User Tag List

Sayfa 3/3 İlkİlk 123
46 sonuçtan 39 ile 46 arası

Konu: Tüv Türk vatandaşın canına tak etmiş !!!

Jön Türk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Araç çalışır vaziyette olmadan Combo'larda sis farları yanmıyor.kontak açıkken sisleri kontrol etti ve bunlar yanmıyor dedi yazdı hafif kusur.Kalifiye eleman az.
    #eksikpazar

percussionali - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Frid Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    gelin tüvde 1 ay çalışın ondan sonra bu yazdıklarınızı okuyun bol keseden herşey kolay

yarım yamalakta yazıp yanlış bilgi vermeyin millete boş yere
    kimse bol keseden atmıyo burda kendi yaşadıklarımızı dile getiriyoz kulaktan dolma değil bi işi görmek içinde orada çalışmak gerkmiyo göreceli bişy dir.

Frid - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı percussionali Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kimse bol keseden atmıyo burda kendi yaşadıklarımızı dile getiriyoz kulaktan dolma değil bi işi görmek içinde orada çalışmak gerkmiyo göreceli bişy dir.

alsana bol keseden atma bir bilgi işte

Alıntı aLperTunga Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yavv motor no okunmadıgı ıcın ek1 i sonradan ıstedı ga.at..
    Soyadımın ilk iki harfi kişiliğim kadar ÖZ

percussionali - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    alsana bol keseden bir bilgi işte

burası bilgilendirme sitesi madem çok biliyosun anlat bilsin millet senin bilgilerinin faydası dokunur birilerine

Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    gerektiginde anlatıyorum zaten sıkıntı yok işimiz bu anlatmak

aLperTunga - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    alsana bol keseden atma bir bilgi işte

arkadaşım ben bol keseden atmıyorum o gun o sıcakta benım cektıgımı bı ben bılırım..bi dengesiz teknısyenın yuzunden akşama kadar serviste ugrastım ve muayene ıstasyonunda sıcagın altında beynım kaynadı..adamlar kafasına göre geciriyorlar kafasına göre bırakıyorlar..aynı ıstasyonda bi araba motor no okunmadıgı ıcın kalıyor dıgerı nasıl oluyorda hafıf kusurla gecıyor????bu ıkı aracta bıze ait ikisinide ben götürdüm!!

Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı aLperTunga Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadaşım ben bol keseden atmıyorum o gun o sıcakta benım cektıgımı bı ben bılırım..bi dengesiz teknısyenın yuzunden akşama kadar serviste ugrastım ve muayene ıstasyonunda sıcagın altında beynım kaynadı..adamlar kafasına göre geciriyorlar kafasına göre bırakıyorlar..aynı ıstasyonda bi araba motor no okunmadıgı ıcın kalıyor dıgerı nasıl oluyorda hafıf kusurla gecıyor????bu ıkı aracta bıze ait ikisinide ben götürdüm!!
    götürdügün diger arcının ruhsatında herhangi bir degişim olmadıgından motor numrası hafif kusuru muayenenin tamamlanmasına engel teşkil etmiyor

daha sonra götürdügün araçta ise ruhsatta muayene yeri bitmiş yada yanlış bir bilgi yüzünden düzeltme işlemı yapılmış ki motor numarası okunamadıgından ruhsat çıkmasına engel teşkil etmiş oluyor muayeneden geçmeye engel degil

motor numarası kusuru hafif bu yüzden aracın geçmesini kalmasını etkilemiyor ama ruhsat degişimlerinde ruhsat çıkartılmasına engel teşkil ediyor bununda tüvle degil trafık tescil şubesi ile alakalı bir sorun oldugunu belirteyim sorunda degil asında tescil yapılacak aracın motor numarası okunmalı okunabilmeli elbette, numaranın okunabirliğigi sağlamakta araç sahibinin görevi.

Tech Moderator Schumi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Talih.b16 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    iyi hiç birşeye karışmayalım ozaman..benim durumum iyi bana dokunmayan yılan bin yaşasın zihniyeti işte bizi bu hallere getirdi ben esnafım eşim okul müdürü durumuzuz iyi masallah babadan da geliyo ama herkes bizim gibi diil bunuda düşünün .okamyoncu calışamassa görürüm ülkenin halini 1 hafta sonra içtiğimiz sudan yediğimiz yemeye giygdiğiğmiz kıyafetten yaktığımız benzine hepsini bu insanlar taşıyo buinsanlara verin hakkını bakalım yolda bir tane eski lastikli araba bırakın eski kamyon kalıyomu bakalım
    Yahu neyi savunduğunun farkında mısın? Resmen yanlışın ağababasını savunuyorsun. Bende esnafım. Eşimde okulda çalışan bir öğretmen. Müdürde değil. Babamdan birşey almıyorum. Kredi felan ödemelerimde var. Niye bu saçma şeyi yazdın diye sorarsan matematiksel olarak durumunuz benden iyi. Ama bu benim görüşümü değiştirmiyor. Yani ortada bana dokunmayan yılan durumu yok. Ancak aç ve sefil dahi olsam düşüncem değişmez. Kamyoncu esnaf evine ekmek götürecek diye kamyonunun bakımı yapmadan saatli bomba gibi trafikte dolaşmayacak bu kadar basit. Bunu kontrol eden ve engelleyen sistemde kötü değildir. O kamyoncu aldığı para ile hem geçinip hem bakımlarını yapamıyorsa kusura bakmasın satsın kamyonunu maaşlı bir işe girsin. Herkes esnaf olmak zorunda değil. Herkesin yaptığı ticarette para kazanmak zorunda değil. Bir işi denersin. Olmaz ise zararın neresinden dönersen kardır diyip bırakıp başka işe yoğunlaşırsın. İnsanların hayatını riske edicek şekilde nerden para kurtarırım hesabı yapmazsın.
    Schumi.Projects

106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
    Never drive faster than your guardian angel can fly
    106 RC - 106 GTI with 2 liter engine

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)