User Tag List

Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon
46 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: Tüv Türk vatandaşın canına tak etmiş !!!

Kadyr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı gnkt Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yanlıs anlama ama spor ve benzinli bir aracın olsa sen takmazmısın ?
    Aciklik getireyim tabiki hava filtresi ve guzel bir egzoz sesine hastayim.ben bu sahinler kamyonetlere ufleyen ses bu tio rahatsiz edici olanlardan demek istemistim daha cok

Talih.b16 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bizim neyimiz avrupalıki aracımızın muaynesi tüvlü olsun..yaşam standartı belli alınan ücretler belli.siz bi tırda veya kamyonda kaç tane lastik var biliyormusunuz?adam gitti git bütün lastikleri deiş gel dediler napıcak bu adam hee şimdi diyceksiniz zaten deişsin canımızı tehlikeye atıyo peki mazot kaç para bu adam zaten kıt kanaat geçiniyo arabasının fiyatı kadar lastikleri tutar nasıl alıcak?insanlara insan gibi muamele ederseniz insanlarda araçlarını insan gibi muayne ettirir hersey yaşam standartıyla ilgili ben niye istiyim kabak lastikle gezmek onun için tüv işini iyi yapıyo işini geçin

CKN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kalorifer cama vurmuyor diye gecemedim..

Tech Moderator Schumi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Talih.b16 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bizim neyimiz avrupalıki aracımızın muaynesi tüvlü olsun..yaşam standartı belli alınan ücretler belli.siz bi tırda veya kamyonda kaç tane lastik var biliyormusunuz?adam gitti git bütün lastikleri deiş gel dediler napıcak bu adam hee şimdi diyceksiniz zaten deişsin canımızı tehlikeye atıyo peki mazot kaç para bu adam zaten kıt kanaat geçiniyo arabasının fiyatı kadar lastikleri tutar nasıl alıcak?insanlara insan gibi muamele ederseniz insanlarda araçlarını insan gibi muayne ettirir hersey yaşam standartıyla ilgili ben niye istiyim kabak lastikle gezmek onun için tüv işini iyi yapıyo işini geçin
    Beni alaka etmez kıt kanaat mı geçiniyor mazot 10 tl mi olmuş. Hatta senide hiç alaka etmez adamın gelir durumu. Altına araba alıyorsa gerekirse ekmek teknesi olsun altında kabak lastik ile geçmeyecek o muayneyi bu kadar basit. Adamlar sanki radyosu çalışmıyor diye keyfi bırakıyor.
    Schumi.Projects

106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
    Never drive faster than your guardian angel can fly
    106 RC - 106 GTI with 2 liter engine

recky - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    cok sıkıyorlar bugunlerde
    lastık olcusunun yanlıs olmasından agır kusur verıldı
    ben katalızorden gecemedım bır suru para verdım kat aldım
    abartıyorlarrr
    tabı bızım guvenlıgımız ıcın yapıyorlar sorsanıza

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı CKN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kalorifer cama vurmuyor diye gecemedim..
    nasıl yani nereye vurması gerekiyomuş

CKN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı brv Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    nasıl yani nereye vurması gerekiyomuş
    ön cama kalorifer üfleyecek.. havluyla sılıyoz buhuyu desekte yırtamadık

ethm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    adam haklı ....

gurlekyasin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    camda film tüvden geçiyor,polis ceza yazıyor..
    araç çok basık olmamak kaydıyla tüvden geçiyor,yine polis ceza...
    app plaka tüvden geçiyor polis ceza yazıyor..
    bunlar gibi daha neler neler var,peki tüv arabayı neye göre inceliyor,polis cezayı neye göre yazıyor...?

berkayGLRN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kanashibari Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu video bizzat tüv türk tarafından çekilmiş bir videodur arkadaşlar. Ordaki dert yanan vatandaşda bir tiyatrocudur. Güzel bir senaryo ve güzel hoş bir rolle süper bir karakter çıkmış ortaya ben yıkıldım gülmekten izlerken.
    aynen katılıyorum sana
    BG GARAGE
    34 KOR 81 RX8
    106GTİ 34 ZN 8402
    E21 34 SRT 17
    30 Binde Boyasız 96 SLX 34 SBG 70

darkred - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Orjinal egzoz sistemiyle tüv den geçemedim ben...Adam git ortaya bi susturucu daha koy gel dedi.Dedim fabrika böyle yapmıs böyle koymus ben napayım dedim sen benden daha iyi bilirsin git bir susturucu daha tak gel dedi...Orjinal borular orjinal son susturucu ve orta susuturucu vardı aracımın üzerinde gittim bitane daha taktım...
    Muhtaç olduğun kudret damarlarındaki asil kanda mevcuttur.
    M.Kemal ATATÜRK

aLperTunga - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    gecen sene şirket aracını muayeneye götürdüm motor no okunmuyor agır kusur verdıler..servide gidip belge alman geek dediler gittim setrvisede bayıldım aydım belgeyi sonra gecırdıler..gecen hafta arkadaşamın corsa gsi ını götürdük gecti sonra bi baktım motor no okunmuyor yazıyor ondada ama hafıf kusur olarak..bu nasıl iş böyle yaa..kafalarına göre hafıf agır yazıyorlar..aynı soruna bırı hafıf yazarken dıgerı nasıl agır kusur yazıp muayeneden bırakıyor??bu nasıl standardizasyon böyle..??

