maşallah rex e başından beri takıp edıyorum
aranızdaki diyolog güzel birbirinizi kırmayın teneke parçaları için.. saygılar
Abi pazar akşamı cennetteki buluşmayı hatırla ve onun öncesini Ramazan abi Halil ve bana sarılmadımı?O akşam ben tek bir kelime bile etmediğim halde Uğur abi bana yine sardı ben ona bana neden sarıyosun diye sorduğumda senin arabanda japon sanada sararım dedi ben yine bişey demedim demiyorumda beni dün akşam halil zorla Ramazan abinin arabasına bindirdi video çekmem için kimseye bişey dediğimde yok
Uğur Abi nin dediğini sana aktarıyım taaaa 2009 fuarınında bana abi deme dedi o zmandan beri ben hala ona abi derim bundan öncede Melih e abi demediğin için Melih e söyledin yine sana ben deme dedim dedi.Bugüne kadar ben hep saygılı tavırlarımla anıldım benden 1 yaş büyük dahi olsa ben abi dedim deme diyene kadar. Bu yoruma emin ol benim yerimde başka birisi cevap yazsaydı böyle bişey yazmazdı sana tek dediğim hani o küçüklüğünden beri tanıdığın Faruk kardeşin varya onu artık kaybettin benimde artık Ufuk Malçok adında bi abim yok.......
Yav böyle işin içine edeyim 10 sayfa yorum okudum halen bir video yok![]()
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE .
Ben şimdi şunu anlayamıyorum bana bunu adam gibi kelime oyunu yapmadan kıvırmadan gevelemeden adam gibi açıklarmısınız ?
vts ilk denemede 2 boy gerideydi gördüğümüz bizim bu , araç şimdi yaklaşık 4 5 boy hızlandı ama nasıl oluyorda stock dediğiniz araç 2 boy geçiyor açıklarmısınız ?
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE .
Bu saxo bursadan giden saxo mu?
Maşallah ciğerli arabaydı.
[QUOTE=tuner faruk;1571786]Abi pazar akşamı cennetteki buluşmayı hatırla ve onun öncesini Ramazan abi Halil ve bana sarılmadımı?O akşam ben tek bir kelime bile etmediğim halde Uğur abi bana yine sardı ben ona bana neden sarıyosun diye sorduğumda senin arabanda japon sanada sararım dedi ben yine bişey demedim demiyorumda beni dün akşam halil zorla Ramazan abinin arabasına bindirdi video çekmem için kimseye bişey dediğimde yok
ben onu demiyorum kardeşim sende video istemişsin ya onu diyorum ben =) canlısını gördün yani geçti halil ötesi varmı ?
bu lafım sana değil o akşam orda olan herkese. orda dostluk diyodunuz o diyodunuz bu diyodunuz nolduuuu şimdi uğurun durumuna siz düştünüz şuan ?? o akşamda dedim uğura hak vermiyoduk yapma etme diyodum ama yani sizi böyle görünce üzülüyorum.. hiç konuştuğunuz gibi değilsiniz bunu bilin... herkes atarlarda giderlerde.. anlayamadımo diyo benim öyle bi abim yok bu diyo benim böyle bi kardeşim yok.. bi teneke parçasımıdır yani bunu yapan ? bunu uğur başlattı hiç demeyin siz ondan daha çok devam ettiriyosunuz şuan
hee hakkınızmı evet hakkınız. ama yapmasanızda büyüklük sizde kalsa ölmezsiniz dimi ??? neyse bu saatten sonra bişey demiyorum akışına bıraktım.......... hertürlü
anlaşılmayan bişey yok heralde
![]()
AutoMiss oto yıkama kuaföR
ÇağLAR
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)