Araç çalışır vaziyette olmadan Combo'larda sis farları yanmıyor.kontak açıkken sisleri kontrol etti ve bunlar yanmıyor dedi yazdı hafif kusur.Kalifiye eleman az.
Araç çalışır vaziyette olmadan Combo'larda sis farları yanmıyor.kontak açıkken sisleri kontrol etti ve bunlar yanmıyor dedi yazdı hafif kusur.Kalifiye eleman az.
#eksikpazar
gerektiginde anlatıyorum zaten sıkıntı yok işimiz bu anlatmak![]()
Soyadımın ilk iki harfi kişiliğim kadar ÖZ
arkadaşım ben bol keseden atmıyorum o gun o sıcakta benım cektıgımı bı ben bılırım..bi dengesiz teknısyenın yuzunden akşama kadar serviste ugrastım ve muayene ıstasyonunda sıcagın altında beynım kaynadı..adamlar kafasına göre geciriyorlar kafasına göre bırakıyorlar..aynı ıstasyonda bi araba motor no okunmadıgı ıcın kalıyor dıgerı nasıl oluyorda hafıf kusurla gecıyor????bu ıkı aracta bıze ait ikisinide ben götürdüm!!
götürdügün diger arcının ruhsatında herhangi bir degişim olmadıgından motor numrası hafif kusuru muayenenin tamamlanmasına engel teşkil etmiyor
daha sonra götürdügün araçta ise ruhsatta muayene yeri bitmiş yada yanlış bir bilgi yüzünden düzeltme işlemı yapılmış ki motor numarası okunamadıgından ruhsat çıkmasına engel teşkil etmiş oluyor muayeneden geçmeye engel degil
motor numarası kusuru hafif bu yüzden aracın geçmesini kalmasını etkilemiyor ama ruhsat degişimlerinde ruhsat çıkartılmasına engel teşkil ediyor bununda tüvle degil trafık tescil şubesi ile alakalı bir sorun oldugunu belirteyim sorunda degil asında tescil yapılacak aracın motor numarası okunmalı okunabilmeli elbette, numaranın okunabirliğigi sağlamakta araç sahibinin görevi.
Soyadımın ilk iki harfi kişiliğim kadar ÖZ
Yahu neyi savunduğunun farkında mısın? Resmen yanlışın ağababasını savunuyorsun. Bende esnafım. Eşimde okulda çalışan bir öğretmen. Müdürde değil. Babamdan birşey almıyorum. Kredi felan ödemelerimde var. Niye bu saçma şeyi yazdın diye sorarsan matematiksel olarak durumunuz benden iyi. Ama bu benim görüşümü değiştirmiyor. Yani ortada bana dokunmayan yılan durumu yok. Ancak aç ve sefil dahi olsam düşüncem değişmez. Kamyoncu esnaf evine ekmek götürecek diye kamyonunun bakımı yapmadan saatli bomba gibi trafikte dolaşmayacak bu kadar basit. Bunu kontrol eden ve engelleyen sistemde kötü değildir. O kamyoncu aldığı para ile hem geçinip hem bakımlarını yapamıyorsa kusura bakmasın satsın kamyonunu maaşlı bir işe girsin. Herkes esnaf olmak zorunda değil. Herkesin yaptığı ticarette para kazanmak zorunda değil. Bir işi denersin. Olmaz ise zararın neresinden dönersen kardır diyip bırakıp başka işe yoğunlaşırsın. İnsanların hayatını riske edicek şekilde nerden para kurtarırım hesabı yapmazsın.
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)