ben bi vidyosuna rastladım.. atmosferik saxo geçiyo burda sanırım saxo 11 sn de alıyo 400 ü
http://www.pikniktube.com/video.asp?...37e49012c138dd
bende ilk msj atanlardan biriyim ama siz bi celallenmişsiniz ben yazdıklarımda şahini küçümseyici bişi yazmadım hiçbir arkadaşımda yazmamış ayrıyetten ben o izledim vidio ya göre konuştum araba 1 de çevirirken zorlanıyo resmen sonra deiştiyse gerçekten 12 gidiyosa ben gurur duyarım arkadaşlar koyun vidiosuna bakalım
o saxsoda ne olduğunu bi araştırın isterseniz onno ustanın yaptığı bi araba plakasıda 33 TT 600 olması gerek mersin arabası heriştunuingin sayfasındanda videolarını izleyebilirsiniz gizli nos ve finişten hemen sora takla atıp pert oldu zaten...
100 lük gizli nos kullanmışlar araç pert olunca ikinci kalkışı yapamadı zaten neyse 6 mayısta ankara draglarında görüşmek üzere bu mevzuu fazka uzamış...
6 mayıs cok güzel araclar piste cıkıcak zaten turbo şahinide görmek isteriz tabikiama subarucu efendiler hemen celallenmişiniz kelimesini pek düzgün bi tabir görmüyorum
![]()
vtechasan isimli arkadaşımız ailesinin sağlık problemleri ile ilgilendiği için üç dört gün içinde cevap verecektir.
gecmis olsun, acil sifalar dilerim.
her muhabbet ayrı saglık ayrı...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)