ben focus ST nin sahibiyim yazilanlari okudum ve güldüm kimi demis 1320 kg diyolar kimi demis bizde typer var otobanda ST gördük bize yetisemedive bircok alakasi olmayan seyler ben sunu derim sadece Halit arkadasim iyi bi yaristi ...
ben focus ST nin sahibiyim yazilanlari okudum ve güldüm kimi demis 1320 kg diyolar kimi demis bizde typer var otobanda ST gördük bize yetisemedive bircok alakasi olmayan seyler ben sunu derim sadece Halit arkadasim iyi bi yaristi ...
video güzel çekimler iyi olmuş ama deneme karışık olmuş gibi yinede araçlara maşallah
st bence kotu gitmis ama kullanan kisiden ama aractan bilemem.. 2.5 turbo yazilimli bir aracin daha iyi gitmesini beklerdim.. bide cok erken birakmis yolda uygun gorunuyo basmaya.. hacmini konusturacagi hizda birakio..
kanka neden vtec altı basıyosun anlamadım önceki yaptıgın rollinglerdede vtec altı her iki araca maşşallah diyorum eski arabam hala formunda düşmemiş iyi kişniyoo![]()
focus ST çok yakışıklı bir araç maşallah..aslında tam denk bir kalkış olsa ST geçer ama bir türlü eşit başlamıyorlar..EP3 belli devirden sonra kopuyor gidiyor nasıl oluyor ST gazmı kesiyor orda?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)