era era çok temiz yürüyor maşallah ama bi ep3 bekliyoruz
uğurcan dizelle gelirsen yine geçerim üzülürsünişin şakası birtanede golf VI tsi gelebilir cumartesi
![]()
era era çok temiz yürüyor maşallah ama bi ep3 bekliyoruz
uğurcan dizelle gelirsen yine geçerim üzülürsünişin şakası birtanede golf VI tsi gelebilir cumartesi
![]()
tarkan viking kanı sanirim filmin adı=) hani poşeten bozma bi ahtapot geliyodu denizden alip götürüyodu milleti fln=)
karakterin adı orso idi=)
maşallah era ya![]()
34 BAK 117 - cıvıc vti
34 BB119 uno s -- 34 RED 87 cıvıc vti -- 34 UL 5510 corsa 1.7 dti -- 34 ZJ 7086 focus 1.6 tdci -- 34 FP 6830 corsa 1.7 dti --
34 HK 4550 - cıvıc vtec2
çok saolun arkadaşlar böyle tepkiler gorunce satasım gelmıyor
evet kardeş oldu baya sattık bunu aldım.kışa da type r dusunuordum ama yalan oldu gıbı bısı.artık hayal benım ıcın.
face den yazmıssın kusura bakma cvp veremedık unuttum sonra.
cumartesı aksam 7 de cıkıcaz adanadan.isterseniz sizde gelin yada işiniz varsa gece dondugumuzde denerız nasıl dersenız
Kamer eline ayağına sağlık çok güzel ve çok zevkli bi yarıştı gerçekten çok eğlendim ben hele drag denememiz süperdien çok orda eğlendim zaten
eraya da maşallah çok güzel gidiyor chipnin hakkını veriyor torkuna sağlık
![]()
turbo+supercharger, ııgh yetmezki eraya, karatren iş yapar ya, benzinli turbolarla yürüyo bu, kaldıki vw nin 1.4ünümü geçemeyecek
jetta daha ağırdır tabi o ağırlık olmasa era öyle gidemez jettayla ama o jettalarda da hem superchartger hemde turbo var
Stock
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)