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı aLperTunga Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    gecen sene şirket aracını muayeneye götürdüm motor no okunmuyor agır kusur verdıler..servide gidip belge alman geek dediler gittim setrvisede bayıldım aydım belgeyi sonra gecırdıler..gecen hafta arkadaşamın corsa gsi ını götürdük gecti sonra bi baktım motor no okunmuyor yazıyor ondada ama hafıf kusur olarak..bu nasıl iş böyle yaa..kafalarına göre hafıf agır yazıyorlar..aynı soruna bırı hafıf yazarken dıgerı nasıl agır kusur yazıp muayeneden bırakıyor??bu nasıl standardizasyon böyle..??

Şirket aracında ek 1 belgesiyle gittiysen muayeneye motor no okunması zorunlu diğer türlü ek 1 yoksa sıkıntı olmaz hafif kusur geçer

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı gurlekyasin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    camda film tüvden geçiyor,polis ceza yazıyor..
    araç çok basık olmamak kaydıyla tüvden geçiyor,yine polis ceza...
    app plaka tüvden geçiyor polis ceza yazıyor..
    bunlar gibi daha neler neler var,peki tüv arabayı neye göre inceliyor,polis cezayı neye göre yazıyor...?
    heh ben bıde bunu anlamıyorum devlet içinde devlet kanun içinde kanunmu var kardeşim bu ülkede anlamıyorum..tüvün geçirdiği arabaya polis nasıl neye göre ceza yazıyor anlamıyorum..bu konuyu bıgun cevırmede bi polisle tartıştım adam verecek cevap bulamadı bıraktı gittim..ben bu kanunlardan hiç bi b.k anlamıyorum..

Talih.b16 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Schumi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Beni alaka etmez kıt kanaat mı geçiniyor mazot 10 tl mi olmuş. Hatta senide hiç alaka etmez adamın gelir durumu. Altına araba alıyorsa gerekirse ekmek teknesi olsun altında kabak lastik ile geçmeyecek o muayneyi bu kadar basit. Adamlar sanki radyosu çalışmıyor diye keyfi bırakıyor.
    iyi hiç birşeye karışmayalım ozaman..benim durumum iyi bana dokunmayan yılan bin yaşasın zihniyeti işte bizi bu hallere getirdi ben esnafım eşim okul müdürü durumuzuz iyi masallah babadan da geliyo ama herkes bizim gibi diil bunuda düşünün .okamyoncu calışamassa görürüm ülkenin halini 1 hafta sonra içtiğimiz sudan yediğimiz yemeye giygdiğiğmiz kıyafetten yaktığımız benzine hepsini bu insanlar taşıyo buinsanlara verin hakkını bakalım yolda bir tane eski lastikli araba bırakın eski kamyon kalıyomu bakalım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Talih.b16 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    iyi hiç birşeye karışmayalım ozaman..benim durumum iyi bana dokunmayan yılan bin yaşasın zihniyeti işte bizi bu hallere getirdi ben esnafım eşim okul müdürü durumuzuz iyi masallah babadan da geliyo ama herkes bizim gibi diil bunuda düşünün .okamyoncu calışamassa görürüm ülkenin halini 1 hafta sonra içtiğimiz sudan yediğimiz yemeye giygdiğiğmiz kıyafetten yaktığımız benzine hepsini bu insanlar taşıyo buinsanlara verin hakkını bakalım yolda bir tane eski lastikli araba bırakın eski kamyon kalıyomu bakalım
    Bir gun bir tir gelir siz kirmizidayken duramaz patlar allah korusun anlarsiniz. Hadimkoy de eskiden 2-3 haftada bir kirmizi isikta milleti biciyorlardi. Yeni yeni adam olmaya basladilar.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı bg_cano Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Şirket aracında ek 1 belgesiyle gittiysen muayeneye motor no okunması zorunlu diğer türlü ek 1 yoksa sıkıntı olmaz hafif kusur geçer
    yavv motor no okunmadıgı ıcın ek1 i sonradan ıstedı ga.at..

percussionali - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kusurunda olsa olmasada oradaki bakan görevlinin pskolojik durumu ile alakalı senin geçmen eğer keyfi yoksa bi de adam senin tipini bepenmediyse geçirmiyo bu gerçek ben muaynye götrdürdüm katı da takmadım aracın altına 5 kişi girdi çıktı adam geldi dedi bunda kat yok ama orta susturucu baskılı orjinla susturucu olduğu için çözemedi dedi kat yok dedim bu 2.0l araç onunkatı üstünde halbuki katyeride boş 60 lık krom boru geçiyo dedi yok dedim o kat hımmm dedi geçirdi okadr anlıyolar dediğim gibi pskolojik durumuna bakıyo senin geçmen adam eğer bilmediği bişeysede geçirmiyo çünki bilmiyo tamamen pskolojik

Frid - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    gelin tüvde 1 ay çalışın ondan sonra bu yazdıklarınızı okuyun bol keseden herşey kolay

yarım yamalakta yazıp yanlış bilgi vermeyin millete boş yere
    Soyadımın ilk iki harfi kişiliğim kadar ÖZ

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)