User Tag List

Sayfa 5/6 İlkİlk ... 3456 SonSon
99 sonuçtan 77 ile 95 arası

Konu: pk 654

kst_tuning
    Misafir
    Alıntı alp1903 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bencede konusulanları yanlış anlmıs olmalı burda herkez arac ile ilgili konusmus ama subaru kullanıcıların mesajlarını daha cok dikkate almıs herhalde böle bi mesaj atmış. araclar birbirlerini gecebilir bunun nie kuruk acısı olsunki subaruyu gecen araclar var ve daha da olucaktır el elden üstündür.
    şu yazdıklarınla son yazdığın mesaj arasında dağlar kadar fark var lafım yok.uzatmayın artık!!!!!

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kst_tuning Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    şu yazdıklarınla son yazdığın mesaj arasında dağlar kadar fark var lafım yok.uzatmayın artık!!!!!
    uzatmayla alakası yok bunun, herkez burda gercekleri ögrenmek istedi o kadar. video, yapılan mod. , dyno cıkardıysanız onları görmek istedi. ortalıgı kızıştırmak gibi bi cabamda yok khan nickli arkadsımız abimiz size bi öneride bulundu aracı görmek test etmek için,sizinde bundan önceki mesajlarınızda birden işte subarucular bunu izlesin kuyruk acınız var gibi mesaj atınca olur olmaz buna tepki verdim. subaru gecilmiycek bi arac degil bu kadar büyütülmesine anlam veremedim bi o kadar kişi mesaj attı senin hedefin subaru oldu bunu anlamadım ben neyse 6 mayısta aracınızı pistte görücez anlaşılan o zaman herşey daha net ve acık belli olur BOL ŞANSLAR.
    " Kontrolsuz güç gerçek güçtür. "

https://www.instagram.com/alpataktv/

aQustiC
    Misafir
    Bu aracı gördüm ve basite alınacak bi araç degil.6 mayıs'ta Ankara da görüces inşallah pk yı

ALPER-VNS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    6 mayısta gedliğinizde deneriz o zaman.. sizede antreman olur..

başalp - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bugün itibariyle tam 2 ay kaldı... hadi hayırlısı bakalım...

vtecburhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    baştan sona okudum şöylede kimse kabullenememiş
    eger modcuysan neyın neoldugunu bılmen gerekır eger bı araba 13 sn dolduruyorsa tebrık edılır mantıksız sacma sacma yorumlar yapılmaz el emegı var bu araba haa 13 sn doldurmaz dıyorsan cıkarsın gelırsın kendı gozunle gorursun sonrada voltanı alır arkana bakmadan cekıp gıdersın fazlada uzatmanın anlamı geregıı yoktur kabullenmeyen arkadaslar konyanın nerde oldugunu bılıyordur heralde

MUGENPOWE® - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı vtecburhan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    baştan sona okudum şöylede kimse kabullenememiş
    eger modcuysan neyın neoldugunu bılmen gerekır eger bı araba 13 sn dolduruyorsa tebrık edılır mantıksız sacma sacma yorumlar yapılmaz el emegı var bu araba haa 13 sn doldurmaz dıyorsan cıkarsın gelırsın kendı gozunle gorursun sonrada voltanı alır arkana bakmadan cekıp gıdersın fazlada uzatmanın anlamı geregıı yoktur kabullenmeyen arkadaslar konyanın nerde oldugunu bılıyordur heralde
    bı araba 13 snyı dolduruyosada vıdeosu konur ızlenır helall olsn denır kımse olmıyan gormedıı bısıye ewt helal olsn yapyıo demes cek koy vıdeonu gorelm helal olsn emege saygı dıyıp tebrık edelımmmmm

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı vtechasan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    öncelikle şifa dilekleriniz için hepinize teşekkür ederim.ben evocu olsam bile hiçbir subarucuya veya subaruya karşı kastım yoktur.hatta en sevdiğim arabalardan biridir.ben onu örnek vermek istedim yalnız subarucu efendiler derken hiiçbir kastım yoktu.saniye mevzusuna gelirsek geçen sene antalya dragında kalktığı vtec kayıtlarda 13.30da bitirmiş.o kalkışta turbo hortumu attığı için 21sn yede bitirdi.zaten videolardada hemen hemen kafa kafaya gittiği belli oluyor.şimdi o zaman kkk16 ile 1.4 barda ve daha düşük bir hacimle yarışıyordu.şimdi ona göre daha yüksek hacim ve dahada büyük turbo+70 lik nos olduğu düşünülürse o zamanları yapması normaldir.gördüğünüz videoda araç tv nin isteği için eski motorla çıkarılmıştı.0.6 barda o zaman o video çekildi.zaten o haline 13sn dense ben bile inanmam.şu an ise 400e 5. vitesi doldurarak giriyor.inşallah ankarada aracı hepimiz görürüz bizde utanmak zorunda kalmayız.test yarışı mevzusuna gelirsek o biraz zor gibi.çünkü ankaraya binip gelmemizin imkanı yok.çekici ile ta oraya kadar gelip 2 kalkış yapıp dönmek biraz masraflı olur açıkçası.teşekkürler

hasan kardesimiz acıklamasını yapmısş ama bılmıyorum
    neyse seslenmıyorum artık

Vts_Power - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hasan kardesimiz acıklamasını yapmısş ama bılmıyorum
    neyse seslenmıyorum artık
    nie arının gözüne çomak sokuyosun evet arkadaş gelmenin maliyetli olduğunu dragda deneyebileceğini yazdı.Mevzu kapandı zaten.şimdi senin tavrınla burdan hiçbi impreza şahin için marşa basıp konyaya gitmezmi yazıyım??Canın sıkılıyo herhalde üye olup ilk msj ını buraya attın.6 mayısda 13 sn yapar buraya tekrar konu açarsınız ok?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    nıye yenı uye oldum dıye mj yazamammı ılk mesajımı nereye nasıl yazacagımı sanamı sormam gerekıyor acıklama yapsana bana beklıyorum yoksa forum kurallarınımı anlayamadım nedemek ıstedın pardon

