bu arada type r bayağı alt devirde deniyor dikkat edin..
bu arada type r bayağı alt devirde deniyor dikkat edin..
Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya,cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur.ATATÜRK
ben zaten gecer anlamında solemedım yanlıs anlasılmasın sadece tutunması anlamında soledım . yoksa ctr dekı her devırdekı cekıs st turbo olmasına ragmen yoktur . ama tecrubelı surucu ve yazılım cai egzozlu bı st cou ctr yı zorlar youtube da bırcok vıdeo var bu vıdeodan sonra ızledım basarılı focus cok
Her 2 aracada maşallah
Focus renkten kaybetmiş![]()
Elektrik turuncu olsa kesin geçerdi
St yabancı plaka heralde .Uzun yol dönücem sakatlık çıkmasın fazla sıkıştırmıyım diye zorlamamış olabilir.
yazılım sonrası 270hp ye yaklaşmış bir ST ile çok iyi yürümüş CTR...
2 araca da maşallah. Daha üst dewirlerden de denenip farka bakılabilseydi keşke..
maşallah araçlara.
270 hp deniyor ama dyno eğrilerine de bakmak lazım 2 aracın. peak hp 270 görüp ardından yere çakıldıktan sonra bi anlamı yok![]()
MTM-PROSTOCK GARAGE
Maxiboost Nickli Üyeden Alıntı
zaten burda sımdı ctr 270 hp arabayı gectı dıe sevınmeye gerek yok cunku ctr zaten m3 vs gıbı 270 den cok daha fazla guce sahıp araclarıda gecıo![]()
videonun guzellgi st gibi nadir aracları gormek bence
st -astra opc - clio 197 gormek istiyoruz sahalarda![]()
Maşallah Halit kardeşim güzel denemeler olmuş fakat videoyu iyi dinledim-izledim vites çalışman lazım..Biraz daha seri atmalısın ve devri tam yakalayamıyosun, onları boş yolda tek başına çalış tam kesici öncesi atmaya ve çok daha seri atmaya bak korkma kırmassın![]()
Bu bizim opc forumunda olan bir arkdasin arabasi.
St - m5.
http://www.youtube.com/watch?v=qzQjo...layer_embedded
Audi RS3 ST3..Yakinda ST4
Porsche Cayenne 4.2 Diesel S
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)