bizim neyimiz avrupalıki aracımızın muaynesi tüvlü olsun..yaşam standartı belli alınan ücretler belli.siz bi tırda veya kamyonda kaç tane lastik var biliyormusunuz?adam gitti git bütün lastikleri deiş gel dediler napıcak bu adam hee şimdi diyceksiniz zaten deişsin canımızı tehlikeye atıyo peki mazot kaç para bu adam zaten kıt kanaat geçiniyo arabasının fiyatı kadar lastikleri tutar nasıl alıcak?insanlara insan gibi muamele ederseniz insanlarda araçlarını insan gibi muayne ettirir hersey yaşam standartıyla ilgili ben niye istiyim kabak lastikle gezmek onun için tüv işini iyi yapıyo işini geçin
Beni alaka etmez kıt kanaat mı geçiniyor mazot 10 tl mi olmuş. Hatta senide hiç alaka etmez adamın gelir durumu. Altına araba alıyorsa gerekirse ekmek teknesi olsun altında kabak lastik ile geçmeyecek o muayneyi bu kadar basit. Adamlar sanki radyosu çalışmıyor diye keyfi bırakıyor.
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
cok sıkıyorlar bugunlerde
lastık olcusunun yanlıs olmasından agır kusur verıldı
ben katalızorden gecemedım bır suru para verdım kat aldım
abartıyorlarrr
tabı bızım guvenlıgımız ıcın yapıyorlar sorsanıza
adam haklı ....
camda film tüvden geçiyor,polis ceza yazıyor..
araç çok basık olmamak kaydıyla tüvden geçiyor,yine polis ceza...
app plaka tüvden geçiyor polis ceza yazıyor..
bunlar gibi daha neler neler var,peki tüv arabayı neye göre inceliyor,polis cezayı neye göre yazıyor...?
Orjinal egzoz sistemiyle tüv den geçemedim ben...Adam git ortaya bi susturucu daha koy gel dedi.Dedim fabrika böyle yapmıs böyle koymus ben napayım dedim sen benden daha iyi bilirsin git bir susturucu daha tak gel dedi...Orjinal borular orjinal son susturucu ve orta susuturucu vardı aracımın üzerinde gittim bitane daha taktım...
Muhtaç olduğun kudret damarlarındaki asil kanda mevcuttur.
M.Kemal ATATÜRK
gecen sene şirket aracını muayeneye götürdüm motor no okunmuyor agır kusur verdıler..servide gidip belge alman geek dediler gittim setrvisede bayıldım aydım belgeyi sonra gecırdıler..gecen hafta arkadaşamın corsa gsi ını götürdük gecti sonra bi baktım motor no okunmuyor yazıyor ondada ama hafıf kusur olarak..bu nasıl iş böyle yaa..kafalarına göre hafıf agır yazıyorlar..aynı soruna bırı hafıf yazarken dıgerı nasıl agır kusur yazıp muayeneden bırakıyor??bu nasıl standardizasyon böyle..??
heh ben bıde bunu anlamıyorum devlet içinde devlet kanun içinde kanunmu var kardeşim bu ülkede anlamıyorum..tüvün geçirdiği arabaya polis nasıl neye göre ceza yazıyor anlamıyorum..bu konuyu bıgun cevırmede bi polisle tartıştım adam verecek cevap bulamadı bıraktı gittim..ben bu kanunlardan hiç bi b.k anlamıyorum..
iyi hiç birşeye karışmayalım ozaman..benim durumum iyi bana dokunmayan yılan bin yaşasın zihniyeti işte bizi bu hallere getirdi ben esnafım eşim okul müdürü durumuzuz iyi masallah babadan da geliyo ama herkes bizim gibi diil bunuda düşünün .okamyoncu calışamassa görürüm ülkenin halini 1 hafta sonra içtiğimiz sudan yediğimiz yemeye giygdiğiğmiz kıyafetten yaktığımız benzine hepsini bu insanlar taşıyo buinsanlara verin hakkını bakalım yolda bir tane eski lastikli araba bırakın eski kamyon kalıyomu bakalım
kusurunda olsa olmasada oradaki bakan görevlinin pskolojik durumu ile alakalı senin geçmen eğer keyfi yoksa bi de adam senin tipini bepenmediyse geçirmiyo bu gerçek ben muaynye götrdürdüm katı da takmadım aracın altına 5 kişi girdi çıktı adam geldi dedi bunda kat yok ama orta susturucu baskılı orjinla susturucu olduğu için çözemedi dedi kat yok dedim bu 2.0l araç onunkatı üstünde halbuki katyeride boş 60 lık krom boru geçiyodedi yok dedim o kat hımmm dedi geçirdi
okadr anlıyolar dediğim gibi pskolojik durumuna bakıyo senin geçmen adam eğer bilmediği bişeysede geçirmiyo çünki bilmiyo tamamen pskolojik
![]()
gelin tüvde 1 ay çalışın ondan sonra bu yazdıklarınızı okuyun bol keseden herşey kolay
yarım yamalakta yazıp yanlış bilgi vermeyin millete boş yere
Soyadımın ilk iki harfi kişiliğim kadar ÖZ
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)