapmıyoruz... o kadar anlayan arkadaş var bu söylenenler o kadarda zor değil... bu görüntülerin hiç biri son hali değil...
subaru efendileri kelimeniz hic hos degil.
14 saniyenin altında olması mumkun degil. egerki aksini iddia ediyorsanız hava guzel, gelin ankaraya hipodruma gidelim gprs ile zaman tutalım yanınada bizim gt30 ceviremeyen bir ej20 mizi koyalım. size de butun turkiyeye ispat sansı olsun.
tamam işte arkadaşım 12snlik video koyar mısınız diye soruyor herkes kimse olamaz demiyor...Madem öyle TR bir Teksiniz bizde Türk olarak gurur duyalım sizle gösterin aracın videolarını...Yalan söylüyosunuz diyen de yok dikkat edersen abartı olabilir diyor herkes ...
Bahaneye gerek yok anlamak istediğiniz gibi anlamayın lütfen...![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)