CRX mucize yaratmış, helal olsun.
CRX mucize yaratmış, helal olsun.
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
maşallah crx'egüzel denemeler oldu. Allah nazardan saklasın. Haloooo naptın evi satıp arabayımı yükledin laa auahauhauha
AutoMiss oto yıkama kuaföR
ÇağLAR
ufuck tribe girme crx orjinal crx te flitre eksoz dan başka bişey yok sibop ayarı ve 10 puan avans açılmış buda sağlıklı bi honda da yeterli zaten
Bu arabayı babamın motorunu satarak aldım..ve babam motorun yarı parası olan 4 milyarı kardeşime verdi..sonra 4 milyar bulmak için *ötüm terledi bulamicam diye çok korktum ama sonunda aldım...arabada 51 düz boru ama s virajı gibi*** borusu filtre kiti ve filtresi..... yed egzos var başkada bişey yok..ramo si ve ramorex dokundu biraz araca + mehmet usta (radar honda) araç böyle oldu...çok iyi gidiyo aracım uuru 20-50 yağ ile ve ayarsızken 1 boy geçtiğimden şimdi 2 3 katı daha güzel gitmeye başladı...sonuç ben dörde attığım zaman uğurun sadece sinyallerini görüyodu...kendiside bilir 2 de te 2 boy falanda olsa 4 e attığım zaman kimse yoktu arkamda
neyse geçtik bende kurtuldum onlarda kurtuldu ....durum bu mevzu bu
![]()
SENSİN.
helal olsun ama sunu sölıyım daha önce crx te kullandım gercekten cok kopuk makınalar zaten kımse kalkıp bısey dıyemez tebrıkler sız bana ondan kalkalım kalkalım dedınız o aksam banadamı saplamayı dusnuyodunuz neeyaparız paşalarım yaparız bızde
![]()
crx i lüleburgazda gordum gercekten cok dırı duruyodu.Videoyuda ıyıce merak ettım bunca yorumdan sonra
Bendede videolar mevcut bende olan videoda 2 defa deneme yapıldı 1.sinde uur redline a girdiği için 2 boydan biraz daha fazla fark var daha sonraki denemede 1.5 boy fark var ama siz ekleyene kadar eklemicem...Güzel akşam oldu herkes içinde hayırlısı oldu..
Bırak sımdı iddiası yokmus sabahtan berı burda bas bas bağırıyosunönemlı değil be aga gecılmek benım ıcın ben kendı egolaırmı tatmın edıyorum
ben ısın makarasındayım ama hala vıdeo yok ...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)