Vts_Power - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    konu kapanmış bitmiş dragda deneriz demiş arkadaş anlamıyomusun. nie durup dururken msj atıp konuyu elektriklendirmeye çalışıyosun.ilk msj da konuya yazman amacını belli ediyor zaten. iddamızı dragda gösterecez dedi arkadaş.madem sen hala konuşuyosun bi 13 sn vidyosu çekin görelim oldumu.ezbere konuşmamış olursun

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    biz 18 martta izmir mahalliye goturuyoruz bir arabamızı buyuk ihtimal, bekleriz sizleride. pistte gorelim kim neler yapabiliyor.

volta almak arkasına bakmadan gitmek falan hos kelimeler degil arkadasım. forumda atısmanın dalasmanın manası yok hakkaten cok iyi bir arabanınz varsa forumlarda tartısmaya girmezsiniz zaten gerek gormezsiniz.

konyaya gelme mevzuna gelince , geliriz ondada sorun yok ama bunun bir maliyeti var, voltamızı alamazsak bunun karsılıgını isteriz bir sekilde, bilmem anlatabildim mi?

modcuysan bilirsin falan dediginiz adamlarda tr de bu isi hakkaten iyi bilen takip eden arkadaslar ben yadırgıyorum bu soylemlerinizi.

bir diger konuda subaruyu gecen bir dolu araba var ulkemde yollarda fakat draglar icin hazırlanmıs bir impreza veya evoyu kendi kategorisinde hakkaten gececek arabanın az oldugunu dusunuyorum bunuda herkez kabul eder zaten. gececek arabada oyle sanayide takma cıkma yapılacak bir araba degil. saglam 4 yollu suspansiyon sisteminiz, 5.1 akslarınız, kilitli diffransiyeliniz, launch controlunuz vs olur anca oyle gecersiniz. sahine de motec,aem,f-con vs baglayamıyacagınıza gore siz patinajdan kurtulupta yuruyene kadar impreza veya evo 100. metreye gelmis olur.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    uzun uzun acıkladım umarım anlasılır.....

deathofacar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arkadaşlar.
    gerginlik yapmadan konuyu kapatın. konya da bizim ankara da.
    bayrağın dalgalandığı her vilayet bizim. bu tip "kendi mekanımız" üslubuyla yazılan her yazıyı kınıyorum. deneme işi olmayacaksa uzatmanın da alemi yok. konyalı arkadaşların ve tüm vilayetlerden draglara katılacak arkadaşların yarışlarda allah emeklerini boşa çıkartmasın. burada bazı arkadaşlar teknik açıdan eleştriler getirmişler. bu da gayet doğal. akıl akıldan üstündür. tartışmak yerine fikir alış verişi yaparak daha iyiye ulaşılabilir. ben kendi hesabıma böyle yapıyorum ve çok da fayda görüyorum. burada 5 senedir yabancı forum takip eden, 10 senedir bu işlerle uğraşan insanlar var (khan, vts power,vs..gibi). ben ce bilgilerini bizlerle paylaşması en azından benim açımdan bulunmaz bi nimet. tekrar herkese başarılar dilerim...

saygılar...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    haklısın kursatcım.....

el elden ustundur, bende bılmedım bircok seyi o konuya hakim arkadaslara sorup ogrenıyorum. benim forumlarda bulunmamın ana amacı bildiklerimi paylasmak,bilmediklerimi sormak ogrenmektir. bir cok arkadasım var forumlarda bilgisine saygı duydugum takip ettigim, yazılarını okudugum misal olarak honda ise konu oz,yüro,tool vs., fransızsa ahmet vs.,evo ise ozgur vs., subaruda cuneyt,barıs,murat bu adamlar hakkaten cok kafa patlasmıs ugrasmıs uzmanlasmıs adamlar. tutupta bu adamlara da herhangi biri laf ettigi zaman kızıyorum abi olay o. emege saygı once bilgiye saygıyla baslar abi bilgisiz emek olmaz, olsada ise yaramaz.

AvcI - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kesinlikle korhan abim haklı lütfen bi yerlere bir yazı yazarken karşınızdakini nası bozarım sinir katsayısını arttırım yerine onun para harcadığını + en önemlisi emek harcadığını düşünerek yazın...

tool - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ..............................................

bitti mi?
    Experience is what you get when you don't get what you want.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bitti abi kapat

6 mayısta pistte tanısır yarısır sohbetimizi ederiz

TechTurkey M_PROJECT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    nıye yenı uye oldum dıye mj yazamammı ılk mesajımı nereye nasıl yazacagımı sanamı sormam gerekıyor acıklama yapsana bana beklıyorum yoksa forum kurallarınımı anlayamadım nedemek ıstedın pardon
    evet sorman gerekıyor ...

ılk mesajında taraflı ardından 2. mesajındada dun sabah attın ortalıgı hareketlendırıcı bır tutumda yazılar yazarsan sana boyle tepkıler gayet gusel gelır .

acıklama ıstemıssın ben sana acıklamayı yaptım , bız burda haha hihi olaylrı ıstemıyoruz sen o baskası yazıor karsıdan gelen cevaplar ortada ınsan barı karsısındakıne saygı gosterır ona gore yazar deılmı bak ustte bır ton yazı yazılmıs

konuyu kılıtlemek ıstemıorum ama bu tutum devam ederse kılıtlerım
    Straights are for fast cars, but turns are for fast drivers!

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)